Προς το περιεχόμενο

blackmorefan

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Fender Squier Strat Classic Vibe 50s'
    Vox Tonelab LE
    Marshall Mustang 1
    Quenca

Συμμετοχή blackmorefan

0

Φήμη

  1. Υπεροχα, ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!! Το προγραμμα μου τωρα ειναι μια σπουδη, ενα εργο εποχης (Gavotte του Scarlatti), η Milonga και το πιο δυσκολο, η Serenata Espanola του Malatz.Βεβαια μεσα στην χρονια εχω βγαλει και αλλα οπως το Prelude 4 του Villa Lobos, καποιο μπαχ που δεν θυμαμαι τωρα και αλλη μια σπουδη.Αυτα τα ολιγα.
  2. Ειμουνα, και ειμαι δηλαδη (διοτι απο την αρχη της σεζον εχω ξαναξεκινησει ωδειο) μεση πρωτη.Η καθηγητρια μου λεει οτι ειμαι ανετα για ανωτερα, και το ενα κομματι απο τα 3 που παιζω ειναι σχεδον (αν οχι) πτυχιου οποτε θελω να προσπερασω ολοκληρη την μεση και να παω για ανωτερα.Απλα σκαλωνω στο οτι εχω δωσει ηδη μια φορα, μηπως υπαρχει περιορισμος.
  3. Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα!!Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αναφορα τις κατατακτηριες εξετασεις στη κλασσικη κιθαρα.Πηγαινω καμποσα χρονια τωρα σε ωδειο, και εχω δωσει ηδη μια φορα κατατακτηριες για να ''πηδηξω'' ταξη.Θα ηθελα να ξερω αν επιτρεπεται να ξαναδωσω κατατακτηριες για τον ιδιο λογο ή αν υπαρχει περιορισμος. Να σημειωσω οτι για 2 χρονια λογω καποιων υποχρεωσεων δεν πηγα ωδειο.Το αναφερω γιατι καπου ειχα διαβασει οτι παιζει καποιον ρολο η διακοπη των σπουδων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου