Προς το περιεχόμενο

Progduct

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    93
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Κορωπί

Συμμετοχή Progduct

0

Φήμη

  1. Ωραιος ρε Βαγγέλη! Πολύ καλή δουλειά και ακόμα πιο καλή ιδέα το όλο θέμα με το Multitrack! Και εις ανώτερα!
  2. Progduct

    Κατασκευη "SF" superstrat

    Χίλια μπράβο για τον κόπο και το φανταστικό αποτέλεσμα!!
  3. Νομίζω οτι ως αριστεροχειρας και εγω ο ίδιος,ζηλευω απίστευτα! :D Μπραβο,πραγματικα εξαιρετικη δουλεια!!
  4. Μόλις ανεβάσαμε το πρώτο μας επίσημο βίντεο, Ελπίζω να σας αρέσει!
  5. Αν και έχει περάσει καιρός,ανεβάσαμε ένα κομματι ακομα απο τον δίσκο μας. Enjoy and comment! :)
  6. Παιδιά ειλικρινά ευχαριστουμε πολύ για τα καλα σας λόγια ! Εχει περασει απο ενα σωρό δυσκολιες αυτος ο δισκος μέχρι να φτασει στα αυτιά μας/σας οποτε τα ομορφα σχολια σας ειναι η ανταμοιβη μας.
  7. Ευχαριστουμε πολυ παιδια,να στε καλα! Ενα κομματι ακομα απο τον δισκο.
  8. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum, Μολις ολοκληρώσαμε τον πρωτο μας δίσκο και ειμαστε σε αναμονή για να πάρουμε τα cd στα χέρια μας. Ο τίτλος του είναι "Commercial Suicide" και θα κυκλοφορησει στις 13 Ιουλίου. Την ίδια μέρα θα γίνει και release party στην Αρχιτεκτονική στου Ζωγράφου με ελευθερή είσοδο Ορίστε μία μικρή γεύση για το τι περιέχει το cd μέσα. Οποιαδήποτε σχόλια δεκτά,εξάλλου αυτά μας κάνουν καλύτερους. Καλό απόγευμα!
  9. Να αναστησω το θεμα για να ρωτησω...εχει παραλαβει καποιο παιδι απο το φορουμ το axe fx 2? Εκανα και εγω πριν λιγο την παραγγελια αλλα εχω μια εντυπωση οτι κατα το πασχα μαζι με το αρνι θα το εχω...
  10. Για να πω την αληθεια,το ειχα δοκιμασει αυτο πρωτο πρωτο,το να αντιστρεψω την φορα του ''solderless ανταπτορα'' στα τοτε ποτενσιομετρα και το μονο που καταφερα ηταν να ανοιγει απο την μεση και πανω αλλα αποτομα ο ηχος,σαν switch ενα πραγμα και οχι προοδευτικα σαν ενα κανονικο ποτενσιομετρο,το οποιο μου εκανε εντυπωση. Οποτε,απο κει και περα αρχισα να ψαχνω για κανονικα αριστεροχειρα pots για το εν λογω συστημα,γιατι αριστεροχειρα 25Κ υπαρχουν,αλλα οχι με το solderless συστημα.
  11. Καλημέρα στο φόρουμ και καλή εβδομάδα! Έχω το εξής θέμα,εχω εδω και καιρο το σετακι της EMG που φοραει η κιθάρα του Lukather (85 , SLV , SLV) το οποιο εχει το solderless συστημα .Λοιπον εχω μονο τους μαγνητες σκετους και το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω βρει πουθενα και απο οτι ειδα και στο site της EMG αλλα και απο ποστ μου στο φορουμ της , δεν υπαρχουν αριστεροχειρα ποτενσιομετρα ή τουλαχιστον ΕΓΩ δεν εχω δει κατι ωστε να τους τοποθετησω στην κιθαρα μου. Καθε βοηθεια θα μου ηταν χρησιμη για το αν υπαρχουν ή αν εχει κανει κάποιος πατέντα για να τους βαλει με συμβατικα 25K ποτενσιομετρα σε solderless μαγνήτες. Ευχαριστώ !
  12. Καλησπερα, οσων αφορα τη line6 πιστευω οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στο HD500. Eπειδη το εχω και παιζω ακριβως οπως σκεφτεσαι να το κανεις,χωρις τα cab simulators αλλα με εναν VHT power amp και καμπινα,ειναι πολυ τιμιο set up και στο λεω γιατι εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετοι ενισχυτες,αλλα κανεις δεν ειχε την ευελιξια αυτου του set up. Εχω κανει ηδη 2 Live ετσι και ολοι εκαναν μετα κομπλιμεντα για τον ηχο μου. Αξιζει να το τσεκαρεις. Φιλικά,Μάριος
  13. Έχω μια japan εγώ,αν θές στείλε μου ένα π.μ. να τα πούμε!
  14. Οριστε και το δικο μου!! Μολις το τελειωσα οποτε συγνωμη για την χαλια φωτογραφια απο το χαζοκινητο μου! Εφτιαξα και ενα ''ψευτο-interface'' απλα για να μην εχω βαλε-βγαλε καλωδια στα πεταλια! Και ολα αυτα σε αναμονη για το http://www.thomann.de/gr/trex_fuel_tank_chameleon.htm ωστε να συμμορφωθει και αλλο! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου