Προς το περιεχόμενο

kkaravolas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    187
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kkaravolas

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να το ρισκάρεις φίλε μου, κατά πάσα πιθανότητα είναι μαιμού ή κλεμμένη, εφόσον αυτός που λες πουλάει κατ'εξακολούθηση μεταχειρισμένες μηχανές. Καλύτερα μάζεψε τα χρήματα που κοστίζει και πάρτη καινούργια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ό,τι λάμπει συνήθως δεν είναι χρυσός, ειδικά στα μεταχειρισμένα θέλει προσοχή! Edit: και επειδή μόλις είδα τη συγκεκριμένη αγγελία μετά από ένα πρόχειρο ψάξιμο, μπορώ να σου πω ότι είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο η μηχανή είναι μαιμού, αλλά και τα reviews που σου είπε ο τύπος να κοιτάξεις ;D
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου! Λέω δεν μπορεί και κάποιος άλλος θα το χει πάθει! Το πιο ενδιαφέρον που διάβασα είναι αυτο που σου χαν προτείνει με το usb hub, θα το τσεκάρω!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το setup στο σπίτι, και συγκεκριμένα με το ρεύμα και την κάρτα ήχου μου. Έχω αγοράσει μια focusrite 2i4, η οποία ως γνωστόν συνδέεται μέσω usb με το pc. Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχω εντοπίσει, όποτε ανοίγει κάποια συσκευή που είναι συνδεδεμένη σε άλλη μπρίζα του σπιτιού (πχ. ένα μίξερ, η σκούπα, το aircondition κλπ.) η κάρτα κάνει επανεκκίνηση απότομα. Έχω καταλάβει ότι μάλλον αυτό με κάποιο τρόπο σχετίζεται με κάποια διαφορά τάσης που γίνεται όταν ανοιγοκλείνουν οι άλλες συσκευές. Πιστεύετε ότι με ένα σταθεροποιητή τάσης θα είμαι οκ? Είναι θέμα γείωσης? Αν έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα ας πει!
  4. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως! Από κει και πέρα, εγώ έχω άλλα θέματα και μιας συζητάμε εδώ θα κάνω ένα μικρό hijacking! Η κάρτα κάνει επανεκκίνηση όταν ανοιγοκλείνουν άλλες συσκευές στο σπίτι, πχ. ανοίγει το πλυντήριο και ανοιγοκλείνει επιτόπου η κάρτα. Αυτό λογικά πρέπει να είναι θέμα τάσης, αλλάζει η τάση λίγο και κολλάει η κάρτα φαντάζομαι... ξέρει κανείς πώς θα μπορούσε να λυθεί αυτό? Ένα UPS με σταθεροποιητή τάσης πχ. θα βοηθούσε?
  5. Φίλε μου πριν λίγους μήνες απέκτησα και εγώ αυτή την κάρτα και αντιμετώπισα τα ίδια ακριβώς προβλήματα! Το θέμα με τα κολλήματα ψιλολύθηκε με αλλαγή της θύρας usb. Αυτό που λες με τον θόρυβο, εγώ το έλυσα ως εξής (έχω τα Behringer Truth B2031A active monitors): αρχικά έβαλα τα monitor σε ξεχωριστή μπρίζα στον τοίχο από ότι το pc, και τα έβαλα πάνω σε πολύμπριζο της crystal audio που έχει κάποια φίλτρα. Από τότε δεν ακούω θόρυβο καθόλου.
  6. Κάθε άποψη και κριτική σεβαστή. Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου :)
  7. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα με ενδιέφερε να το αναπτύξεις λίγο περισσότερο, κυρίως το θέμα της παραγωγής, μιας και την έκανα εγώ και θα ήθελα να ξέρω τι θα μπορούσε να βελτιωθεί, τουλάχιστον στα αυτιά κάποιου που το ακούει πρώτη φορά μιας και εγώ το έχω ακούσει τόσες φορές που πλέον δεν καταλαβαίνω πολλές διαφορές χαχα. Τα φωνητικά σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι και αλλιώς είναι πιο λιτά, μιας και το κύριο βάρος πέφτει στο ραπ. Ο στίχος του ρεφρέν πάντως περιγράφει την κατάσταση που βρίσκεται ο πρωταγωνιστής - "άστεγος" (ιδιωματισμός round the bend - όταν δε μπορείς να δράσεις με λογικό τρόπο - http://dictionary.cambridge.org/dictionary/british/round-the-bend)
  8. Καλημέρα σε όλους! Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο βιντεοκλίπ της συνεργασίας μας με τον Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημισκούμπρια, Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn για το τραγούδι "La Strada"! Θα χαρώ πολύ να ακούσω τη γνώμη σας, και επίσης να ενημερώσω ότι μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ολόκληρο το EP "Rock Rap Heavy" από το http://deltamee.prejudicereborn.com
  9. Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το πρώτο single/videoclip της νέας μας rap-metal συνεργασίας με τον Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημισκούμπρια με τίτλο "Rock Rap Heavy"! Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Basement Studios, στο Tetartos Sound Studio, καθώς και στο προσωπικό μου home studio. Το βίντεο επιμελήθηκε ο Χρήστος Τσουκαλάς. Το mix/master έγινε από εμένα. To κομμάτι είναι το πρώτο single από το EP "Rock Rap Heavy" που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά το Δεκέμβρη. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το τραγούδι σε μορφή mp3 320kbps από το http://deltamee.prejudicereborn.com Περιμένω τα σχόλιά σας!
  10. Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στο Revenge of Rock, ο Δημήτρης Μεντζέλος και οι Prejudice Reborn πρόκειται να γυρίσουν το βιντεοκλίπ για το πρώτο επίσημο single της rap-metal συνεργασίας τους, με τίτλο "Είναι rock, είναι rap, είναι heavy". Οι συντελεστές του project λοιπόν καλούν όλους τους φίλους και fans, που θέλουν να συμμετέχουν στα γυρίσματα του κλιπ, για να παίξουν στο βίντεο και να βάλουν με τη συμμετοχή τους το δικό τους λιθαράκι σε αυτό το πρωτοποριακό project. Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στο Revenge of Rock (Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Αλεξάνδρας), o Δημήτρης Μεντζέλος και οι Prejudice Reborn σας περιμένουν όλους -μεταλλάδες, rapers, ροκάδες ή οτιδήποτε άλλο- για να δείξουν στον κόσμο με τη δική σας συμμετοχή, τι πάει να πει EINAI ROCK EINAI RAP EINAI HEAVY!!! ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 18:00 Παρακαλούνται να συγκεντρωθούν όλοι όσοι θα συμμετέχουν στα γυρίσματα στις 18:00 ακριβώς, για να μην υπάρχουν περιττές καθυστερήσεις.
  11. Νικόλα συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου και επειδή και εγώ το βρήκα πολύ γουστόζικο και old school όπως μου αρέσει έριξα και εγώ τον οβολό μου! Άντε μπας και δούμε κάνα adventure της προκοπής! Ahoy matey!
  12. Καλησπέρα σε όλους! Αυτό είναι το νέο μας βίντεοκλιπ για το τραγούδι "Innocence Gone", από το νέο μας δίσκο "Elpis". Το Elpis κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από την B-Otherside Records, και το κλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Bob Κατσιώνη. Θα χαρώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας! Rock on! \m/\m/
  13. Καλησπέρα σε όλους! Με χαρά σας παρουσιάζω το νέο μας βιντεοκλίπ, για το τραγούδι μας Innocence Gone! To τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο full length album μας "Elpis", και την σκηνοθεσία του κλιπ ανέλαβε ο Bob Katsionis! Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας!
  14. Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Noiz! Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του 17ου επετειακού Live των Ημισκουμπρίων στο Fuzz Club. Είχα την τιμή να παίξω μαζί με τον Δημήτρη Μεντζέλο μια ακουστική διασκευή που έκανα στο τραγούδι του "Α ρε πατέρα". Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο και ελπίζω να το απολαύσετε!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου