Προς το περιεχόμενο

tanker2

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tanker2

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες που μου δωσατε.Οταν λεω αρχαριος εννοω οτι δεν γνωριζω απο κιθαρες για αγορα.Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω οτι παιζω ειδη ενα χρονο ηλεκτρικο μπασσο και εχω μαθει και λιγη ηλεκτρικη κιθαρα απο εναν φιλο μου,οποτε δεν θα με ελεγα τερμα ασχετος.Επειδη ομως θελω να μαθω ηλεκτρικη κιθαρα ηθελα να παρω γνωμες. Υ.Γ.Το ειδος μουσικης που παιζω ειναι Punk-Rock και Metal.
  2. Γεια σας,σαν αρχάριος κιθαρίστας που ενδιαφέρομαι να μάθω,θα ήθελα να πάρω γνώμες για μια κιθάρα που σκέφτομαι να αγοράσω.Πρόκειται για μια Epiphone SG G-400 την οποια την είδα από εδώ http://www.thomann.de/gr/epiphone_sg400_wc_egitarre.htm και καθώς δεν γνωρίζω πολλά από κιθάρες θα ήθελα να ρωτίσω αν για αρχή είναι καλή κιθάρα.Σκέφτομαι επίσης και για έναν ενυσχητή Line6 Spider IV 15w και επειδή είχα διαβάσει κάπου οτι αυτή η κιθάρα είναι καλύτερη με ενα πετάλι distortion/clean ενδιαφερόμουν και για αυτό http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_big_muff_pi_tone_wicker.htm.Αν έχεται να μου προτείνεται κάτι καλύτερω στην ίδια περίπου τιμή όλες οι γνώμες είναι δεχτές.Ευχαριστώ :).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου