Προς το περιεχόμενο

ALKIVIADIS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    θεσσαλονίκη

Συμμετοχή ALKIVIADIS

0

Φήμη

  1. ευχαριστω πολύ για το χρόνο και τις απαντησεις σας!! @degdekis θα ακολουθησω την συμβουλή σου, (μετα από τετοια αναλυση!!!) η αληθεια είναι ότι ηταν και η πρωτη μου επιλογή, ο μεταλ εχει λιγο πιο ξερο ηχο, θα προτιμησω τον κανονικο @johnps εχεις απολυτο δικιο φιλε, αυτό μου εχουν προτεινει και οι 2 φίλοι μου που ασχολούμαστε μαζι. απλα μεχρι να μου φυγει το μεταλ ηλικιακα.......φοβάμαι μην εχω φύγει εγω!!! ;D να ειστε ολοι καλα, ευχαριστω πολύ.
  2. καλησπέρα σε όλους!!! κλείνω να αγοράσω λαμπάτη κεφαλή σε χαμηλά watt για χρήση κατά 90% στο σπίτι. με βαση το μπατζετ μου (που είναι λιγο!!!) εχω καταληξει στα παρακατω: 1. Blackstar HT Metal 5R Head 2. Blackstar HT-5RH Head (ποιο allaround?) 3. Bugera G5 Infinium (είναι ιδια με την blackstar?) 4. Vox Nighttrain NT50H G2 (κανει για μεταλ-ροκ?) 5. Jet City Amplification JCA22H η μουσικη που θέλω να παιξω είναι μεταλ και ροκ, οποια βοηθεια ή αποψη καλοδεχόυμενη!!! επίσης καμια προταση για ηχείο!!! να ειστε ολοι καλα!! αλκης
  3. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. thisissparta το ux1 εννουσα και εγω σαν καρτα, το ζητουμενο ειναι να μπορω να συνδεσω την κιθαρα με τον υπολογιστη (να χρησιμοποιησω και καποια εφφε) και να μπορω να γραψω και αυτο που παιζω. σορρυ αν δεν το εξηγησα καλα, αλλα είπαμε.....πρωτάρα!!! σακη εισαι στο μυαλο μου αυτο ακριβως σκεφτομουν + να μπορω να συνδυασω και backing trucs. εχω διαβασει αρκετα για την hd500x.....αλλα ενω τα αγγλικα μου ειναι καλα οι γνωσεις στην κιθαρα περιορισμενες!!! οπωτε σκεφτομαι οτι μιας και θα δωσω καποια χρηματα, να παρω κατι ΚΑΙ για μελλοντικη χρήση!!! υπάρχει καποια αλλη σκεψη?
  4. αγαπητοι φίλοι καλημέρα, εχω αγορασει το stealth ik multimedia και δεν μπορω να το σεταρω (setup) με τιποτα. εχω μπει λοιπον στην διαδικασια να αγορασω καποια αλλη καρτα ηχου. υπόψιν οτι ειμαι αρχαριος κιθαριστας και ψαχνω λιγο στο σκοτάδι!! ??? να παω σε λύση πεταλιερας? (line6 hd500x πχ) να παω σε λυση καρτας? (line 6 pod studio) υπάρχει καποια αλλη πρόταση? ευχαριστω εκ των προτέρων !!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου