Προς το περιεχόμενο

GeorgeVocal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    65
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τραγούδι
    Παραδοσιακό Όργανο
  • Style
    Classical
    Λαϊκά
    Λαϊκοποπ
    Metal
    Reggae
    Rock
    Παραδοσιακά
  • Day job
    Φοιτητής
  • Τόπος
    Παιανία , Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή GeorgeVocal

0

Φήμη

  1. Εδώ δεν περάσαμε εμείς που είχαμε Τραγουδάρα λόγο της σκηνικής παρουσίας .τα συμπεράσματα δικά σας . :'(
  2. Σε πρώτη φάση το έχουμε πει χίλιες φορές ότι η Eurovision είναι οπτικοακουστικό show επομένως από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι ψάχνετε να βρείτε , αν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να κοπανάτε το κεφάλι σας στον τοίχο είναι το ότι έχασε από μια γυναίκα που έκανε το κοτόπουλο ;)
  3. GeorgeVocal

    Rip Audiokostas

    Μπορώ να πω ότι σοκαριστοικαμε γιατί δυστυχώς σήμερα ένα αρκετά γνώριμο σε όλους μας άτομο έφυγε από την ζωή . είναι αρκετά δύσκολα τα συναισθήματα αυτή την στιγμή, σκεπτόμενη πως ο θάνατος είναι ο χειρότερος εχθρός στην ατελή ζωή του ανθρώπου ,δεν έχω να πω τίποτε παραπάνω από το να συλλυπηθώ στην οικογένεια του να ανακτήσει το κουράγιο της ,εγώ προσωπικά δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του αλλά από τα μηνύματα που διάβαζα έχω καταλάβει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πραγματικά ένα ανοιχτό βιβλίο .και έχει πραγματικά μεγάλη σημασία το ότι ΔΥΣΤΙΧΟΣ για ένα άτομο μπορεί να τελείωσε ο κύκλος της ζωής του αλλά παρόλα αυτά τελείωσε με αξιοπρέπεια με φιλότιμο και καλή καρδιά . και παλι συλλυπητήρια . :'(
  4. Εγώ παιδιά όταν έλεγα για άνεση εννοούσα για την στάση του σώματος και κυρίως του χεριού σε ένα σκάφος ,αλλά και σε μια κιθάρα που δεν έχει σκάφος όπως είναι η silent . βάζοντας την silent στην συζήτηση το κάνω για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε τα πλεονεκτήματα του σκάφους σε μια κιθάρα όσο αναφορά το πιάσιμο της ,δηλαδή η απόσταση από το σώμα μας που μας κρατάει η κιθάρα σε σύγκριση με μια silent που δεν έχει σώμα δηλαδή η θέση που βρίσκετε το χέρι μας λόγω του σκάφους ,και γενικά το πιάσιμο της κιθάρας αν δηλαδή μια silent που δεν έχει σκάφος είναι πιο κουραστικό το να παίζεις σε μια silent αυτό εννοούσα … για αυτό ρωτάω για πλεονεκτήματα του σκάφους όσο αναφορά το πιάσιμο της κιθάρας .και ένας ακόμα λόγος που το λέω είναι ότι μερική κατασκευαστές που φτειάχνουν silent έχουν φτιάξει σκάφος λίγο πιο μικρό βέβαια για αυτόν ακριβώς τον λόγο ,διότι το σώμα και το χέρι του παίχτη έρχεται σε καλύτερη θέση με το σκάφος ενώ με την silent είναι σαν να κρεμιέσαι στον αέρα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο παίχτης να (πιαστεί) και αυτό να τον κουράζει ….. λεπτό θέμα βέβαια επέλεξα για συζήτηση αλλά κι όμως παίζει ρόλο.
  5. Μην απογοητεύεσαι που ασχολείσαι μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση για τη δεν εννοούσα αυτό αλλά δεν πειράζει. Δεν το λέω επίτηδες μην παρεξηγηθεί κανείς , το λεω για το setup
  6. Αν υποθέσουμε ότι είναι το ίδιο setup ποια από της δυο, εννοώ αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία με silent μπορεί να μας πει ποια είναι τα μειονεκτήματα στην silent ( δεν εννοώ ηχητικές διαφορές) εννοώ στο αν είναι πιο ξεκούραστο και πιο άνετο το πιάσιμο στην ακουστική για να μπορεί ο παίχτης να αποδώσει καλύτερα δηλαδή να το βολεύει
  7. Θε ήθελα αν μπορείτε να μου απαντήσετε στο ερώτημα το οποίο είναι ,αν το σκάφος μιας ακουστικής κιθάρας ,δηλαδή μια ακουστική κιθάρα ,είναι πιο άνετοι και στο παίξιμο και αν έχει καλύτερο πιάσιμο σε σύγκριση με μια silent κιθάρα που έχει σκελετό αντί για σκάφος .
  8. Αυτές η κιθάρες μοιάζουν λίγο με κάτι μοντέλα που ποτέ δεν μπόρεσα να μάθω ποια είναι, τις είχα δει σε μια πρόβα που έκανε ο Ρόμπερτ ο τρουθιλο μαζί με τον χεντφιλντ.. :)
  9. Ένα από τα καλά κιθαρομαγαζα που λέμε https://www.facebook.com/pegasusmusicstore/ αααα και για τη στοκαδουρα που λες κρίμα γιατί το wood filler έχει ακριβύνει ,είπες και κάτι για laminate εεεε ,όχι μόνο laminate αλλά και νοβοπάν.
  10. Κατά τα άλλα εγώ ήμουν αυτός που σπαμαρε συνεχώς ενώ απαντώ μονίμως πάνω σε θέματα ,παρόλα αυτά η υποδειξει του blackcrow είναι σωστή αλλά προτιμώ αν είναι κάποιος ας απαντάει ξεκάθαρα σε ένα θέμα ,άλλωστε το φόρουμ για αυτό είναι για να λύνουμε της απορίες πάνω σε μουσικά θέματα :)
  11. Ωραία όλα αυτά αλλά το θέμα τελικά ποιος το ξεκίνησέ ???
  12. βλέπω ενδιαφέρον στης μεταλ. τώρα ΕΕ, ΟΚ είναι costum κιθάρες με όλους τους μεταλ τύπους ,εμένα προσωπικά μου άρεσαν δεν της ήξερα όμως ,μόνο μια σειρά από πατίνια τις sabian που έβγαζε και τα έλεγαν solar θυμάμαι να σου πω την αλήθεια.
  13. Θα αναφέρεσαι σε hybrid style υποθέτω. :)
  14. Με τη συστηματικη παίζεις φιλέ μου
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου