Προς το περιεχόμενο

apostolos2

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    squier strat

Συμμετοχή apostolos2

0

Φήμη

  1. εχει ψωνισει κανεις απο thomann με μεταφορα σε τραπεζικο λιογαριασμο? θελω να κανω μια αγορα αλλα λογο οτι η παραγγελία bstock κιθαρας εγινε μεσω email, μου ζητηθηκε να κανω μεταφορα σε τραπεζικο λογαριασμο. μηπως γνωριζει καποιος τον λογαριασμο για να τον διασταυρώσω και να ειμαι ησυχος στην καταθεση των χρηματων?
  2. ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο, θα ηθελα περισσοτερες λεπτομεριες
  3. Χαχα αυτο το βίντεο πρέπει να το έχω δει δέκα φορές. Ναι για αυτο ρωτάω πολύ για την 256, διαβάζω ότι είναι λεπτή και ελαφριά. Τελικα μετά από τις δοκιμές, όσο ωραία και να είναι η epiphone lp, έχει υπερβολικό για εμενα όγκο και βάρος
  4. Πως γίνεται να κρατάς την τέλεια κιθάρα αλλά να μην είναι στο νούμερο 1 των προτιμήσεων σου? (σχόλιο από το mylespaul.com πάνω στο θέμα Ernie Ball Musicman Axis Series) I bought one last month after finishing a huge project. It's a exactly what I want. A small, compact guitar that sounds big and plays easy. I've never had a guitar that felt so comfortable and I don't know that I ever will. It hasn't beaten my LP for the #1 slot but it's very close.
  5. Μόλις πήρα τηλέφωνο και στα πέντε αυτά μαγαζιά και τον ζοζεφ. Δεν υπάρχει κανένα από αυτά τα δύο μοντέλα, έστω να τις πιάσω για λίγο στα χέρια μου και μετά να τις αγοράσω. Πρώτα προκαταβολή και μετά παραγγελία
  6. Αν και είμαι 1.90 τα χέρια μου τα θεωρώ μεσαία. Σίγουρα δεν είναι μεγάλα. Δεν ήταν ότι δεν μπορούσα να παίξω με την les Paul, απλα η στρατ μου φάνηκε πιο εύκολη. Πήγα στην Ακαδημίας στο artmusic αλλά Ltd δεν έχουν ούτε για δείγμα εκει, μόνο αν την παραγγειλεις.
  7. Αν και ο ήχος είναι πολύ βασικό κομμάτι στην επιλογή κιθάρας, κατέβηκα σήμερα Αθήνα και δοκίμασα 5 epiphone lp, ολες χωρίς ενισχυτή, ήθελα μόνο να δω την αίσθηση και πόσο βολικες είναι στο παίξιμο (ότι μπορώ να καταλάβω από τα λίγα που ξέρω) Σε σχέση με την στρατ που δοκίμασα δίπλα, οι στρατ ήταν πιο εύκολες και πιο βολικες στο αριστερό χέρι. Δεν ξερω αν με τον καιρο θα συνηθίσω την les Paul και θα παίζω πιο άνετα. Η άλλη λύση είναι να πάρω μια Sterling ax3 την οποία την προτιμώ από την στρατ και νομίζω θα είναι προσιτή όπως η στρατ στο παίξιμο.
  8. Είμαι απογοητευμενος από την ελληνική αγορά. Μόνο epiphone και Gibson υπάρχουν για δοκιμή. Ltd ec και την axis του Van Halen ούτε στην βιτρίνα να τις δω δεν υπάρχουν. Όσα μαγαζιά μπόρεσα να βρω τουλάχιστον. Μήπως ξέρετε εσείς κανένα μαγαζι που να έχει μία από αυτές τις κιθάρες απλα να τις πιάσω στα χέρια μου? (δεν θέλω ενισχυτές και τέτοια) Δοκίμασα μόνο epiphone lp standard και Gibson studio. Ωραίες κιθάρες αλλά σε σχέση με τις στρατ βαριές. Οι στρατ νομίζω επίσης είναι πιο προσιτές στο παίξιμο.
  9. χαχα εσυ φιλε fusiongtr εισαι ρομαντικος πολυ μου φαινεται..... εγω λεω να παρω μια κιθαρα να δω πως θα παει και μετα αν νομιζω οτι δεν μου ειναι αρκετη, σου υποσχομαι οτι θα σκασω τα 1200 και θα την παρω οσο για τον πολεμο δεν ξερω τι γινετε σε αυτο το φορουμ γιατι ειμαι νεο μελος, 2-3 θεματα που διαβασα ηταν νορμαλ... παντως σε οσα φορουμ εχω ασχοληθεί, κινητα, bodybuilding κλπ κλπ παντα θα υπαρχουν συγκρουσεις αλλα και αυτες εχουν την πλακα τους στο τελος
  10. οκ ηδη ξεκινησα το ψαξιμο για να πιασω τις κιθαρες που θελω, και θα ξεκινησω το διαβασμα, αλλα θα ηθελα να πεις την γνωμη σου στο θεμα που λες, και να πεσει λιγο πολεμος δεν εγινε και τιποτα νομιζω, καθε γνωμη ειναι πολυτιμη οπως ειπα μεγαλα παιδια ειμαστε (εγω σιγουρα τουλαχιστον)
  11. Δεν έχω πιάσει καλό ακριβό όργανο στα χέρια μου και δεν ξέρω την διαφορά (και ίσως είναι καλύτερα έτσι) για αυτό θα αρκεστω για αυτό τον καιρο στο λιγότερο κακό. Σε ευχαριστω για την βοήθεια
  12. Δεν έχεις άδικο, όλα έτσι ξεκινάνε, αλλα ότι έρωτα και να εχεις αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τον χρόνο θα σου περασει. τα 1200ε που ζητάει η Gibson για αυτό το 2015 μοντέλο δεν μπορώ να τα δώσω. Θα είναι κρίμα κιόλας γιατι θα πάει χαμένη η κιθάρα στα χέρια μου. Καλώς ή κακώς θα κοιτάξω για υποκαταστατα. Γενικά έχω κάνει πολλές αγορές στη ζωή μου και τα φόρουμ με έχουν βοηθήσει τις περισσότερες. Από Δευτέρα θα ψάξω να βρω που μπορώ να πιάσω στα χέρια μου μια Ltd ec και μια music man axis να δω έστω πως είναι το σχήμα και το μέγεθος από κοντα. ξέρετε μήπως που μπορώ να τις δω στημενες? (όχι στα τέσσερα)
  13. Ταβάνι να σας πω, αν και είναι λίγο σχετικό Πχ τα 440 για την Gibson sgj που μου πρότειναν πιο πάνω, αν ήταν lp studio lpj θα τα έδινα.....για την sgj όμως όχι Σε γενικες γραμμες για το επίπεδο (θεωρώ ότι είμαι entry level) ταβανι εχω τα 300 ευρώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου