Προς το περιεχόμενο

MISELAKOS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MISELAKOS

0

Φήμη

  1. Τέλος πάντων τελικά σήμερα πήγα και το παρήγγειλα και ο θεός βοηθός.. :) Μανο σε ευχαριστώ πάντως ..
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Αλλά δεν καταλαβαίνω τι θές να πείς..Δηλαδή με αυτήν την κάρτα θα έχω καθυστέρηση ήχου απο την ώρα που πατάω μέχρι να ακουστεί?? Αυτα τα asio4all μπορείς να μου πείς λίγο τι είναι γιατί δεν γνωρίζω? Πάντως το midi καλή επιλογή δεν είναι manosx?
  3. Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους admin και μη για τα φώτα τους..Ασχολούμαι με το Fruity Loops και θα ήθελα να αγοράσω ένα Midi Keyboard ετσι ώστε να μπορώ οι νότες που παίζω να περνιούνται αυτόματα μέσα στο πρόγραμμα και να μη τις περνάω μια μια απο το piano roll.Διάβασα αρκετά παρόμοια θέματα απο άλλα παιδιά αλλά πάλι δεν με κάλυψαν.Θα ήθελα να έχει 49 πλήκτρα και κοιτάω για να πάρω της Alesis http://www.thomann.de/gr/alesis_qx49.htm ..Θα κάνει την δουλειά μου?Έχετε να μου αντιπροτείνετε κάποιο άλλο? Να προσθέσω οτι η κάρτα ήχου μου είναι η Terratec aureon 5.1 ( http://www.terratec.net/en/products/AUREON_5.1_PCI_1988.html ) και το PC intel pentium 3 ghz 2 gb ram Windows 7 Δεν ξέρω αν παίζουν σχέση αυτά απλά τα παραθέτω για περισσότερες πληροφορίες.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου