Προς το περιεχόμενο

Clb62

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    56
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Clb62

  1. Συμφωνώ και γιαυτό θα κοιταξω για τον Κατανα. https://www.musique-shop.de/boss-ampli-guitare-electrique-katana-50-mk2.html?gclid=Cj0KCQjw_viWBhD8ARIsAH1mCd78sVOk01ChUvUXH0-BmPwhU37ULfqxXqyu1MSIDrctXbfRWxhHXpMaAmv4EALw_wcB Εδω τον βρήκα φθηνότερο, απο διαφήμιση βασικά καθως εκανα αναζήτηση στο google. Πανευρωπαϊκά παίζει στα 299€, προφανώς για Ελλάδα το καπέλο των 10€ είναι τα μεταφορικά.
  2. Αυτός αν θυμάμαι καλα είναι modelling ε; Φαίνεται να έχει 100% ομοφωνία αμέσως στα σχόλια. Θα ασχοληθώ με αυτόν. Ακόμα και 200€ ακριβός μου φαίνεται όταν καινούριος ξεκινάει στα 265€, στη Γερμανία τουλάχιστον. Ευχαριστώ παίδες!
  3. Καλησπερα στην ομηγυρη!! Θέλω να αγορασω στον ανηψιο μου ενισχυτή κιθαρας για να αντικαταστησει εναν παλιο Marhsall (10-15w) που εχει για μελετη. Το budget μου ειναι στα 150€ (πολυ ευχαριστως θα κοιταζα σε μεταχειρισμενο), ο μικρος (ετων 17) παιζει metal κι εχει και μια μπαντα που τζαμαρουν σε καποιο υπογειο. Προτιμω προτασεις απο ατομα που παιζουν κι οχι απο αστερακια στη σελιδα του Thomann.
  4. Για εμενα κυριως ξεχωρισαν τα αρπισματα στα πρωτα δευτερολεπτα οπου στις παυσεις ενδιαμεσα οι καταληξεις ακουγοταν πολυ μαλλιαρες σαν fuzz στο 2ο κλιπακι και απο εκει πηρα σαν μπουσουλα για τα υπολοιπα μερη. Ηταν πραγματι πολυ κοντα.
  5. Γνωριζω μονο το Sweetwater στην Αμερικη οπου βλεπεις το οργανο που θα παραλαβεις και με αναφορα του βαρους του μαλιστα. Αν κανει ο Thoman κατι τετοιο θα κλεισουν τα υπολοιπα καταστηματα στην Ευρωπη.
  6. Μηπως δεν κοιταξαν τον ΤΚ και ειναι καθ οδον προς της Αιγυπτο;
  7. Συναδελφοι εχουμε προδικασει τον γειτονα ως Μαλακα επειδη το κοιταμε μονο απο την δικη μας σκοπιά; Συμφωνω, αγενεστατος να κλεισει την πορτα του ανθρωπου στα μουτρα αλλα απο εκει και περα δεν βλεπω τον λογο για τον οποιο θα πρεπει να ανεχεται ρυθμικο και συνεχομενο θορυβο για την διαρκεια της μελετης του συμφορουμιτη. Οσοι ζησαμε/ζουμε σε πολυκατοικια ξερουμε πως τα ξυλινα πατωματα μεγεθύνουν τον παραμικρο ηχο και ενισχυουν τις χαμηλες συχνοτητες. Ισως ο θορυβος να ειναι ανυποφορος για τον ιδιο και την οικογενεια του, και φυσικα δεν βοηθαει την κατασταση η απροθυμια του να συνεργαστει. Μην ξεχναμε πως ζουμε σε διαμερισματα και οχι μουσικα στουντιο καταλληλα εξοπλισμενα για μελετη και ευχαριστηση. Προς τιμην του ο συμφορουμιτης μας προσπαθει να ειναι οσο γινεται λιγοτερο ενοχλητικος, αλλα οσο ενοχλει τον γειτονα του ειναι υποχρωμενος να βρει τροπο να μελεταει και να μην ενοχλει. Οι υπολοιποι γειτονες τι σου λενε; Σε ακουν οταν μελετας; Τι ανθρωπος και τι ηλικιας ειναι ο εν λογω κυριος;
  8. Οι συναλλαγες μου στην Ελλαδα μου εδιναν παντα την αισθηση πως αντιμετωπιζομουν με τεραστια επιφυλακτικότητοτητα οταν επροκειτο για επιστροφη προιοντος. Οι υπευθηνοι στο service συνηθως μου φεροταν σαν να μιλουσαν με καποιο τσογλανακι που πηγαινε να τους κλεψει, κι αυτο ηταν κατι που αντιμετωπιζαν και οι προηγουμενοι απο εμενα στη σειρα. Οταν ανοιξαν τα πρωτα media markt και saturn εξεπλαγην με το ποσο ευκολες ηταν οι επιστροφες. Ο Thomann αποτελει, θελουμε δεν θελουμε, οροσημο για τα ευρωπαικα καταστηματα μουσικων οργανων. Συχνα διαθετει προς πωληση οργανα και λοιπο εξοπλισμο που επιστραφηκαν σε χαμηλοτερη τιμη με πληρη εγγυηση, οπως και οργανα που κοπηκαν στον ποιοτικο του ελεγχο διατιθενται σε εξευτελιτικες τιμες ως διακοσμητικα. Τις περισσοτερες φορες τα οργανα αυτα τα αγοραζουν παιχτες που πιανει το χερι τους και με επενδυση ελαχιστο προσωπικο χρονο εχουν ενα πληρως λειτουργικο οργανο για ψιχουλα. Περιπτωσεις οπου μπηκε κατσαβιδι σε εξοπλισμο πριν την επιστροφη, αυτοματως σημαινει πως μας μενει αμανατι οχι μονο στον Thomann αλλα παγκοσμιως.
  9. Όμορφα πράγματα! Πρεπει να παραθεσεις ενα αναλυτικο spec sheet για να ειναι ολοκληρωμένη η παρουσίαση.
  10. Φιλε μου αναλογως ποιος καιγεται περισσοτερο. Αν καιγεται ο αγοραστης για καποιο οργανο θα το πληρωσει, αν καιγεται ο πωλητης για χρηματα αμεσα θα κανει σκοντο.
  11. Δηλαδη εαν εγω παιξω εναν μαγνητη και δεν μου αρεσει, θα πρεπει να εκφρασω διαφορετικα την απορριψη μου αν θα ειναι μπουτικ και διαφορετικα εαν ειναι Fender CS? Δεν νομιζω. Δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη ενας μαγνητης για να μετραμε και τα λογια μας, sorry κιολας.
  12. Σαφως και δεν τον αθωωνω, το υφος ειναι που μου αναβει τα λαμπακια. Ελεος, να εχουν υπεραξια budget οργανα!
  13. Πάτησες κάλο φιλε. Επειδή κοιτάζω να αγορασω ενα Squier μπασο μεταχειρισμενο, εχω φάει πολλες σφαλιάρες απο τους πωλητες. Οργανα οπου καινουρια επαιζαν στα 200€ ως 400€ μαξιμουμ, μια δεκαετια μετα βγαινουν για πουλημα καμμια 30αρια ευρω κατω, μερικες φορες και 200€ πάνω! Ολα φυσικά εχουν τα καλα ξυλα, τους καλους μαγνητες, τα καλα κλειδια "πριν τα χαλάσουν" και τωρα δεν κυκλοφορανε αλλο, οπότε αμα μου γουσταρει "αλλιως να παω να το παρω καινουριο". Η αγορα ειναι ελευθερη, κανεις δεν με υποχρεωνει να αγορασω και τα γνωστα επιχειρηματα, αλλα εγω βλεπω το ζητημα στην ηθικη του διασταση και κατι παθαινω. Ο απατεωνας που θα σου πουλησει χαλασμενο για λειτουργικο μου φαινεται λιγοτερο θρασύς απο τον κονιόρδο που θα σου πει με υφος "τράβα παρ'το καινουριο τοτε". Οριστε, τα ειπα και ξεφούσκωσα!
  14. Clb62

    59 Les Paul DIY

    Παω τωρα να γκουγκλαρω το πεπαλαιωμενο βερνικι. Ακούγεται ωραιο πλάνο, θα ψηφιζα tea burst.
  15. Clb62

    59 Les Paul DIY

    Δεν θυμαμαι εαν ρωτήθηκε ποιο πισω: Τι χρώμα και τι βερνίκι θα περασεις; Lemon burst εβγαινε το '59;
  16. Προσφατως καπου ακουσα καποιον να λεει πως οταν ενα εργαλειο ειναι τελειο σταματαει η βελτιωση του κι εφερε ως παραδειγμα το σφυρι. Για χιλιαδες χρονια εχει παραμεινει ιδιο, ισως μονο το περασμα απο πετρα σε ατσαλι να ηταν μια μεγαλη αλλαγη.
  17. Δεν εχουν προβληματα τα μπασα αυτα, ουτε και κανενα αλλο στο 2020 που ζουμε, τουλαχιστον τετοιου τυπου. Για τους μαγνητες τους ακουω γενικα γκρινιες, αλλα ειναι ισως και οι ψυλομητες Αμερικανοι που το βλεπουν "πας μη Αμερικανος βαρβαρος". Παρ΄το και μη φοβασαι τιποτα. Η αγορα ειναι γεματη απο απαιχτα μεταχειρισμενα.
  18. Εχε ανοιχτο τον task manager και παρακολουθησε την μνημη και την cpu σου. Μηπως ξεμενεις απο καποιο.
  19. 0:00-0:29 Περιμενα να ακουσω τέκνο 0:29-1:01 το σολο μου φαινεται περιττο 1:01-1:26 εξαιρετικο 1:26-1:51 ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ;!! 1:51 πολυ ωραια γεφυρα Σαμπαθιζει πολυ το κομματι, μου αρεσει. Του λειπει δομη ομως, σκοπος. Επειδη ειναι και ορχηστρικο δες τι μπορεις να κανεις να του δωσεις ατμοσφαιρα, ισως καποια πληκτρα να ντουμπλαρουν τις ρυθμικες κιθαρες; Τα τυμπανα σου 2 κλικ πισω και γενικα τη μιξη να την σπρωξεις στα ψηλα-μεσαια λιγο; Παρα πολυ ωραιο κομματι.
  20. Μεσογειων και Κατεχακη γωνια ο Βλεσσιδης εφτιαχνε τα παντα σε σπρει.
  21. Και οχι μονο αυτο, βαρανε παλαμακια σε οσους της βαρανε παλαμακια.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου