Προς το περιεχόμενο

Stratanas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Stratanas

  1. Καλησπερα. Μιας και ανοιξε αυτο το θεμα. Αρχισα να αφαιρω και εγω το χρωμα απο μια LP100 κορεατικη. Εψαξα για το μετα βρηκα διαφορα τα οποια με μπερδεψαν. Θελω να την κανω μαυρη. Ξερει κανεις τι διαδικασια θελει κ αν τα βερνικια,χρωματα κτλ διαφερουν απο ξυλο σε ξυλο??
  2. Καλησπερες! Μεσω τηλ ειχα μιλησει μαζι του!
  3. Thanx για την βοηθεια παιδες.Μαγνητες ειμαι αναμεσα σε P90 η το κλασικο combo emg 81/85 τωρα χρειαζομε help με το θεμα επιλογεα και ποτενσιομετρα βλεπω καποια που γραφουν 250 αλλα 500 επειδη δεν σκαμπαζω πως κανεις την αγορα?
  4. Δεν εχω ξαναδει αγγελια του απο τοτε.Οχι δεν θα εκανα κατι τετοιο να του το φαω το synth γιατι μια στο δισεκατομμυριο θα μπορουσα να μπερδεψω και εγω μια κιθαρα με ενα synth(αστειευομαι).(και αν ηταν synth και δεν ηταν πακο απο τουβλα)Δεν το θεωρω πρεπον να κανω κατι τετοιο πρωτον γιατι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος και δευτερον δεν ειναι υπερ μου για τις συναλαγες μου στο noiz.
  5. Δεν ξερω κατα ποσο θεωρειτε απατεωνια αλλα πριν λιγο καιρο (μηνας θαρρω) ειχε ενας Κυριος απο τας Σερρας μια αγγελια για ενα epiphonακι μιλησαμε στο τηλ και κανονισαμε να μου την στειλει.Οπως και εγινε...Μετα απο κανα 2ημερο ηρθε στην δουλεια μου το δεμα αλλα με μια πρωτη ματια το δεμα ειχε υψος κοντα στο 1,65 και πλατος 25 με 27 ποντους.Αφου εκανα 5 σεναρια εκεινη την στιγμη του τυπου να ηταν junior και να την ειχε πακεταρει με αφρολεξ να ειναι ηλεκτριρκο κοντραμπασο εκανα διαφορες εικασιες λεω στον courier να το παρει πισω.Τον messie τον βρηκα στο τηλ μετα απο 1ημερα δεν το σηκωνε αφου μου ειπε πως εκανε λαθος και αντι για την κιθαρα μου εστειλε ενα synth korg και αφου του ειπα να προσεχει γιατι αν καποιος κακοπρωαιρετος ισως και να του το ετρωγε (η αξια της κιθαρας ηταν πολυ πιο χαμηλη σε σχεση με το synth) κανονισαμε να μου στειλει την κιθαρα.Αφου μου ειπε οτι θα την στειλει πχ Δευτερα τον βρηκα στο τηλ μετα απο 2 μερες και μου ειπε πως την εχει στειλει .Αφου περιμενα καμοια εβδομαδα και ο man δεν σηκωνε τηλ τον βρηκα κ μ ειπε πως την εχει στειλει 100% με την speedex.Απο τοτε οσο την ειδατε εσεις αλλο τοσο την ειδα και εγω!(μια μικρη εμπειρια μεσω noiz.)
  6. Καλημερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειχα μια Lp 100 epiphone με ενα ατυχημα στο μπρατσο ετσι αποφασισα για να μην μενει και μαζευει σκονη μιας κα ειναι made in Korea να γδυσω το σωμα τελειως και αρχισα να αφερω(δεν ειναι και τοσο ευκολο οσο νομιζα)το χρωμα που ηταν Heritage Cherry για να την κανω μαυρο mat. Τωρα που θελω την βοηθεια.Ψαχνω στο ebay για neck mexri 40-50euro και δεν ωρισκω κατι αν καποιος θα μπορουσε να μ στειλει ενα link και δευτερον βλεπω πως εχει ποτενσιομετρα απο Japan και γενικα ηλεκτρολογικα και copies μαγνητες.Αξιζουν για κατι οικονομικο η να κανω μια υπομονη να ψωνισω απο τον Θωμα?το ρωταω γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω με το να κανω μια κιθαρα απο την αρχη.
  7. Τους παρακολουθω απο το 97 για εμενα ειναι η καλυτερη μπαντα που υπαρχει και οχι μονο μουσικα αλλα κ απο θεμα στιχων και απλα ειπα να τους μοιραστω αλλα οπως λες γουστα ειναι αυτα απλα ειναι μια μπαντα η οποι αξιζει να την ακουσει καποιος που εχει ροκ ακουσματα και οχι μονο!
  8. Για οσους δεν τους ξερετε μακραν η καλυτερη rock n roll μπαντα μετα το 1980
  9. Αllo...θα σου ελεγα να ψαξεις κατι σαν αυτο: L&M Guitar Complete
  10. Μan καλα τα λες και δεν ειρωνευομαι.Απλα ο τροπος που γραφεις ειναι σαν κιθαριστας ισως γιαυτο να σε παρεξηγησουν.Εχω παρατηρησει πως οι περισσοτεροι κιθαριστες εχουν το κολλημα να λουζουν ενα θεμα για το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο και φτανουμε στην φαση με το ανεκδοτο εγω το κανω καλυτερα.Αυτο ειναι λυπηρο γιατι πρωτα ειμαστε ανθρωποι και μετα μουσικοι!
  11. Καλημερα και απο εμενα.! Coca cola FTW αλλα μπορεις να επαναφερες την γυαλαδα ζεστενοντας νερο κ ριχνοντας μαγειρικη σοδα! Εγω εχω την απορεια τους μαγνητες πως καθαριζεις?
  12. Thanx παιδες θα τα chekarw κ θα δω...
  13. Καλησπερα.Μετα απο καιρο επιασα ξανα ηλ.κιθαρα(πριν απο κανενα χρονο επαιζα πανκ ροκ πεμπτες δηλ)και ειπα να αρχισω μονος λιγο θεωρια και ανακαλυψα στο διαδικτιο ενα βιβλιο που με ενθουσιασε το Learn and master guitar with Steve Krenz που περιεχει 2 βιβλια μεσα τα cd του και καποια video .Το θεμα μου ειναι πως δεν το εχω με τα ακορντα.Μηπως το εχει ξεφυλλισει κανενας η αν γνωριζετε να υπαρχει καποιο βιβλιο η τροπος να μπω πιο ομαλα στο θεμα ακορντων γιατι στην συνεχεια θελω να ασχοληθω με jazz ρυθμους που αποτι εχω δει ειναι απαραιτητα...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου