Προς το περιεχόμενο

konstantinopolizois

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

496 προβολές προφίλ

Συμμετοχή konstantinopolizois

0

Φήμη

  1. Θα αρκεστώ σε δυο στοιχεία: 1). Ζω την ίδια συμπεριφορά εδώ και 3 χρόνια! 2). Αυτή τη φορά δεν άντεξα και πήρα πολλά τηλέφωνα να δω εάν εγώ είμαι ο περίεργος. Άπαντες είχαν κάτι αντίστοιχο να μου αναφέρουν (και μιλάμε για σχετικούς και συναδέλφους και όχι ενθουσιώδη μικρά παιδάκια)
  2. Αυτή την αγγελία ακριβώς κοιτούσα τώρα και σκάει banner ειδοποίηση email ότι απάντησες εδώ! Ύστερα από επίσκεψη στην Athens Pro Audio και την εξυπηρέτησή τους, φωνάζει το πράγμα να φύγω ΜΑΚΡΙΑ!
  3. Νίκο αλίμονο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα ειρωνική διάθεση. Με συγχωρείς αν φάνηκε κάτι τέτοιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα τέτοια πρόθεση. Σ’ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όσον αφορά το Thomann θέλω να πω ότι σκόπιμα δεν το χρησιμοποιώ υπερβολικά. Προτιμώ την ανθρώπινη επαφή στα καταστήματα εδώ συνομιλώντας ζωντανά με τον εκάστοτε πωλητή. Όσον αφορά τις τιμές τα Neumann με τα Focal Solo 6 βγαίνουν περίπου το ίδιο.
  4. Δεν έκανα κανένα λάθος. Θεώρησα αυτονόητες τις προσθέσεις και ότι βγαίνουν σχεδόν ίδιες τιμές. Στο Νάκα τα Neumann κοστίζουν όσο έγραψα.
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. Μεταξύ FOCAL Solo 6 (τα καινούρια) και NEUMANN 120A+750 (subwoofer), τι θα προτιμούσατε; Αξίζει την διπλάσια τιμή του το νέο Solo 6? Prices: Neumann 120A: 666€ Neumann 750 subwoofer: 1.500€ Focal Solo 6: 1.320€
  6. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τη συμβουλή σας γιατί έχω κολλήσει άσχημα εδώ και καιρό ψάχνοντας. Αρχική επιλογή ήταν 2 Neumann 120A με το αντίστοιχο subwoofer τους το 750. Επόμενη τα νέα Focal Solo 6 με το αντίστοιχο sub τους (για τα οποία παρεμπιπτόντως ακούγονται πολύ καλύτερα λόγια από τον προκάτοχό τους). Άλλη λύση τα Adam S2V. Έχετε δουλέψει με κανένα από τα παραπάνω monitors; Ποια η γνώμη σας;
  7. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να προμηθευτώ 2 μεγάλα απορροφητικά panels (νομίζω 5-7 εκατοστά είναι οκ) προκειμένου να τα τοποθετήσω δεξιά και αριστέρα του μικροφώνου κατά την ώρα της ηχογράφησης τα οποία θα στηρίζονται στο πάτωμα. Συνεπώς θα έχουν 2 μέτρα ύψος και πάχος τουλάχιστον 80 εκατοστά. Που μπορώ να προμηθευτώ τέτοια panels? Υπάρχει κάποιος που να κατασκευάζει;
  8. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι προ της αγοράς ενός αξιόλογου Audio Interface και θέλω την άποψή σας με βάση την εμπειρία σας. Ας πω τα βασικά και απαραίτητα: -Γράφω σε Cubase με PC (usb 3,1) -Διαθέτω μέχρι 1.500€ -Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε inputs αρκεί να έχει Adat η κάρτα ώστε σε μελλοντική αναζήτηση να προσθέσω άλλη μια κάρτα για αύξηση των inputs. -Θα ήθελα outputs για surround μιας και η δουλειά μου έχει να κάνει με σύνθεση μουσικής και εφέ ντοκιμαντέρ. -Θέλω πολύ καλή ποιότητα converters ώστε να μπορέσω να έχω πολύ καλό ήχο (πέρα από το mixing και το acoustic treatment). Ύστερα από πολύ ψάξιμο σε reviews και ερωτήσεις σε καταστήματα τους τελευταίους μήνες κατέληξα στις παρακάτω εταιρίες: -RME (fireface UC ή 802) -UNIVERSAL AUDIO (ωστόσο δεν υπάρχει usb δυνατότητα εδώ) -METRIC HALO -ANTELOPE (discrete 4 ή 8 )
  9. Καλησπέρα ομάδα. Θέλω να προβώ σε αγορά κάρτας ήχου για μιξεις σε περιβάλλον 5.1. Δεν είναι άμεση η κίνηση αυτή. Τα υπόλοιπα studio monitors θα τα αγοράσω σιγά σιγά. Ποσό που θα μπορω να διαθέσω θα είναι μέχρι 1.500€. Υπάρχει κάτι αξιόλογο μέχρι αυτή τη τιμή;
  10. Εάν δεν είμαι σίγουρος δηλαδή για το πέρασμα σε Mac περιβάλλον θα πρέπει να πάω στην αντιλόπη αντί για την Apogee? Η Apogee δεν είναι συμβατή σε PC με Nunendo και Cubase?
  11. Mαζί σου Npap! :) Πάντως το αποτέλεσμα θα με αποζημιώσει ως προς την χρηματική της αξία;
  12. Νομίζω πως για τους περισσότερους είναι. 4.000 ευρώ κοστίζει. Πάντως κάποιοι είναι φανατικοί της Apogee και με κλειστά μάτια μου είπαν να πάω προς τα εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη.
  13. Με τιμάτε παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ. Είναι στο home studio μου γραμμένο το κομμάτι. Δεν έχω κάνει καμία ιδιαίτερη επεξεργασία σε στούντιο ακόμα. Γι΄αυτό το λόγο θέλω να πάρω την Apogee. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πολύ καλύτερο από το PC και την on board Delta M-Audio που διέθετα μέχρι τώρα.
  14. Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τα καλά σου λόγια. Δεν έβαλα καν μετρονόμο σκέψου. Είναι στον αέρα γραμμένο και θεωρώ πως πρέπει να το ξανακάνω βάζοντας μια τάξη και όχι τόσο reverb. Μακάρι να είχα ένα Lexicon αλλά που λεφτά...!
  15. Σε ευχαριστώ πολύ Arti :) Είμαι γενικότερα πολύ επηρεασμένος θα μπορούσα να πω. Είναι ένα στυλ που με ικανοποιεί εσωτερικά. Προσπαθώ να πετύχω την απόλυτη αρμονία στον ήχο και τις αλλαγές μεταξύ συγχορδιών και νοτών. Αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου