Προς το περιεχόμενο

iliasdt

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από iliasdt

  1. Καλησπέρα. Έχω μία εξωτερική κάρτα ήχου Firewire της echo την audiofire 4. Θέλω να τη συνδέσω με λάπτοπ που δεν έχει υποδοχή για firewire...Μου είπαν ότι θα βρω λύση αγοράζοντας μια PCMCIA card reader αλλά μαντέψτε... ούτε τέτοια υποδοχή έχω. Όποιον έχω ρωτήσει μου έχει πει ότι δεν μπορεί να σκεφτεί κάποια άλλη λύση. Εγώ βρήκα κάτι αντάπτορες όπως για παράδειγμα αυτόν:http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5704&ref=bestprice.gr , αλλά σε ένα τηλέφωνο που τους έκανα μου είπαν ότι μάλλον δεν θα δουλέψει. Και μου ακούγεται λογικό... Τι πρέπει να κάνω; Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα;
  2. Παιδιά πλήρως κατατοπιστικές οι απαντήσεις σας. Θα δω τι θα κάνω... Ίσως είμαι πιο κοντά στο arranger module με ένα ηλεκτρικό πιάνο. Ευχαριστώ πάρα πολύ! :)
  3. Προφανώς και καταλαβαίνετε από τα παραπάνω τη μηδαμινή επαφή μου με το θέμα αυτό......
  4. Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι εάν κυκλοφορούν ελληνικοί ρυθμοί για το όργανο αυτό, που να μπορώ να χρησιμοποιήσω σε live κτλ., για ένα σύνηθες λαικό ρεπερτόριο.(Μέχρι τώρα δεν με είχε απασχολήσει το θέμα, αλλά λόγω των καιρών που ζούμε δυστυχώς τα πλήκτρα είναι αναγκασμένα να αντικαθιστούν τουλάχιστον τους ντράμερ και τους μπασίστες... :(....) Πιθανόν αυτό που έθεσε ο @manosx με τις λούπες και τα samples να είναι αυτό που χρειάζομαι, αλλά εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα ήταν δυνατό αυτό που ανέφερε πρώτο:"παίζω στα μπάσα τις συγχορδίες και βγαίνει συνοδεία".
  5. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα roland fantom x7. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει εάν για τη συγκεκριμένη σειρά υπάρχουν ελληνικοί ρυθμοί και ήχοι υπό οποιαδήποτε μορφή; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου