Προς το περιεχόμενο

ManolisPiraeus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    19
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από ManolisPiraeus

  1. Καλησπέρα σε ολους! Εχω παρατηρησει οτι υπάρχουν πολλες αγγελιες σε sites για κιθάρες Magma made in USA, σε ελκηστικές τιμες για ακουστικές,και,ηλεκτρακουστικές κιθάρες. Επειδη σκεφτομαι να αγοράσω μια, για δώρο,θα ηθελα να ρωτησω πληροφοριες εαν ξερετε εαν ειναι καλες η κακές κιθαρες οι εν λογω,και εαν ειναι οντως USA. Ευχαριστώ πολύ,προκαταβολικά!
  2. Καλησπέρα φιλε μου! ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου.Με βρησκεις συμφωνο με τα οσα αναφερεις βεβαια εγω δεν εχω εμπειρια απο mackie, αλλα απο Allen Ηeath.Κλεινω προς soundcraft κ yamaha. Και εγω τις φοβαμαι τις EFX,παρ'οτι αναφέρουν Lexicon.Δεν μου πολυαρεσει οτι συνυπαρχουν πολλα κυκλώματα μαζι,προτιμω το καθένα ξεχωρο.Πέραν απο το οτι ειναι ευκολια.Θα το ψάξω το πράγμα αρκετα,έχω χρόνο να το ψάξω.Για τις Μ12/Μ8,έχω άποψη,καθοτι δουλευω μια,και ειμαστε πολυ ικανοποιημένοι απο το μηχανακι. Πάντως για τις behringer,ολοι τις κράζουν,αλλα όλοι τετοιες παιρνουν.Προσωπικα δεν εχω δουλεψει καμια να ξερω.ο Δε Τομαν ξεπουλάει κάργα και αφθονα!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Λοιπον έχουμε και λέμε,ήρθε πλήρωμα του χρόνου,ώστε να μπώ στην διαδικασια να πάρψ κονσόλα.Μια κονσόλα που θα απευθύνεται για χρηση στο σπιτι και μικρά live.Εχω ένα budget μέχρι 350-400euro το οποιο δεν μπορω να υπερβω.Εχω βρει κάποιες ελκυστικές κονσολίτσες που μου κινησαν την περιέργεια.Θα ήθελα να ειχα αποψεις ιδέες αλλα και ισως εναλακτικες προτάσεις σε αντιπαραβολή με αυτές που σκέφτομαι.Ευχαριστώ προκαταβολικά Soundcraft EPM8 Soundcraft EPM12 Soundcraft EFX8 Soundcraft EFX12 Yamaha MG12XU Yamaha MG166C-USB Yamaha MG124C YAMAHA MG124CX DDA DM12 Behringer X2442usb Behringer X2222usb ΥΓ:θα ήθελα εαν γινεται περισσοτερες πληροφοριες,σχετικα με την λειτουργία του usb σε καποιες απο αυτές τις κονσόλες.
  4. Καλησπέρα σε όλους Θα ηθελα την άποψή σας.Δουλέυω Cubase σαν βασικό DAW,και σιγά σιγά λέω να επεκταθώ και το Ableton Live,με την έκδοση 9 να είναι αυτή ου θα δώσω βάση. Αναλογιζόμενος το πρόγραμμα σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά κάποιου Midi Controller,ώστα να μπορω να έχω μια ουσιαστικη χρήση του προγράμματος,Για αρχή έχω καταλήξει σε 2 καινούριους Controllers,και έναν μεταχειρισμένο Καινούριοι 1)Novation Launchpad mini 2)Akai APC Mini Ableton Μεταχειρισμένος http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/hifi/512503-akai-apc20/ Ερώτηση υπάρχει κανεις που να τους έχει δουλέψει καθόλου,και επιπλέον θα ήθελα να ακούσω απόψεις και ιδέες απο ανθρώπους που έχουν και άλλους Controllers,αλλα και απο την εμπειρία χρήση Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Σωστός,απλά χρειάζομαι plugin για κατι τέτοιο.Επιπλέον βρήκα έρνα το οποίο κάνει κάτι τέτοιο λεγεται A1 Stereo Control.
  6. Καλησπέρα σε όλους! Περιεκτικά,ψάχνω ένα δωρεάν VST plugin,που να προκαλεί ψεύδοστερεοφωνία,για windows και για MacOS. Eυχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :)
  7. @axtarmas Φίλε καλησπέρα,αυτό έκανα πρώτο πρώτο βασικα,και ειχα τα ιδια αποτελεσματα. Στο χαμπάκι(Το χαμπάκι παίρνει ρεύμα απο δικο του τροφοδοτικο) μπορώ και συνδέω ένα usb οπου παιρνει ρεύμα η βάση του,υπολογιστη,δευτερη θύρα πάει ο πομπος του πληκτρολογιου και του μαους.Απο την στιγμή που αρχιζω και κουμπώνω στην τριτη,τέταρτη,πέμπτη,εκτη,έβδομη (τυχαια) θύρα συσκευες midi η αμέσως προηγούμενη\ες συσκευες εξαφανιζονται-δειχνουν σαν να αποσυνδέονται- σβήνουν απο μόνες τους.Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δουλεψω.Σέ μία περίπτώση μάλιστα μου έκλεισε συσκευή συνδεδεμένη σε άλλη θύρα(Οχι θύρα του Hub). @schatten Και εγώ το χαμπάκι υποπτεύομαι.Μόνες τους οι συσκευες δουλεύουν αψογα.Και το λογικότερο ειναι οτι το οποιο πρωτοκολλο επικοινωνιας των midi να θέλει 1 άντε 2 το πολύ θύρες αποκλειστικότητα για καθε συσκευη.Πολύ φοβάμαι ότι χρειάζομαι κάποια καρτα pcmci με 2 επιπλέον θύρες usb
  8. Παιδια ΣΟΣ...αλαλούμ άνευ ορίων !Θέλω τα φώτα σας,μπας και βρούμε άκρη!Εχω 4 midi συσκευες,1 Korg Nanokontrol2,1Korg Nanopad2,1Akai LpK25,και 1 Vestax VCI100.Αυτές οι συσκευές θα πρέπει να συνδεθούν στο λαπτοπ μου,το εργαλείο μου έχει 3 θύρες.Στην 1 έχει μπει ένα Belking 7 port USB 2.0 Hub.Στο υπάρχον σετάπ έχω:Θύρα 1 πάει η Κάρτα ήχου μου Focusrite Scarlet.Θύρα 2:Το Korg Nanokontrol2 μόνο του:Στήν θύρα 3 με το hub έχω βάλει το Korg Nanopad2 μόνο του. Το Vestax VCI100,και AKAI LPK255 δέν τα έχω βάλει πουθενά,και δέν ξέρω εάν ποτέ θα κατορθώσουν να μπούν και να δουλέψουν όπως τα θέλω.Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να μπορέσω να βάλω και τις 4 αυτές συσκευές(Korg Nanokontrol2,Korg Nanopad2,Akai LpK25,Vestax VCI100) στο hub επάνω και να τις δουλεύω απο εκει.Δυστηχώς αυτο δέν το βλέπω να γίνεται,καθότι δέν μπορει να μπει δεύτερη κ τρίτη κ τέταρτη τέτοια συσκευή επάνω στο hub.Με το που βάλω δεύτερη και τρίτη,κατι φρικάρει και το κάνει σαν να ακυρώνει η μία συσκευή την άλλη,σάν να χάνεται η επικοινωνία με μία συσκευή ή και με ολες τις αλλες,να σβήνουν ή ακόμα να εξαφανίζεται(κλείνει)συσκευή που βρίσκεται σε άλλη θύρα usb.Ετσι αναγκάζομαι να συνδέω τις 2 απο τις 4 συσκευές και σε διαφορέτικές θύρε.Πάντως κ έτσι που τις έχω συνδεδεμένες τώρα επάνω και δουλεύουν,ο υπολογιστής και τα DAW τα βλέπουν σαν συσκευές,αλλά καμια συσκευή δεν δουλεύει επαρκώς και καμία δεν αποκρίνεται σε αυτά που έχει σχεδιαστει(με το κανονικο setup που εγώ θέλω,τα καμία απο τις συσκευές δέν εμφανίζεται στα DAW,σαν να έχουν εξαφανιστει,ή τα DAW να τις διεγραψαν-εξαφάνισαν.Στα windows όμως εμφανίζονται κανονικά στο device manager).Επειδή καίγομαι, επειδή πρέπει να δουλεέψω(Χάνω χρόνο)και επειδή δεν ξέρω τι φταίει,τι μπορει να τα φρικάρει,υπάρχει κανεις,εκεί έξω που να μπορεσει να με βοηθήσει να βρούμε μια λύση σε αυτο το ριμάδι το χάος,γιατι έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά,υποτίθεται οτι θα δουλευε απροβλημάτιστα,και μεχρι στιγμής,βλέπω κάτι άλλο! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά,και οτι διευκρινίσεις θέλετε,έδω ειμαι εγω.
  9. Καλησπέρα!Μολις τελείωσα το Format,νομίζω ότι ο σκληρός πεθαίνει ο υπάρχον σκληρός ειναι απλοσ Sata(1) παίζει να έχει κάποιο θέμα τυχον ασυμβατότητας με τους υπάρχοντες σκληρούς της αγοράς;;;
  10. Λοιπόν έχουμε και λέμε Kingston-Samsung ή Crucial???
  11. Δέν είναι αμφισβήτιση φίλε μου,απλά πρακτική και το καταλαβαινω πως το λες. Βασικά παιδια ο σκληρός ειναι Sata1 @Mistral:Εάν όλα πάνε καλα με τον ssd κατα το καλοκαιρι θα βάλουμε και μνήμη.
  12. Φίλε καλησπέρα, Με βρήσκεις σύμφωνο με αυτο που λές,και βασικά ειμαι και εγω αυτής της άποψης,αλλα όταν θα δεις το πώς συμπεριφέρεται ο σκληρός,και πλέον τι θερμοκρασίες ανεβάζει δουλεύοντας μόνο 6-7 κανάλια στο cubase (δέν σου λέω να ανοίξεις Pro tools) θα αλλάξεις άποψη! :-)
  13. Καλησπέρα σε όλους, έχω το Toshiba Satellite A505-S6986.Το μηχάνημα κλείνει σχεδόν 6 χρόνια ζωής.Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το μηχάνημα αυτο.Το μηχάνημα δουλεύει καθαρά για ηχοληπτικές εργασίες και για μουσικές παραγωγές (Cubase,ProTools,Ableton).Το λάπτιοπ έχει ένα 400GB (5400 RPM) Serial ATA σκληρό,τον οποίο τώρα τελευταία δεν ακούω καλα,σαν να έχει πέσει η απόδοση του κατά 30-40%. Επειδή λεφτά για να πάρω καινούριο μηχάνημα δεν έχω σκέφτομαι να διαθέσω ένα πολύ μικρό και περιορισμένο μπάτζέτ ώστε να κάνω μια μικρή αλλλα βιώσημη αναβάθμιση,προσδοκόντας καλύτερη απόδοση(για τα χρονάκια του),αλλα και να διατηρήσω το μηχανάκι μάχιμο σε αυτά που κάνει. Σκέφτομαι να ξεκινήσω αλλάζοντας το σκληρό δίσκο,και μετέπειτα την μνήμη.Ετσι σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον μηχανικό σκληρό δίσκομε έναν τεχνολογίας SSD.Θέλω να ξεκινήσω απο τον σκληρό,το οποίο που, όπως προείπα δεν βλέπω να ανταποκρίνεται όπως παλιότερα.Ευελπιστώ σε καλύτερη και ταχύτερη εκκίνηση του υπολογιστή,ταχύτερη και σταθερότερη ανταπόκριση κατα την λειτουργεία τών προγραμμάτων,και τέλος φυσικά καλύτερη κατανάλωση ρεύματος,και καλύτερες θερμοκρασίες. Αυτή την στιγμή μπορώ να διαθέσω 120 ευρώ και θέλω κάτι σε 240 έως 320gb χωρητικότητα. Μια μικρή προεσκόπιση του τί έχω τώρα! Μνήμη:4GB DDR3 800MHz (max 8GB) Επεξεργαστής:Intel Core 2 Duo processor T6600 Σκληρός:400GB (5400 RPM) Serial ATA Λειτουργικό:Windows® 7 Home Premium 64-bit Περιμένω τις προτάσεις-απόψεις σας,(ακόμα και που κερδίζω και που χάνω)! Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά.
  14. Καλησπέρα σε όλους,εχω ένα περιορισμένο μπάτζετ 50 ευρώ,το οποίο προτίθομαι να διαθέσω,ώστε να πάρω ακουστικά,για να ακούω και μουσική,αλλα και για να δουλεύω κυρίως στις κάρτες ήχου μου.(ΝΙ Audio4DJ,Focusrite 2i4).Τα ακουστικά που έχω κατα νού είναι τα εξής 1)AKG K 512 MKII 2)AKG k77 3)AKG k99 4)Sennheiser HD 201 5)AKG K518 6)Creative Hitz MA2400 7)Sony Headphones MDR-V55 8)AKG K514 MKII Υπόψην ότι εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση θα ήθελα να τήν ακούσω! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  15. Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κανείς ξέρει πώς να γράψουμε νότες στο MS-Word.Δηλαδή υπάρχει εσωτερικά κάποιος τρόπος,ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο επιπλέον πρόγραμμα-πακέτο;Ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα που κάνουν καθαρά κειμενογράφιση νοτών σε παρτιτούρες,αλλα δέν θέλω κάτι τέτοιο.Θέλω κάτι μικρότερο και κάτι ενσοματωμένο πάνω στο MS-Word. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  16. Καλησπέρα! Mackie ειναι usb2.0 οπως ειπε ο φίλος.Εψαξα και βρήκα περισσοτερες πληροφορίες. Οσον αφορα τις κιθάρες ,ναι σε κάποιες περιπτώσεις θα ηχογραφώ μαζί,σε κάποιες όχι.ειναι 50-50 αυτη η περιπτωση να πω ακριβως. Μακάρι να ειναι ετσι ,όπως τα λές,γιατι προσωπικά μου έχουν πει το αντίθετο.Και τώρα ειναι το πακέτο!
  17. Ο Μόνος λόγος που δεν τις προτιμώ ειναι καθαρά λόγο κατασκευής(πολύ φτηνη πλαστικούρα),και οτι δεν έχει κουμπάκι να κόβει έως και 15db εαν ξεφύγει.Ειδάλως θα τις προτιμούσα.Τα monitor μου ειναι M-Audio και είναι σούπερ!
  18. Τι χρειάζεσαι ακριβώς; Πόσα input - output - midi κτλ κτλ...? Για ποιο σκοπό? Εγώ έχω αυτή: http://www.thomann.de/gr/mackie_onyx_blackjack.htm?sid=ee21cc86dc57082cf2d9b6573bb36557 Για τα λεφτά της είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Ικανοποιητική προενίσχυση..Πολύ καλή για εξωτερικές εργασίες, αντέχει στις πτώσεις, βολικά knobs. Δεν έχει midi βέβαια.. Βασικα,θα ηχογραφω με μικροφωνα,και κιθαρες,Αρμόνια κλπ κλπ.Θα συνδεσω midi συσκευή επάνω.επιπλέον θέλω τα RCA για Djing. ΘΑ δουλεψω σε Cubase,Pro Tools-Logic και ισως Ableton.H focusrite ειναι συμβατη με ολα,δεν όμως ξέρω εάν οι αλλες ειναι με τα pro tools. Την Mackie την είχα στα υποψην,αλλα το γεγονος ότι ειναι usb 1και μή συμβατη με τα pro tools με έκανε να αλλαξω γνωμη.υπολόγισε ότι είναι και περίποου 3 χρόνια κάρτα εάν δεν κάνω λάθος!Θέλω κάτι πιο καινούριο,που να μπορέσω να το κρατήσω 3-4 χρόνια Η Tascam είναι μυστήριο εργαλείο....
  19. Σκέφτομα να πάρω κάρτα ήχου,και έχω υπόψην μου τις εξής: http://access-prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=10772 http://access-prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=9986 http://access-prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=9973 http://access-prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=1530 http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=98806 Εσείς ποιές θα μου προτείνατε απο αυτές,και εάν όχι κάτι απο αυτές,τότε ποιές. Υπόψην το μπάτζετ πάει μέχρι 180 ευρώ μάξιμουμ 8) Ευχαριστώ προκαταβολικά
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου