Προς το περιεχόμενο

markellos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    109
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Ν. Φάληρο

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή markellos

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, έχω την Lynx TWO-A εγκατεστημένη σε νέο pc I-7 με gigabite μητρική (δεν έχει σημασία το μοντέλο). Έχω άπειρα drops και έχοντας επικοινωνήσει με την εταιρία μαθαίνω ότι υπάρχει γενικότερα θέμα με τις νέες PCI υλοποιήσεις. Το νέο beta firmware (που δεν είναι και τόσο νέο) που δίνουν σχεδόν ανεπίσημα, δεν διορθώνει το πρόβλημα και δεν παίρνω γενικότερα επαρκές support, ή ακόμα και λίστα με νέα monterboards για Ι7 (1150) που πιθανόν να δουλέψουν σωστά. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει συναντήσει το ίδιο θέμα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Το filming.gr διοργανώνει Διαγωνισμό Σεναρίου με θέμα Film Noir. Περισσότερες πληροφορίες http://filming.gr/ Πρώτο βραβείο, γυρίζουμε το σενάριο ταινία. Δεύτερο, μια κάμερα από τη Sony. Τρίτο ένα TurboX Tablet 3G. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία!
  3. Καλημέρα σας, σίγουρα αρκετά μέλη του noiz ασχολούνται με μουσική επένδυση, ενδεχομένως να ασχολείστε και με σενάριο ή με filmmaking γενικότερα, οπότε ρίξτε μια ματιά γιατί ίσως να σας ενδιαφέρει: http://beta2.filming.gr/content/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-1301 Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού.
  4. Γειά σας, από σήμερα είναι στον αέρα ένα νέο προσωπικό μας project, στη διεύθυνση http://www.filming.gr Ο σκοπός του site είναι η δημιουργία μιας δωρεάν database όπου τα μέλη θα καταχωρούν και θα αναζητούν δωρεάν προτεινόμενες τοποθεσίες ή χώρους γυρισμάτων (shooting location). Αυτό δηλαδή που στην κινηματογραφική γλώσσα λέγεται "reperage". Η πρόσκληση απευθύνεται σε κινηματογραφιστές, φωτογράφους, ηθοποιούς, μουσικούς και όποιους ενδιαφέρονται δημιουργικά για τον κινηματογράφο με όποιο μέσο και τρόπο. Το site ξεκινά τη ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ του περίοδο, γι' αυτό και χρειαζόμαστε τη συμβολή & τις προτάσεις σας έτσι ώστε να βελτιωθεί και να εμπλουτιστεί με αξιόλογο υλικό. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν τα παρακάτω sections: - Καταχώρηση Reperage - Φορουμ με "κινηματογραφική" θεματολογία (εικόνα αλλά και ήχος) - Αγγελίες (που αφορούν κυρίως σε επαγγελματικό Video εξοπλισμό) - Προσωπικό Blog και επαγγελματική καταχώρηση Μην απορήσετε αν σας φαίνεται κάπως "άδειο", δουλεύεται καθημερινά και θα "δένονται" συνεχώς όλο και περισσότερες λειτουργίες. Θα χαρούμε πολύ να γίνετε μέλη και να μας βοηθήσετε με τις παρατηρήσεις σας! Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία Φιλικά Μαρκέλλος Πλακίτσης
  5. Οκ. Προϋπόθεση ήταν να έχετε δει την ταινία "The pick of destiny". Βέβαια μπορεί και να την είδατε και να μην σας άρεσε. Βασικά δεν έγραψα ούτε masterpiece ούτε motherpiece. Γράψτε λάθος. Και επίσης η προσπάθεια για χιούμορ δεν απαιτεί την συγκατάβαση και αποδοχή του αποδέκτη. Και αυτό συνήθως κατά την αγγλική σχολή έχει πιο πολύ πλάκα. Φίλε που ξεκίνησες το post - να ξέρεις - δεν ειρωνεύτηκα, απλά θυμήθηκα την γνωστή ταινία με τον Jack Black. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις στο στόχο σου. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία ούτε με το ταλέντο. Εφόσον το κάνεις για σένα και όχι για το κοινό.
  6. Υπάρχει και η δυνατότητα για live performance (προσωπικά το προτιμώ)
  7. Καλησπέρα σας! Υπάρχει η σκέψη δημιουργίας εκπομπής με στόχο την e-ραδιοφωνική παρουσίαση νέων δημιουργών (συνθέτες/μπάντες με δική τους δουλειά). H πραγματοποίηση ή όχι του εγχειρήματος εξαρτάται καθαρά τον όγκο των συμμετοχών. Δεν θα υπάρχει "πόρτα" ή κάποιου είδους αξιολόγηση/βαθμολόγηση στις επιλογές, αρκεί αυτό που θα στείλετε να αξίζει να παρουσιαστεί βάσει κοινής λογικής που οι παραγωγοί του σταθμού πιστεύω ότι διαθέτουν. Ο φιλικός σταθμός που θα μας φιλοξενήσει είναι ο http://www.er-radio.gr/ και εδρεύει στο Μοσχάτο. Όσοι πιστεύουν ότι διαθέτουν αξιόλογη έργο και επιθυμούν να την παρουσιάσουν και να παρουσιαστούν μπορούν να στείλουν email με κάποιο μικρό δείγμα στο [email protected] ή να τηλεφωνήσουν στο 6937009613/Μαρκέλλος Α, συγνώμη, ξέχασα να γράψω ότι εγώ θα κάνω τον παραγωγό :)
  8. Συνάδελφοι και συναδέλφισες, δεν ξέρω αν προειπώθηκε (είναι και 10 σελίδες που να διαβάζω ο άθρησκος), αλλά μην τον ζαλίζετε τον άνθρωπο. Υπάρχει και άλλη λύση. Να βρει την ΠΕΝΑ του ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ. Ή την πίπα του πεπρωμένου, whatever. Προϋποθέτει αναμέτρηση με τον Εωσφόρο σε σκληρό τζαμάρισμα. Και μετά από αυτό μπορεί να γράψει το απόλυτο materpiece. Εννοείται ότι εδώ μέσα παίρνετε από χιούμορ... :) έτσι?
  9. Καλημέρα σας, θέλω να αγοράσω καινούριο board (και ό,τι ακολουθεί). Έχω καταλήξει σε Intel ι7 2600 (τον απλό μάλλον όχι τον Κ) Το θέμα είναι τι board... Επείδή κάνω και video δεν θα ήταν άσχημα αν έβρισκα ένα dual cpu. To θέμα είναι ότι αυτά δεν τα φέρνουν τα γνωστά μεγάλα καταστήματα και γενικά δεν βρίσκω κάποιον να με κατατοπίσει. Στα sites των εταιριών δεν μπορώ να βγάλω άκρη, μιας και ότι κείμενο υπάρχει είναι διαφημιστικό και όχι κατατοπιστικό. Απαιτήσεις: Σταθερότητα, 2 τουλάχιστον PCI, πολλές θύρες για μνήμη. Απλά το θέμα είναι μήπως γνωρίσετε κάποιο τεμάχιο που να μην είναι στη λογική των consumer boards... Έχω την εντύπωση πως υπάρχει κάποιο κατάστημα που ειδικεύεται στα ειδικά συστήματα για γραφικά και ήχο, το είχα δει στην έκθεση αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του... Μήπως το ξέρει κανείς? Όποια πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
  10. Ναι έχεις δίκιο, μου διέφυγε :) Χρειάζεται συγκεκριμένη μελωδία για να ενεργοποιηθεί ο... arpeggiator του ΜΤ210 (?) Α, και ξέχασα... ψάχνω για ΜΤ210 συλλεκτικό. Δίνω ακριβώς 7.000€ - μη διαπραγματεύσιμο. Να το χρησιμοποιούσε ο Skeletor αυτοπροσώπως. Ξέρω ότι θα λυπηθεί πολύ αυτός που θα μου το δώσει γι' αυτό και δίνω 7 χιλιαρικάκια.
  11. Περιγράφεται λεπτομερώς εδώ: Masters of The Universe 1987 Movie Part 9 στο 6:35 Masters of The Universe 1987 Movie Part 10 στο 2:05
  12. Α, ξέχασα να συμπληρώσω... Επίσης παίζουμε ό,τι να'ναι.
  13. Δείτε εδώ: Σύμφωνα με την θρυλική ταινία "The masters of the universe" http://www.imdb.com/title/tt0093507/ παίρνουμε μερικά "κροκοδειλάκια" και τα συνδέουμε στα ποτενσιόμετρα ενός παιδικού Casio MT-210 του 80'. και μεταφερόμαστε στην Eternia. Μην το δοκιμάσετε γιατί από την ίδια πύλη ενδέχεται να περάσει και ο Skeletor μαζί με ορδές κακών. H φωτογραφία είναι screenshot από την ταινία!
  14. Καλησπέρα σας, γνωρίζετε κάποιο ελληνικό online studio για session κιθάρες & drums?
  15. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας. Την έχω κάνει για διακοπές (για κανα δίμηνο!!) και με το καλό από Σεπ θα ασχοληθώ ξανά με το θέμα για να το λύσω ή μάλλον περιορίσω όσο το δυνατόν γίνεται. Θα επανέλθω ορεξάτος με νέα στοιχεία...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου