Προς το περιεχόμενο

Nikos-Spyridopoulos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Nikos-Spyridopoulos

0

Φήμη

  1. κατα την δικη μου ταπινη αποψη,που συνοδευεται απο αρκετη εμπειρια,ο τυπος ειναι παρα πολυ καλος..το οτι χτυπιεται και κουνιεται τοσο νευρικα δε σημαινει οτι ειναι γκιονης..δεν πιστευω πως ολα αυτα που παιζει,τα παιζει καποιος χαλαρα..και ασχετα αυτο η μουσικη,παντα,ειναι τροπος εκφρασης..σωστα??
  2. καλημερα σε ολους 8)..ευχαριστω πολυ για τις οδηγειες και τις συμβουλες σας :).. αν ακουσετε κατι για καμια καρτα,παρακαλω πολυ ενημερωστε με ;) ;)
  3. κοιτα..το οργανο ειναι εντελως μαμα..εχω αρκετους ηχους,κυριως λαικους,αλλα θελω να του κανω αναβαθμηση,ας πουμε...οποτε οποια καρτα και αν του βαλω,για εμενα,θα ειναι μια αλλαγη..πιστευω δηλαδη ??? ??? ???
  4. σε ευχαριστω για την απαντηση και την διαφωτηση ::) ::) βασικα οπως ειπα και πριν ψαχνομαι για καρτα..ξερες κατι για αυτο?
  5. ..Υ.Γ..βασικα αν δεν το καταλαβες ψαχνομαι για καρτα ;D ;D ;D ...moss tri η solo tri..εχεις κατι υποψιν σου? :-[ :-[ :-[
  6. φιλαρακι καλησπερα..τελικα με την moss απο αμερικη που ειχα βρει καποια στιγμη δεν εκατσε...οποτε συνεχεισα το ψαξιμο και ειδα στο internet αυτο"Korg Trinity PBS + SCSi+ Harddisk SCSI"..μου ειπε ενα αλλο παλικαρι οτι ειναι Η PBS ειναι μια καρτα επεκτασης μνημης για το Trinity η οποια προσθετει στο synth εξτρα samples, επισης εχει τη δυνατοτητα να φορτωσει νεα samples απο τα AKAΙ S1000 / S3000 κλπ. To SCSI ειναι ενα interface/port που σου επιτρεπει να συνδεσεις στο Trinity εξωτερικους σκληρους δισκους κλπ....και η ερωτηση μου ειναι η εξης,ειναι κατι αντιστοιχο με moss?..καλυτερο η χειροτερο???
  7. συγνωμη,δεν το ηξερα.ειμαι νεουδι!!!! :o :o :o δηλαδη?...ειναι κατι αντιστοιχο με moss?..καλυτερο η χειροτερο???
  8. καλημερα σε ολους....μηπως γνωριζει κανεις να μου πει τι ακριβως ειναι το ¨Korg Trinity PBS + SCSi+ Harddisk SCSI¨??..εχει καμια σχεση με καρτα moss?..ευχαριστω...
  9. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.... ....υ.γ..σημερα ημουν κυριος,ετσι?... ''ψιθιριστα''!!! :)
  10. συγνωμη..το update(αν χρειαστει να γινει στο trinity)πως γινετε?
  11. ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.... ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΕΧΩ ΕΝΑ ΤRΙΝΙΤΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ MOSS TRI.. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΜΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΕΤΡΟΠΗ Η ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?? ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
  12. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΜΗ ΦΑΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου