Προς το περιεχόμενο

zouglas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    no thanx
  • Τόπος
    there

Συμμετοχή zouglas

1

Φήμη

  1. ΨψψΨΨψ πολύ ενδιαφέρον ! Δε νομίζω να βάλω χέρι ο ίδιος , αλλά με έψησες να κάνω το mod στο μέλλον.Ευχαριστώ!!!
  2. Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας! Για την ώρα δεν έχω πειράξει τίποτα, μιας και τα λαμπάκια δεν έχουν ανάψει(η θεωρία λέει ότι αναβει κοκκινη ενδειξη αν θελουν αλλαγη) . 'Έχω την αίσθηση ότι έχει πέσει το drive του ενισχυτή . Σαν να ζορίζεται για να το βγάλει. (αυτό εννοούσα όταν εγραψα ότι κανει νερά) Όντως το drive του δεν είναι τπτ γοητευτικό...Για πες όμως σταργκεηζερ...τι εγχείρηση???
  3. Απαντάω στον εαυτό μου μπας και βοηθήσω τους επόμενους που θα καούν στο noiz και στο ιντερνετ με τις λάμπες... από φόρουμ του εξωτερικού, όσον αφορά την 12ΑΧ7 ΚΑΙ 12ΑΧ7Α βρήκα αυτό όσον αφορά τις μαμίσιες λάμπες bugera , μάλλον είναι αγορασμένες απτην sovtek ενα ενδιαφέρον test sheet σχετικά με τις διαφορετικές μάρκες 12ΑΧ7 είναι αυτό εδώ https://www.amplifiedparts.com/tech-articles/12ax7-comparison-current-made-tubes Η καλύτερη μάλλον είναι αυτή εδώ, Genalex Gold Lion 12AX7/ECC83 Gold Pin Preamp Tube, αλλα είναι ακριβή ρε γμτ. 45 ευρώ την βρηκα στον ΓΙΑΛΛΟΥΣΗ (SEMICON) και νομίζω την έχω 38 ευρώ ο Thomann. Και τέλος...η κεφαλή κάνει 250 ευρώ. δε ξερω αν αξίζει να σκάσεις πολλά λεφτά και τι διαφορά θα κάνει στον ήχο για εναν ενισχυτη αυτου του επιπέδου που βρίσκεται σε προβάδικο.
  4. Καλησπέρα! Θα ήθελα βοήθεια μιας και πρέπει να αλλάξω λάμπες/λυχνίες/tubes ( το ίδιο πράγμα ελπίζω να είναι χεχ) στον Bugera V22HD Infinium Το κεφάλι έχει συνολικά 5 λάμπες. 2 EL84 και 3 12AX7 ( για την ακρίβεια δυο 12AX7A και μία 12AX7B) Λογικά η bugera είχε κοτσάρει πανω κάποιες πιο φτηνές λάμπες, οπότε τώρα που έχει περάσει 1,5 χρόνος και μου κάνει νερά ο ενισχυτής , φαντάζομαι ότι μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση. Αν και διάβασα αρκετά τοπιξ δεν κατάλαβα τα εξής ... έχει διαφορά η 12AX7A με την 12AX7B και με την σκέτη 12AX7 ; Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος συμφορουμίτης να αλλάξει τις λάμπες στο συγκεκριμένο μοντέλο ;; Προτάσεις δεκτές με χαρά! Ευχαριστώ!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου