Προς το περιεχόμενο

συντχωριανος

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από συντχωριανος

  1. απο ο,τι βλεπω εφυγε ο hot rod :P και ο jet city δεν ειναι κεφαλι μονο?
  2. σορρυ αλλα εκανα λιγο καιρο να το δω!παιζω ποστ μεταλτ russian circles neurosis pelican και αλλες παντες με τετοια στοιχεια αλλα και ποστ ροκ οπως red sparrowes mono explosions in the sky αλλα και μπαντες που λατρευω τον ηχο τους ξεχωρα οπως tool deftones ..ο ενισχυτης σπιτι και μικρα gigs απο combo κατι ξερω (μονο combo ειχα γενικα) απο λαμπταους τιποτα μονο οσα εχω ακουσει μεσω yt οσο για το χρηματικο βαρια ενα 300αρι και θα προτιμουσα κατι καλυτερο μεταχειρισμενο παρα κατι καινουργιο.αυτα!
  3. Καλημερα παιδες οπως αναφερω και πανω εχω αυτο το θεμα βρει μπροστα μου τωρα και θελω και αλλες γνωμες σαφως!σκεφτομουν για τον Laney lc 15(εχω βρει μαλιστα και μια καλη αγγελια εδω)κατι τετοιο σε combo με περιπου ιδια λεφτα?για τους ηχους της καθε μιας εταιριας εχω ενα ψιλοεπιδερμικο δειγμα ας πουμε οποτε αν θα μπορουσατε να βοηθουσατε περαιτερω θα σας ημουν ευγνομων!
  4. ωραια γενικα σκεφτομαι να αλλαξω μαγνητες και να βαλω burstbuckers και για ενα κοκκαλινο παντου μ ζητανε 35 και ευρω ενω στο ιντερνετ κανει ενα 5ευρω εν τελει θα το κανω αλλα δε θελω να μ παρει 30 ευρω για τοποθετηση!θεςνκσ για τις απαντησεις αναμενω και αλλες ιδεες!
  5. Γεια χαρα παιδες μολις τσιμπησα ενα γαματοτατο επιφονακι στανταρ θα θελα να μου πειτε γιατι εχω δει πολλα πραγματα απο αλλαγη μαγνητων καπακι μαγνητων αλλαγη υψους μαγνητων υψους χορδης αλλαγη nut αλλα θα θελα και την δικη σας αποψη!να μαθω και αλλα και πραγματα που μπορω να κανω και μονος χωρις να την καταστρεψω.α και για να σας προλαβω παρτε ως δεδομενο υποθετικα το οτι εχω τον καλυτερο ενισχυτη η εχω στην διαθεση μου ολους τους υπεργαματους ενισχυτες του κοσμου.αυτα θενκς για την ωρα σας!
  6. καταλαβα μαλιστα ειχα ακουσει οτι ειχε και σκληροτερο ηχο η ουλτρα δεν ξερω αν ισχυει αυτο
  7. καλημερα παιδια θα θελα την αποψη σας πανω στην συγκεκριμενη κιθαρα,προσοχη για να μην σας μπερδευω κ ολας πανω ultra η ultra 1 η ultra I οπως το θελετε οχι στα επομενα ultra μοντελα γιατι ειμαι αναμεσα στο να αγορασω μια standard epiphone του 2003 η την συγκεκριμενη
  8. αρχικα μπορω να καταλαβω οτι το θεμα ειναι τελειως αντικειμενικο γι αυτο περιμενω και αποψεις οι οποιες ειναι παντα καλοδεχουμενες και σεβαστες εδω εκφερω την αποψη μου για τε ερισσοτερα distortion της boss και θα θελα απλα να ρωτησω και να δωσω τροφη για κουβεντα!cheers!
  9. απλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αλλαξω ενισχυτη,αν και θα θελα να ακοθσω προτασεις οποτε οποιος ψηνεται ας μου κατο εκτος απο verelllen :P
  10. Γενικα,ειναι πολλα που παιζουν με το θεμα russian circles συν του οτι γενικα δεν τρελαινομαι να αντιγραψω η να εμπνευστω καποιον ηχο αλλα να δουλεψω σκληρα και να βρω κατι το οποιο με αντιπτοσωπευει τελειως και αυτο προφανως και θα ναι κατι το οποιο θα προκυχει μεσα απο πολυ προσωπικο πειραματισμο και ψαξιμο,τωρα για τους μαγνητες μαλλον θα κλεισω στους gibson μιας και υπαρχουν και τα Live που δεν υπαρχει ο marshall(της προβας)αλλα πιο αγρια πραγματα :P, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ηταν το πρωτο μου ποστ-ερωτημα και με υπερβοηθησατε μπορω να πω,εις το επανιδειν!
  11. γενικα παιδια εχω εναν dfx 50αρι και νομιζω ειμαι κομπλε στον τομεα αυτο,live μπαινει κεφαλη orange συνηθως και διαφορες καμπινες,η αληθεια ειναι πως θελω να ακουγομαι αρκετα σαν τον sullivan απο russian circles(πραγμα υπερτατα δυσκολο)οταν εχεις πανω σου κομπουμενους verellen και strymon πεταλακια και τετοιες ιστοριες και ειπα να ξεκιησω με κατι πιο ουσιωδες μιας και verellen λογου χαρη δν θα παρω εδω κοντα ουτε και srtymon η mesa πεταλακια ακομα(και για πολυ καιρο).αυτα! ΥΓ:γενικα ο τυπας εχει custom les paul
  12. Χαιρετω την παρεα,και εχω μια ερωτηση λοιπον και γω,θελω να κανω την epiphone μ les paul standard να ηχει οσο το δυνατον πιο κοντα σε μια οποιαδηποτε standard gibson απο οσα εχω ακουσει χρειαζομαι κατι σε φαση di marzio η seymour duncan,η τιποτα αλλο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου