Προς το περιεχόμενο

JungleHood

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή JungleHood

0

Φήμη

  1. Στο βίντεο παρουσιάζεται μια συγκεκριμένη λειτουργία του λογισμικού.Το λογισμικό προσφέρει κι άλλες λειτουργίες όπως την επιλογή Routing (που δρομολογείς τα inputs και τα outputs) και την επιλογή Input FX που σου δίνει την επιλογή να χρησιμοποιήσεις ένα EQ plugin και έναν Compressor(by default).Στο συγκεκριμένο δείγμα βλέπουμε τον χρήστη να αλλάζει τις παραμέτρους του VRM(την 3η λειτουργία του λογισμικού) και ακούει τα αποτελέσματα. Το VRM στην ουσία σου δίνει την δυνατότητα να αναπαράγεις το υλικό σου μέσα απο προσομοιώσεις διάφορων δωματίων (Professional Studio,Living room,Bedroom studio) και 10 εξομοιώσεις Ηχείων (Απο Hi-fi συστήματα μέχρι TV).Ένα πολύ καλό εργαλείο που με έχει βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις για reference παραδείγματα. Ελπίζω να σου λύθηκαν κάποιες απορίες,πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που με σωστό εξοπλισμό και προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις.
  2. Καλησπέρα στο νέο βίντεο σας παρουσιάζω το VRM(Vitrual Reference Monitoring)Που βρίσκεται στο software της Forusrite saffire pro 24 DSP PRO.Το δείγμα που θα ακούσετε ηχογραφήθηκε απο το DAW για να μπορείτε να ακούσετε στα δικά σας μόνιτορς ή καλύτερα στα ακουστικά σας τις επιλογές που το VRM προφέρει. Σας προτείνω να βάλετε το βίντεο σε ποιότητα 720hd και να ακούσετε απο τα ακουστικά σας.
  3. Akai LPD8 controller ένα βίντεο που θα δείτε σε χρήση τα knobs του controller για όποιον ενδιαφέρεται.Μια budget επιλογή που χρησιμεύει σε πολλές studio/live εφαρμογές. (Δεν είναι για πώληση)
  4. Καλησπέρα μετά την αγορά των Focal Alpha 50 μετά απο πολύ αναζήτηση ετοίμασα ένα βίντεο το οποίο μπορείτε να ακούσετε τα Focal Alpha 50 πώς ακούγονται μέσα στον χώρο.Είναι κάτι που έψαχνα πρίν τα αγοράσω και δεν το έβρισκα.Λοιπόν εδώ είναι για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει ένα δείγμα.
  5. Το ουσιαστικότερο που πρέπει να γνωρίζεις είναι το εύρος συχνοτήτων που ακούς απο τα ακουστικά,πόσα DB απορροφούν εξωτερικούς ήχους,και πόσο άνετα θα εφαρμόζουν για άνεση. Εγώ έχω να σου προτείνω να κάνεις λίγο υπομονή να κάνεις μια αγορά που σε βάθος χρόνου θα σε καλύψει. Seinheizer HD280 pro (100euro~) flat ακουστικά,άνετα,μεγάλο εύρος,απορρόφηση εξωτερικού ήχου -36DB~. Ενα κακό είναι ότι το καλώδιο είναι ενσωματωμένο. Αν πάλι είσαι αποφασισμένος να δώσεις μέχρι 50euro θα σου πρότεινα AKG K44 τα έχω δοκιμάσει για τα χρήματα είναι fair.ωστόσο είναι κάτι που σε 2-3μήνες θα θές να τα αλλάξεις.
  6. Καλησπέρα μετά απο αρκετό καιρό αφου έχω αγοράσει τον Bugera v22 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για studio εφαρμογές αποφάσισα να κάνω ένα βίντεο για όποιον θέλει να ακούσει δείγμα απο τον ενισχυτή που ηχογραφήθηκε απο Line έξοδο και όχι μικρόφωνο είναι κάτι που έψαχνα και δεν το έβρισκα και είπα να το ανεβάσω για όποιον ενδιαφέρεται.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου