Προς το περιεχόμενο

Maple

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Maple

  1. Έχετε μια τάση να ''canonίζετε' τα θέματα παρατηρώ!
  2. Ποια ειναι αυτη η Σαττι η καβουροπάτι μΩρε? Καλύτερα να στέλναμε τον Καραβέλα.
  3. Δηλαδή θα αρκεστούμε στο μύνημα μέσω της πλατφόρμας? Για εμένα καθώς και για πολλούς άλλους η αμεσότητα ειναι σημαντικό κριτήριο αγοράς. Στο τηλέφωνο μπορείς να καταλάβεις πιο ευκολα πολλά πράγματα, πριν καν μπείς στο κόπο να κανονίσεις συνάντηση η να ζητήσεις λεπτομέρειες σε φωτό. Άσε που μερικοι μερικοι ανοίγουν το email μια φορα το μήνα! Τροφή για σκέψη.
  4. Συμφώνω οτι το report υπάρχει για αυτούς τους λόγους. Απλα στη συγκεκριμένη αγγελία ο άνθρωπος περιγράφει πάνω-κάτω τι πουλάει. Ο τίτλος της ειναι bait όμως. Πιστευώ πως έχουμε δει όλοι πολύ χειρότερα στις αγγελίες. Απο όργανα που ξαφνικά έχουν πάρει 100% πάνω στις αξίες τους επειδή μάλλον ο πωλήτης ειναι ο Μίδας και οτι ακουμπάει γίνεται χρυσάφι... Μέχρι και όργανα τα οποία διαφημίζονται ως Fender-Bender, που όμως ειναι αποτελούμενα απο φτηνά PARTS. Για εμένα ειναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχει ελεγχος στις αγγελίες απο κάποιον admin, οπως επίσης καθόλου ρεαλιστικό να έχεις μια κοινότητα χωρίς απατεώνες και δήθεν έξυπνους. Γιαυτό ο καθένας πρέπει να είναι ενήμερος και να κάνει την κατάλληλη έρευνα.
  5. Οποιος μένει σε εναν απλό χαρακτηρισμό.. τι να πω.. αξίζει να τη πάθει. Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοεις, απλά ζούμε σε μια κοινωνία που μεγάλες εταιρείες σου πουλάνε ΧΨ για Ω (δες τρόφιμα). Αυτό που λέει και ο Γκουρμουλ, αυτός που πρέπει να ψαχτεί είναι ο αγοραστής.
  6. Μπορεί όντως να ειναι σώμα της original με άλλο μπράτσο. Δε μπορείς να το δείς αυτό απο φωτογραφίες. Θα πρέπει να λύσεις τη κιθάρα. Να προσθέσω και εγώ ειχα μια ατυχή συνάντηση με έναν τύπο απο εδω μέσα που υσχυριζόταν οτι είχε αμερικάνικη στρατ η οποια εν τέλη ηταν partcaster. Λεπτομέρειες δε θέλω να δώσω διότι μπορεί να μη γνώριζε ούτε ο ίδιος, αλλα μου φάνηκε απαταιονάκος!
  7. Πάντως οταν τρώτε τα μπιφτέκια και τα σούβλακους, καλό είναι να είστε ξυρισμένοι.
  8. Εγω κατάλαβα οτι θέλει να κάνει τη λουπιέρα synth και το κοντρολερ να τον βοηθήσει. Πιάσε μια κιθάρα ανθρωπέ μου κάθεσε και πατάς κουμπάκια.
  9. Τι το θες το studio.. Μόνος σου σπίτι καλύτερα. Δεν θα χρειάζετε και να συννενοηθείς κιολας.
  10. Πριν μερικά χρόνια ειχα κάνει ολικό refret και refinish (fretboard) στον Μίμη στον Χολαργό, απο τον οποίο εμεινα απόλυτα ευχαριστήμένος. Πριν ένα χρόνο είχα πάει μια ηλεκτρική για σετάρισμα και καινούργιο nut στον Jimmy στα Εξάρχεια στον οποίο προσωπικά ΔΕ θα ξαναπήγαινα. Πλέον υπάρχουν πολλοι τεχνικοί αλλα και luthiers και το επίπεδο σε αυτές τις υπηρεσίες έχει ανέβει. Οι συμφορουμιτές έριξαν πολύ καλούς επαγγελματίες στο τραπέζι και θεώρω οτι σε όποιον και να πας απο αυτούς θα μείνεις ευχαριστήμενος.
  11. Κάνε και εσύ λειζερ να γίνουμε cult.
  12. Έχω κάνει λέιζερ στα μάγουλα γιατι βαριέμαι.
  13. Οι τριχώτοι γερόλυκοι. Αμα έχεις 2 τριχες τι να το κάνεις το BIC.
  14. Ο Θωμάς τις τιμολογεί στα 1.2 με 1.3κ. Σαυτη τη τιμή πας Τοκαι japan αμα ψάξεις. Βέβαια μπορεί καποιος να αγορασει την epiphone για συλλεκτικούς σκοπούς - δηλαδή απο χαζομάρα
  15. Και εσύ Βιετνάμ να φανταστώ?
  16. H απλά παιρνεις μια Τοκαι αν θες τοσο πολύ αυτο το headstock.
  17. Πες το ντε ότι από αυτούς ήσουνα..
  18. Σχολίασα την αρνητική εμπειρία μου με τον Thomann και σε καμία περίπτωση δε ζήτησα το αρνήτικο σου σχόλιο, το οποίο φαίνετε να ανυπομονείς να προσφέρεις. Απλά κόσμος που δεν έχει ξανακάνει παραγγελία απο εκεί ειναι καλό να ξέρει τι μπορεί να περιμένει. Και η πραγματικότητα είναι οτι εαν δε δεις και μελετήσεις το όργανο πριν την αγορα απο κοντά ρισκάρεις.. Εκτος και αν παίζεις πλήκτρα.. Επίσης οσο αφορά την επιστροφή κιθάρας εξαιτίας σπασμένου toggle switch απλα δε συμφέρει να μπεις στην διαδικασία, διότι μιλάμε για πολύ μικρό κόστος επισκευής.
  19. O Thomann δεν είναι τίποτα άλλο παρα μια τεράστια αποθήκη μουσικού εξοπλισμού. Έχει τυχει να αγοράσω καινούργιο όργανο (κιθάρα) την οποία και παρέλαβα χωρίς ζελατίνες και σπασμένο toggle switch. Μπορεί δηλαδή να μου πούλησαν και B-stock οργανο για καινούργιο.. Η κιθάρα δεν ειχε σημάδια, αλλα οταν πληρώνεις αδρά κατι, περιμένεις να σου έρθει στην εντέλεια. Μπήκα και εγώ ο ίδιος λοιπόν στη διαδικασία να κάνω claim καποιο voucher από αυτους ώστε να αντικαταστήσω το toggle switch αλλα και για να αντισταθμίσω την ταλαιπωρία της επισκευής. Εν τέλη πρσφέραν μόνο να αντικαταστήσουν το όργανο με ένα άλλο αφού τους στείλω πίσω το πρώτο ( και αυτό μετα απο μια εβδομάδα ανταλλάσοντας επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών. Εν τέλη την ζημιά την επισκεύασα ο ίδιος μόνο και μόνο για να σώσω χρόνο. Δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία αγοράς ακριβού οργάνου απο εκεί ξανά - πόσο μάλλον B-stock. Είναι πολύ προτιμότερο, κατά την αποψή μου, το όργανο να υπάρχει στην αγορά εντός Ελλάδας η να το ψάξεις στις αγγελίες, η ακόμα και reverb. Δυστήχως εκεί στη Γερμανία έχουν τέτοιο όγκο εμπορεύματος, που κυριολεκτίκα εισάγουν και εξάγουν εξοπλίσμο λες και είναι πατάτες. Οπότε δε τσεκάρουν καν αν αυτό που σου στέλνουν ειναι λειτουργίκο, καινούργιο, η για τα πανηγύρια. Φυσίκα οι ίδιοι ισχυριζονται οτι στα Harley Benton όργανα υπάρχει quality control :).
  20. Πολύ αρνητικοτητα βγάζεις Καταράχτη. Εγω μια τίμια ερώτηση έκανα. Ίσως πρέπει να τη κάνω σε άλλο θρεντ.
  21. Ζουν και παραπάνω οι σκύλοι. Αλλα δε μου είπες με τι ξυριζεσε. Με ζιλετ και με νιβέα?
  22. Ναι αλλα με τι ξυρίζεστε? Τι τρώτε τώρα? Ας γράψουμε 25 σελίδες γιαυτο. Μουαχαχα.
  23. Μια χαζομάρα και μισή..
  24. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τον τεχνικό μάλλον δε τον αποφεύγω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου