Προς το περιεχόμενο

diSco

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    117
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή diSco

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Εαν μπορεις κανε αλλη μια φορα τον κοπο να τα στειλεις και σε μενα. [email protected] Ευχαριστω
  2. KORG pa 50, Δαγκωτο. Αυτα τα 2 ειδικα που λες ειναι σαν να συγκρινεις πατινι με διαστημοπλοιο. Το KORG θα μπορουσα να το χαρακτηρισω οργανο με επαγγελματικα χαρακτηριστικα, τα οποια ειναι κλασης ανωτερα απο αυτα του ROLAND. Αξιζει με το παραπανω τα λιγο λιγοτερα χρηματα που κοστιζει παραπανω
  3. Στην Φθιωτιδα εχω ενα εξοχικο στο βουνο μεσα στα ελατα που ειναι παρα πολυ απομονωμενο. Ειχα ακουσει λοιπον οτι ο Παλαιοκωστας ο δραπετης που τον επιασαν πριν απο λιγο καιρο στον Παρνασσο, κυκλοφορουσε στην Φθιωτιδα. Καθε φορα που πηγενα στο εξοχικο φοβομουνα μην εχει εγκατασταθει στο σπιτι μου...... Τωρα που τον επιασαν μου λετε οτι κυκλοφορουν αρκουδες.......θεουλη μου δεν προκειτε να το ευχαριστηθω ποτε το σπιτακι μου. Αμα ακουσετε στις εφημεριδες οτι αρκουδα εφαγε ανθρωπο στην Φθιωτιδα, εγω θα ειμαι. :(
  4. Μιας και μιλατε για ποσοστα και δικαιωματα ερωτηση Φιλος μολις βγηκε απο το στουντιο με ενα demo, μια δουλιτσα που την ετοιμαζει καιρο, και μπηκε στην διαδικασια να στηση γκρουπακι για την παιρετερω προβολη. Επειδη δεν εχει την δυνατοτητα (φυσικο) να παρει σεσιονιστες λογικο ειναι να τον απασχολει πως θα γινει η μοιρασια με το γκρουπ.
  5. Φιλε Agleora καταλαβαινω την απορεια σου για την διαφορα της τιμης σε αυτα τα δυο οργανα, γιατι και εγω ειχα ακριβως το ιδιο δηλημα. Η απορεια μου λυθηκε οταν πηγα σε ενα καταστημα και ειχα και τα 2 οργανα μπροστα μου. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσα πραγματα σκαρφιζονται οι εταιριες για να σου παρουν τα λεφτα απο την τσεπη για 2-3 εχτρα σε ενα οργανο. Το θεμα ειναι να μην πεσεις στην παγιδα και το δαγκωσεις και αυτο θα γινει μονο εαν ξεκαθαρισεις ποιες ειναι οι αναγκες σου πραγματικα. Σκεψου αν αυτα τα extra τα χρειαζεσαι και σε εξυπηρετουν πραγματικα αλλιως τσαμπα θα τα δωσεις. Με 1000 ευρω επιπλεον αγοραζεις καραμπινατη καρτα ειχου για το PC σου και original software οπως qubase, sonar, protools και πολλα αλλα για να ασχοληθεις σοβαρα με την συνθεση.... και βραστο το HD του αρμονιου. Σκεψου, ΑΚΟΥΣΕ και αποφασισε Εγω παντως αποφασισα.... 8)
  6. Καταρχην η επιλογη σου για την αγορα ενος αρμονιου KORG ειναι πολυ καλη, καθως ειναι γνωστο οτι εχει απο τοuς καλυτερους ηχους και styles σε αυτην την κατηγορια, χωρις να θελω να θιξω και τους αλλους κατασκευαστες. Ειδικα οι ρυθμοι ειναι οτι ποιο LIVE εχω ακουσει. Ειχα κανει τεραστια ερευνα, και τεσταρα πολλα οργανα καταληγοντας στο KORG PA 50. Ενα αρμονιο φανταστικης τιμης / αποδοσης (800-1000 ευρω). Ωστοσο θα ηθελα να προσθεσω οτι σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να δικαιολογισω τα 1000 ευρω επιπλεον για την αγορα του KORG PA 80 καθως μουσικα δεν εχει να σου προσφερει ΤΙΠΟΤΑ παραπανω. Αυτο που παιρνεις παραπανω στο PA 80 ειναι η optional τοποθετηση HD οπως και ενας voice processor. Εαν σε ενδιαφερει η συνθεση αντε να πω πως θα χρησιμοποιησης το HD για αποθηκευση της δουλειας σου (κατι που μπορεις να κανεις πολυ ευκολα με μια δισκετουλα) αν και το ξερεις οτι η δουλεια σημερα γινεται με external sequencers...... Η αν θελεις να χρεισιμοποιεις midi files (να παιζει μονο του το αρμονιο τα τραγουδακια σου και εσει να κουνας τα δαχτυλα στο αερα) Και ο voice processor αν θελεις στα LIVE σου να περνας την φωνη σου μεσα απο το αρμονιο (λιγο χλωμο το βλεπω) Δες αυτο το ΛΙΝΚ που ειναι μια συγκριση τεχνικων χαρακτηριστικων και θυμισου οτι τα KORG PA χρησιμοποιουν την ιδια μηχανη για ολα τα μοντελα τους (προερχεται απο αυτη του TRITON) http://www.korgpa.com/pa_root/en/products/pa1xpro_comp.html?en Ελπιζω να σε βοηθεισα λιγο :)
  7. Ρε συ SF παρκινσον εχεις? (ελπιζω να μην εχεις αληθινα...) :lol: Κατα τα αλλα πολυ ωραιες. Παντα μου αρεσαν οι backstage foto. Ax και αυτη η Σακιρα τρελλο μωρο...... :oops:
  8. Διαβαζοντας τα νεα απο summer NAMM στο Harmony central επεσε το ματι μου σε αυτο. http://namm.harmony-central.com/SNAMM06/Content/CME/PR/WIDI-X-8.html
  9. Ο ΑΝΤΟΥΑΝ ΕΙΠΕ τα 3 πρωτα θεματα ειναι 1. Ο καλυτερος 2.Samples απο ζωα 3.Σαμπλαρισμενο συναισθημα υπαρχει Προτεινω προς τιμην του Βοκου και της καλοκαιρινης ζεστης να δημιουργηθει ενα νεο thread με τιτλο 1.Το καλυτερο sample βγαινει απο τα ζωα με συναισθημα;;; Ετσι...ετσι.... Μου φενεται οτι διαβλεπω ενα υφος ειρωνιας αγοραρε μου.....και για τιμωρια θα σε ΜΑΣΤΙΓΩΣΩ.....και μετα αλατι στις πλυγες... φοβαμαι μονο να μην σου αρεσει...... :lol:
  10. Superfunk Ναι ενταξει συμωνω εν μερη μαζι σου, παντως αν και δεν εχω ασχοληθει ποτε με την παραγωγη μουσικης οπως εσυ, εχω την εντυπωση ομως οτι η προσπαθεια σου παραγοντας μουσικη (σε ενα PC) η συνεχης προσπαθεια θα ειναι και βασικη πιστευω οτι αυτο που γραφεις να μοιαζει αληθινο. Εχει διαφορα με την προσπαθεια να το κανεις να μοιαζει αληθινο απο το να ειναι, δεν νομιζεις οτι μενει λιγος χωρος για το συναισθημα? Τωρα για τις μεγαλες τις μπαντες που εχουν χοντρη τσεπη σιγουρα εχουν την ικανοτητα να κανουν και ακριβες παραγωγες-οχι παντα- Ελα ντε ομως οτι ολοι δεν εχουν την ιδια ικανοτητα και εσυ το ξερεις καλυτερα απο μενα. Και το αποτελεσμα φτανει σε εμας....που αν λιγο σχετικος εισαι με την μουσικη λιγο λεμε την κομπιουτεριλα την μυριζεις απο 100 μετρα μακρια.
  11. Ο καθενας κανει την θητεια του...στη ζωη. Αυτο το χαρτι μου ειρθε πριν απο 30 χρονια...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου