Προς το περιεχόμενο

jimss

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    102
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Musician
  • Τόπος
    Thessaloniki

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jimss

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα Μανώλη. Μάλλον αυτό θα γίνει στο τέλος, απλά είπα να εξαντλήσω τα περιθώρια μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου γιατί βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και λογικά θα χρειαστεί να σταλεί Αθήνα. Ούτως ή άλλως πολλά parts είναι δύσκολο να τα βρει ιδιώτης. Ευχαριστώ για τις ιδέες παιδιά. Κλασική αξία το forum.
  2. Σωστό. Ξέχασα να αναφέρω ότι μετρήσαμε τα ρεύματα που φτάνουν στη μητρική και συμφωνούσαν με αυτά που αναγράφει το service manual. Επίσης σωστό. Τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε το πρόβλημα τύχαινε να κάνει boot 1 στις 10 φορές. Με το που κατάφερε να κάνει boot κάναμε software reset - update και το πρόβλημα παρέμεινε.
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και το χρόνο σας. Έτυχε να το ανοίξουμε και ουσιαστικά το λύσαμε όλο και το ξαναδέσαμε. Κάναμε έλεγχο σε όλες τις επαφές, τους πυκνωτές, αλλάξαμε τη μπαταρία αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα. Φαίνονται όλα σε άριστη κατάσταση με μηδενικές οξειδώσεις, οπότε κάπου εδώ εξαντλούνται και οι γνώσεις μου που είναι περιορισμένες. Επειδή γνωρίζω ότι η επίσημη αντιπροσωπεία θα πάει κατευθείαν σε αλλαγή motherboard με αστρονομικό κόστος, ίσως προσπαθήσουμε πρώτα να αντικαταστήσουμε κάποια parts, πχ μνήμες, eprom κτλ σε περίπτωση που άρπαξε κάτι από αυτά. Αναμένω και την απάντηση του @misiom91 σε περίπτωση που επισκευάστηκε το δικό του.
  4. Απ' ότι βλέπω πέρασαν 2 χρόνια. Είχες κάποια εξέλιξη με την επισκευή? Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο, αγορασμένο επίσης την ίδια περίοδο. Το είχα στάσιμο για μεγάλο διάστημα (ανοίγοντάς το κατα διαστήματα) και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις παραπάνω.
  5. ΟΚ. Θα ξεκινήσω καινούριο θέμα συζήτησης. Fantom Vs Triton Vs Motif. Ποιο είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ? (χα χα χα χα χα..)
  6. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες. Κάποιος τα πουλάει σε πολύ καλή τιμή
  7. Φυσικά και είναι synth. Και ικανότατο μάλιστα.
  8. Οι διαφορές είναι αρκετές και μάλιστα σημαντικές. Το PC3X δεν είναι μια απλή αναβάθμιση της σειράς PC αλλά ένα όργανο που ενσωματώνει όλη την υπάρχουσα τεχνολογία της Kurzweil. Αν χρειάζεσαι ένα καλό stage piano τότε το PC2 σε καλύπτει. Διαφορετικά, το PC3X θα σου δώσει: -Ανανεωμένη και πιο ευέλικτη VAST (Είναι η μηχανή σύνθεσης της σειράς Κ. Κάνε ένα ψάξιμο στο google για να δεις τι σου προσφέρει) -Περισσότερη πολυφωνία -Ανανεωμένη μηχανή KB3 -Virtual Analog μηχανή με dedicated DSP's -Ένα τεράστιο χαρμάνι καλοπρογραμματισμένων ήχων με έμφαση στα πιάνα, στα ορχηστρικά και σε ήχους που χρησιμοποιήθηκαν από διάσημους μουσικούς (Genesis, Yes, Pink Floyd, Stevie Wonder κτλ, κτλ...) -Τη δυνατότητα να ελέγξεις οποιοδήποτε άλλο όργανο ή σύνολο οργάνων μέσω midi, με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό και πλήρως παραμετροποιήσιμο master keyboard. -Έναν πολύ καλό hardware sequencer, τον οποίο όμως δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ ;D
  9. Η firewire solo, αφού την εγκατέστησα στο macbook pro (chipset Τ.Ι.) ψόφησε..Πλέον, ενώ παίρνει ρεύμα δεν αναγνωρίζεται ούτε από το pc ούτε από τον mac. Επιπλέον το tech support, τόσο της Ελλάδας όσο και το αγγλικό δεν έχει απαντήσει στο mail που τους έστειλα εδώ και 12 μέρες. Επίσης την έχω στείλει για επισκευή-αντικατάσταση εδώ και μια εβδομάδα χωρίς να έχω ενημερωθεί ακόμα για το οτιδήποτε, έστω τηλεφωνικά..Πληροφοριακά..
  10. Αν θες τη γνώμη μου μη μαυρίσεις το καλοκαίρι σου. Πάρε έναν imac με τα μισά λεφτά και αν καταφέρεις να τον φτάσεις στα άκρα του τότε θα φάω μια μύγα. Εκτός κι αν θέλεις να δουλέψεις εξοντωτικά romplers της Vienna ή της East West σε υπερφορτωμένα arrangements (τότε πάω πάσο). Πάντως θεωρώ υπερβολικό το ποσό των 3.000 euro για έναν imac. Στήνεις ολόκληρο workstation με αυτά τα λεφτά.
  11. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Τα kurzweil χειρίζονται πολύ έξυπνα το θέμα της πολυφωνίας. Το Κ2600 έχει 48 νότες πολυφωνία και όταν το έπαιξα δεν διαπίστωσα κάποιου είδους voice stealing. Εξ' άλλου πολλές φορές οι αριθμοί αυτοί είναι παραπλανητικοί (στερεοφωνικά δείγματα και πολλές φορές ακόμα και φίλτρα μειώνουν την πολυφωνία στα 1/4 ή και λιγότερο).
  12. jimss

    Garageband rules

    Οκ. Σωστός..Μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι αρκετά avant garde, έχει άποψη, αρμονία, βάθος οπότε δεν έχω και πολλά να πω. Μπράβο...
  13. jimss

    Metal from HELLas - documentary

    Επιθέσεις και χαρακτηρισμοί υπήρξαν και από τις δύο πλευρές. Δεν νομίζω ότι υποτιμήθηκε ο αντίλογος και η έκφραση άποψης γιατί με το ίδιο σκεπτικό υποτιμήθηκε και ο αντίλογος του αντιλόγου. Συμφωνούμε όσον αφορά τη στείρα και υποκειμενική σκοπιά του αφηγητή, όπως και τις ανόητες δηλώσεις ''ανθρώπινων ντόνατ''. Παρ' ολα αυτά το φιλμ περιείχε και κάποιες αξιοπρεπέστατες δηλώσεις και ανασκοπήσεις σοβαρών ανθρώπων οι οποίοι περιέγραψαν τα βιώματά τους και εν μέρει τη δουλειά τους με πολύ κομψό τρόπο, χωρίς προσβολές και φασιστικά σχόλια προς άλλα μουσικά ρεύματα. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι οι επικριτές του φιλμ ισοπεδώνουν την όλη προσπάθεια χωρίς καμία απολύτως αναφορά σε αρκετά πετυχημένα και ειλικρινή σχόλια που ειπώθηκαν στις συνεντεύξεις. Σχόλια ανθρώπων οι οποίοι ακούσαν, έγραψαν, έπαιξαν και προώθησαν όσο μπορούσαν τη μουσική που τους άρεσε (το ίδιο ακριβώς πράγμα που κάνετε όλοι σας). Όσον αφορά την Eat Metal Records, τόσο πολύ πια σας χαλάει η διαφήμιση μιας εταιρίας με ελάχιστα έξοδα που προωθεί και συντηρεί μια ανεξάρτητη σκηνή? Πόσοι από σας γνωρίζατε την Eat Metal Records και τις μπάντες που προσπαθεί να προωθήσει? Η μήπως θα προτιμούσατε να μην τη γνωρίσετε ποτέ? Η μήπως να μην υπάρχει? Δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους παράγοντες και τους ομιλούντες τις ταινίας και δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ άτυπα κάποιον ή κάποιους. Το heavy metal ήταν μια αρκετά διαδεδομένη μουσική στα 80ς και στην Ελλάδα έγινε μια αξιοσημείωτη προσπάθεια, η οποία όντως στην αρχή αντιμετωπίστηκε με έντονο σκεπτικισμό όπως έγινε και παλαιότερα όταν η αύρα του Woodstock άγγιξε τη χώρα του Θεοδωράκη (άλλο θέμα όμως αυτό..). Αν το συγκεκριμένο ρεύμα χαλάει την αισθητική σας τότε είστε τυχεροί γιατί ποτέ σας δεν θα αναγκαστείτε να το ακούσετε στα ελληνικά media. Επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ με τα σχόλια που αφορούν την πλαισίωση του φιλμ, απλά δείξτε λίγο σεβασμό σε κάποιους από τους ομιλούντες. Οι περισσότεροι από αυτούς σας σέβονται.
  14. jimss

    malmsteen jam

    Τι φτιανς ωρε παλίκαρε...Ωραίος! Που θα βρω τις δουλειές σου?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου