Προς το περιεχόμενο

Dani

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Dani

0

Φήμη

  1. Γειά σας!Εχω ένα μικρο πρόβλημα! Αγόρασα το BFD Deluxe για e drums και το dvd με το σετ της yamaha το εκανα μια γρατζουνιά άθελα μου και δεν παίζει πλεον.Μπορώ να κάνω τίποτα τώρα? :cry:
  2. Ας πρόσεχα δηλαδή ε? :? Σας ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε!Ty amanita :roll:
  3. Έχω Yamaha όμως φίλε.Δεν παίζει ρόλο αυτό? :?
  4. Γειά σας.Εχω e drums και έχς σκαλώσει κάπου! :? Τα κανάλια που έχει η κονσόλα μου δεν μου αρκούν πια.Υπάρχει τρόπος ωστε να μπορώ να βάλω περισσότερα pads???
  5. Το έχω δοκιμάσει και μέσω Cubase αλλά πάλι υπάρχει πρόβλημα.Έχω την audiophile 2496 ths M-audio.Πιστεύω οτι είναι καλύτερα να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις και στη συνέχεια να μου δώσεις τα φώτα σου! ¨)
  6. Έκανα uncheck μόνο το preview ram audio only γιατί μόνο έτσι δεν μου κόβει τον ήχο και στο Max cache buffs 16 και Max voices 8.Όταν παίζω ακούγεται μια χαρά εκτος απο το φύσημα που είπα.Πίστευα οτι ίσως το κάνει επειδή ζορίζεται η μνήμη ενώ παίζω αλλά το άκουσα και μια φορά χωρίς να παίζω.
  7. Γειά σας παλικάρια!Εχω ενα μικρό προβληματάκι αλλα δεν ξέρω κατα ποσο μπορεί να λυθεί απο εδώ :( Εχω DTXPRES (e-drums Yamaha)και εδώ και καιρό άκουγα για το BFD.Το πήρα λοιπόν...όπως και μνήμη 1024 κλπ.Απο προγράμματα μουσικής δεν σκαμπάζω και πολλά...οπως επίσης και τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια!Το πρόγραμμα λειτουργεί αλλα μάλλον κατι με τις ρυθμήσεις δεν κάνω καλά.Εχει ένα κουτάκι στις επιλογές,γράφει previw ram audio only.Όταν το έχω τσεκαρισμένο,μου κόβει τον ηχο απο τα set.Όταν δεν το έχω τσεκαρισμένο,δεν κόβει τίποτα αλλά ανα διαστήματα ακούγεται κατι δυνατά σαν φύσημα :(( Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και δεν ξέρω τι να κάνω.Αν γνωρίζει κανείς για το πρόγραμμα,ας μου πει σας παρακαλώ. Ευχαριστω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου