Προς το περιεχόμενο

MisfitsFiend

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από MisfitsFiend

  1. καλησπερα σε ολους! εχω μια κεφαλη ενισχυτη(λαμπατος 10-25w) που λειτουργει στα 120V/60hz. για να λειτουργησει εδω χρειαζομαι μετασχηματιστη ρευματος,απλα επειδη παιζουν διαφορα μοντελα με διαφορετικα VAs, ειπα να ρωτησω εδω πρωτα. ο παρακατω με καλυπτει για τη δουλεια που τον θελω? ευχαριστω πολυ! https://gctech.gr/metaschimatistis-220v-110v-110v-220v-power-ac-converter-at-501-1000va?ref=bestprice.gr
  2. ωραια η ltd. οποτε θα παω να δοκιμασω αυτες τις 3 και αναλογα θα πραξω :) .ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το χρονο σας ;)
  3. ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας. οι τελε γενικα δεν με συγκινουν, jaguar και η ibanez δεν μου αρεσουν πολυ. ενταξει η jaguar μου αρεσει περισσοτερο αλλα και παλι προτιμω κατι σε strat ή σε les paul αν υπαρχει κατι καλο και καλυπτει αυτα που θελω. επισης να πω οτι ενδιαφερομαι μονο για καινουρια. η fender standard strat που ανεφερα στην αρχη ? απο epiphone που προταθηκε πιο πανω, η custom pro τι λεει?
  4. βρηκα ενα μοντελο αλλα ειναι εξαντλημενο απο παντου/ ωραια.λοιπον περιοριζω λιγο τις απιτησεις μου. αφηνουμε εξω το short scale κομματι και κοιταμε να εχει λεπτο λαιμο που ειναι πολυ σημαντικο και rosewood ταστιερα.εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο? ; :) επισης απο epiphone μερια υπαρχει κατι με αυτα τα χαρακτηριστικα?
  5. γεια σας παιδια! τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να παρω μια strat αλλα δεν ξερω ποια. το μπατζετ ειναι γυρω στα 400-500 ευρω(+- 50). η μουσικη που παιζω ειναι punk και Pop punk (Nirvana,Blink 182, Green Day Κλπ), οποτε λογικα θελω κατι σε HSS. το σημαντινοτερο ειναι να εχει λεπτο μπρατσο και αν ειναι και short scale ακομα καλυτερα αλλα δεν θα τα χαλασουμε εκει . επισης εχω μια προτιμηση στο rosewood στην ταστιερα αλλα βλεπω οτι πλεον δεν χρησιμοποιειται πολυ. η fender standard strat αξιζει? απο παχος λαιμου τι λεει? επισης θα αξιζε κατι σε Les paul? βολευουν να παιζεις καθιστος? καποια στιγμη θα παω σε καποια μαγαζια να κοιταξω και απο κοντα, απλα θελω να εχω καποιες στο μυαλο μου για να μην παω τελειως στα "τυφλα". ευχαριστω πολυ.
  6. καλησπέρα σε ολους.φιλος θελει να παρει την πρωτη του κιθαρα(ακουστικη).εχουμε καταληξει σε αυτές τις δυο: https://www.skroutz.gr/s/7124106/Epiphone-AJ-220S-Vintage-Sunburst.html και https://www.skroutz.gr/s/3084277/Fender-CD-60-V2-Black.html όπως ειπα και πριν,τωρα θα αρχισει να μαθαινει και χρειαζεται ένα αξιοπρεπες οργανο που θα το κρατησει για αρκετα χρονια.το μπατζετ είναι max 150 ευρω και η αγορα θα γινει μονο από Ελλαδα. αναμεσα στις δυο παραπανω ποια θα προτιμούσατε?
  7. το metal zone γενικα δεν θεωρειται καλο πεταλι. δες το metal muff ή αν σου αρκει το big muff, της electro harmonix και τα δυο :).
  8. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις και τη βοηθεια σας. μαλλον καταληγω στον Fender ;)
  9. απο τους δυο του τιτλου ποιον θα επελεγες? ο fender αξιζει τα παραπανω χρηματα απ οτον Blackstar?
  10. καλημερα σε ολους. αυτη την περιοδο βρισκομαι σε αναζητηση ενισχυτη.το budget ειναι max 200 ευρω.(οσο πιο χαμηλα απο αυτο το οριο βεβαια τοσο το καλυτερο). παιζω κυριως punk,grunge και λιγο rock. αναμεσα στους 2 ενισχυτες του τιτλου ποιον θα μου προτεινατε?υπαρχει καποιος καλυτερος π.χ. απο Marshall μερια σε αυτα τα χρηματα? Σας ευχαριστω πολυ.
  11. δεν νομιζω να γινεται αυτο δυστυχως.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου