Προς το περιεχόμενο

GunRos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Fender Stratocaster Mexico, Alamba, ακουστική κάψε με,
    Ενισχυτές: Line 6 50W, Marshal 50W

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή GunRos

0

Φήμη

  1. Ρε παίκτες.. :D να ρωτήσω κάτι? Πως μπορώ να τη ψάξω να βρω ένα καλό δάσκαλο, να βοηθήσει να το πάρω λίγο πιο οργανωμένα και μεθοδικά το πράγμα...???? Δεν είμαι αρχάριος, παίζω καιρό, απλώς από ένα σημείο και μετά δεν υπήρξε πολύ πρόοδος, έχω κολλήσει! Από θεωρία ξέρω τα πρακτικά ;D , νότες στη ταστιέρα, συγχορδίες κτλ αρκεί να μη μου πεις για διαστήματα και τρίτες ??? Από ακούσματα γουστάρω πολύ blues (roben ford, larry carlton, srv και Guthrie οι αγαπημένοι), και old school rock, αλλά γενικά μ'αρέσουν και άλλα είδη όπως latin, gypsy... Έχω μια strat mexico και ένα marshal 50αρι. Έαν έχετε ακούσει για καλούς δασκάλους (ωδείο ή ιδιαίτερα) στο στυλ που περιγράφω, θα βοηθούσε να μου πείτε, γιατί δεν ξέρω καθόλου...τι να κάνω, να αρχίζω να πηγαίνω ένα-ένα στα ωδεία της Αθήνας και του Πειραιά? Α, και κάτι άλλο, ξέρει κανείς τι περιλαμβάνουν τα μαθήματα - προγράμματα εκμάθησης ακουστικής, δλδ τι μαθαίνει κάποιος εκεί folk, country, blues και τέτοια? Ευχαριστώ πολύ!
  2. Μη συγχύζεσαι αδερφέ μου...μια παρέα είμαστε, σιγά μην έχουμε να χωρίσουμε κάτι! :) Σήκωσε τη διχίλιαρη Lakewood, Martin ή ότι έχεις παίξε μια μελωδία και χαλάρωσε! Στη τελική οι απόψεις είναι όπως οι asholes...όλοι έχουν από μία ;D Μιας και είπες για πρακτικές προτάσεις, ας μας πει ο αγαπητός Earendil αν έχει κάτι συγκεκριμένο στο νου του πάνω σε αυτό:
  3. χαχααααχαχαχαχα...και άμα κάτσει η φωτιά και σου τελείωσαν τα ξύλα, το πετάς και μέσα το παλιοτέλαρο ;D
  4. η αλήθεια είναι ότι στο χιλιάρικο ότι πάρεις είναι φτηνιάρικο... :o ...μόνο άμα έχεις ως μέτρο σύγκρισης τις Santa Cruz :) από τρεισήμισι και πάνω!
  5. Δε πάω για κάποια υπερβολή...ουσιαστικά το ζήτημα όλο και όλο είναι αν θα αυξήσω το μπάτζετ (το αρχικό είναι 800) για να φτάσω τα entry των δυνατών brand στις ακουστικές, μιας και μιλάμε για κάτι που θα σου μείνει ..χρόνια! Οι Lakewood ας πούμε ακόμα και τα entry τους μοντέλα είναι αρκετά ψηλά για μένα!
  6. Το θέμα "τιμή" για αυτό ακριβώς το λόγο το αφήνω ανοικτό προς τα πάνω...για σκέψου να ανεβάσεις επίπεδο σε 1-2 χρόνια και να αρχίζεις να λιγουρεύεσαι κάτι καλύτερο και ακριβότερο..θα ευχόσουν να είχες κάνει καλύτερη επιλογή..αυτό δεν εννοείς? Για τη μουσική που λες ή μάλλον για τη χρήση έχεις δίκιο δεν είπα κάτι..αλλά κοίτα, δεν είμαι ο Knopfler για να πω ότι την ακουστική μου θα τη λιώσω στο fingerpicking, ή κάποιος rythum player, βασικά δεν έχω φτάσει σε ένα επίπεδο που θα έχω μια ταυτότητα στο παίξιμο μου... οπωσδήποτε για lead παίξιμο, να μην κουδουνίζουν τα καντίνια...αλλά αρπίσματα και strumming είναι και αυτά στο πρόγραμμα...όλα σε μέτριο επίπεδο ;D Ισορροπία ήχου αυτή είναι η κατάλληλη λέξη!
  7. Απ'το Λογοθέτη θα προτιμούσα να δοκιμάσω μια Lakewood ;)
  8. Καλά, θα φάω όλη την Αθήνα... :P Αξιολάτρευτη!
  9. το σκέφτομαι...γιατί είναι μεν η πρώτη ακουστική αλλά παίζω καιρό, δεν θα μάθω κιθάρα πάνω σε αυτό όργανο...και το θέμα είναι να ευχαριστιέσαι όταν παίζεις και ακούς (δε το λέω αυτάρεσκα προσθεού)! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δε θα πέσω κάτω από 800, αλλά το πόσο θα ανέβω είναι προς διερεύνηση!!
  10. μετσχειρισμένες εννοείς? μπορείς να δώσεις παράδειγμα... πόσο βρίσκω μια D-18 σε αγγελία ή μια L-03?
  11. γιατί είμαι της φιλοσοφίας ότι για αγορά κιθάρας, πρέπει να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο κομμάτι που θα επιλέξεις... το να βρεις ποια θες και να τη πάρεις ας πούμε από θωμά, ε είναι λίγο άκυρο...για μένα!
  12. Οι Taylor έχουν λίγο light ήχο για μένα, εκτός του ότι οι πιο προσιτές στη τιμή (<1500), είναι λιγότερο καλές από αντίστοιχες μάρκες! Samy, δε κατάλαβα τι θες να πεις με το " ηλ/κες και ακουστικές δε πάνε μαζί "... αυτό που λέω εγώ είναι ότι στη σύγκριση ακουστικής και ηλ/κής στα ίδια λεφτά, η ακουστική θα έχει καλύτερη ποιότητα ήχου, ξύλα κτλ... στην ηλ/κή υπάρχει και το κόστος του ηλεκτρικού συστήματος πως να το κάνουμε! Επίσης μου αρέσει πολύ και αυτό το sunburst κομμάτι της takamine http://www.kagmakis.com/details1.php?thepid=556&thecid=1&thec2id=9&open=1 Γενικά οι Takamine θεωρούνται καλές?
  13. Boiz καλησπέρα, περί αγοράς ακουστικής το topic...έχουν γραφτεί πολλά, το ξέρω, αλλά κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της! Οπότε οι γνώμες και οι εμπειρία των μελών μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη εν προκειμένω! Αναφέρω κάποια στοιχεία σύντομα: Καταρχάς παίζω κιθάρα αρκετό καιρό (κυρίως τη strat μου), οπότε παρόλο που θα είναι η πρώτη ακουστική μου, δε πάω για ένα όργανο των 400 ή 500 ευρώ! Μία Cort αντίστοιχων χρημάτων που μου τη χάρισαν πριν χρόνια πλέον είναι για τα μπάζα! Το αρχικό μπάτζετ ας πούμε ότι κυμαίνεται στα 1000 +- , αλλά ...άμα παίξω με μία Lakewood των 1850 ας πούμε...και με μαγέψει, δε θα λυπηθώ 200 - 300 ευρώ παραπάνω! Ξεκινώντας από τα πιο χαμηλά, τσεκάρετε αυτή τη Guild http://www.kagmakis.com/details1.php?thepid=821&thecid=1&thec2id=9&open=1 μετά η Takamine http://www.kagmakis.com/details1.php?thepid=555&thecid=1&thec2id=9&open=1 και η Martin D-18 http://www.kagmakis.com/details1.php?thepid=678&thecid=1&thec2id=9&open=1 δε ξέρω παλιδιά, θέω να μου πείτε γνώμες! Από τονικότητες ξύλων δε γνωρίζω πολλά, φαντάζομαι θα πρέπει να τα δοκιμάσω! Επίσης, σκέφτομαι να ακολουθήσω τη συμβουλή κάποιων φίλων στο φόρουμ και να μην πάρω όργανο με πιεζοηλεκτρικό σύστημα κάνοντας έκπτωση στη ποιότητα! Αυτά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου