Προς το περιεχόμενο

sakis_music

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    75
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από sakis_music

  1. sakis_music

    Αποχώρηση

    Ρε μεγάλε' date=' δηλαδή όταν κάποιος είναι καλός μουσικός αλλά μαλάκας άνθρωπος τι γίνεται; Θα καθόμαστε να μας προσβάλλει, να μας υποτιμάει και να φέρεται όπως του καπνίσει; Αυτό ήταν ο Flipper μεγάλε, ένας μαλάκας και μισός που είχε τσακωθεί με το μισό forum και το άλλο μισό απλά τον αντιπαθούσε. Αυτό είναι το κατάλληλο άτομο για να σου δώσει πληροφορίες κατά τη γνώμη σου; Α, και είσαι εδώ πολύ λίγο καιρό προκειμένου να αξιολογήσεις το forum και τα μέλη του! Αν κατακρίνεις κάτι, πρέπει πρώτα να το ξέρεις. Και βέβαια, όλα σου τα ερωτήματα μέχρι τώρα απαντήθηκαν αν θυμάμαι καλά. Τι ζόρι τραβάς λοιπόν;[/quote'] Δεν γουστάρω να μου απαντούν ημιμαθείς και ξερόλες και αοριστολόγοι σαν τον Wow! και να γεμίζουν τα Τhreads που ανεβάζω με παντελώς άσχετες πληροφορίες. Θέτω συγκεκριμένες ερωτήσεις και όποιος γουστάρει δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις. Όποιος δεν γουστάρει, ας ασχοληθεί με κάτι άλλο, εκτός από το να ποστάρει δίνοντας άσχετες στο εκάστοτε Θέμα απαντήσεις.
  2. Παλικάρι μου, τι άλλο θα ήθελες να μάθεις σχετικά με τις LCD και τις TFT; Το link του ¶γγελου είχε όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε κάποιος και άλλωστε κάναμε και μια μικρή συζητησούλα σχετικά με τις διάφορες οθόνες και τις χρήσεις τους. Το ερώτημά σου απαντήθηκε νομίζω, αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση (πιο συγκεκριμένη) σχετικά με το θέμα, ευχαρίστως να το συζητήσουμε... Σαφώς και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα και ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον User Angelos γι αυτό. Ήταν άκρως κατατοπιστικός. Ωστόσο, το Θέμα εξακολουθεί να είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να προσθέσει κάτι σχετικό με το Θέμα. Απλά, δεν μου αρέσει ένα Θέμα να γίνεται μπάχαλο και να αλλάζει καθ οδόν πορεία. Ενώ μιλούσαμε για οθόνες TFT, ο άλλος ( Wow! ) πετάχτηκε στο Θέμα "Επιτέλους"!!! Είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο -δυστυχώς- ένα θέμα που ξεκινά στο noiz όπου γίνεται αναφορά πχ στους σκληρούς δίσκους, να ακολουθείται από μια σειρά παντελώς άσχετων κατεβατών, που ουδεμία σχέση έχουν με το αρχικό Θέμα. Και επειδή είσαι παλιό μέλος, θα ξέρεις ότι έχω δίκιο σε αυτό που λέω. Πχ έχω πάρει για πλάκα όλα τα posts του Wow! και πραγματικά γελάω, ο οποίος αντί να δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις, αραδειάζει κατεβατά ολόκληρα παντελώς άσχετα με το πρωταρχικό Θέμα!!! Είναι πραγματικά απίστευτος !!! Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος!
  3. sakis_music

    Αποχώρηση

    Ελα, σου το postαρα και πριν αλλά προφανώς δεν πρόλαβες να το δεις με τόσα replies :) Sorry, αλλά, γέλασα πάρα πολύ. Όχι με τον Flipper και τις απαντήσεις του, αλλά, με την αξία που έδωσες σε ένα Θέμα που έχει να κάνει με .... τις ηλεκτρικές σκάλες στο Μετρό !!!!!!!!! Από αυτό το Θέμα κρίνεις εσύ τον Flipper και τον οποιονδήποτε Flipper ως μουσικό; Είμαστε σε μουσικό site ή μήπως έχω μπει sto site του Notos Galleries; Sorry και πάλι, αλλά, στο noiz δεν μπαίνω για να μιλήσω για τις ηλεκτρικές σκάλες του Metro, ούτε και για τα ηλεκτρικά πιστολάκια, τα βαμμένα νύχια κλπ κλπ... Είναι άλλος ο σκοπός μου, εντελώς διαφορετικός.
  4. sakis_music

    Αποχώρηση

    Ο menelaos ήταν συγκεκριμένος και μίλησε για ένα συγκεκριμένο Thread. Εξακολουθώ να περιμένω συγκεκριμένη απάντηση και όχι ανθολογία - αοριστολογία.
  5. sakis_music

    Αποχώρηση

    Σιγά θα κλάψω! Δεν σου ζήτησα βιογραφικό! Είσαι πραγματικά αγενέστατος και απαιτώ να μου ζητήσεις συγνώμη και για το ότι με εξύβρισες δημόσια και για τους κώλους που μου έδειξες πρωί πρωί!!! Προς τα πού πάει ρε σεις αυτό το site ;;; Ένας υπεύθυνος από το νόμο δεν υπάρχει ;;;
  6. sakis_music

    Αποχώρηση

    Και επειδή βλέπω ότι έχεις τέτοια τρικυμία στο κεφάλι που δεν μπορείς να κρατήσεις σταθερή μία απάντηση' date=' να σου απαντήσω και πάλι: ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.[/quote'] Ευχαριστώ πολύ, αλλά, για χάρη των παιδιών που πραγματικά έχουν διάθεση να βοηθήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, προτιμώ να παραμείνω. Να σαι καλά! Και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα """καλά""" σου λόγια! Θαυμάζω το επίπεδό σου εδώ και ώρα!!!
  7. Σάκη' date=' καλά κάνεις και με/μας ενημερώνεις για το πως σου αρέσει να σου απαντούν, αλλά μην γράφεις με επικριτικά κεφαλαία γράμματα μόνο και μόνο επειδή έχω το θράσος να σε ενημερώνω για το πως μου αρέσει να με ρωτούν!!! Σε τελευταία ανάλυση, έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με εσένα και μπορώ και εγώ να λέω τη γνώμη μου. Εδώ δεν είναι το επίσημο φόρουμ τεχνικής υποστήριξης κάποιας εταιρείας. Εδώ είναι μία παρέα ανθρώπων που είτε ξέρει, είτε δεν ξέρει πρέπει να γουστάρει για να σας απαντήσει και συνεπώς φροντίστε να ρωτάτε με τρόπο συνεπή και κόσμιο. Δεν είμαι υπάλληλος καμίας εταιρείας για να κάθομαι να σιγοντάρω τις προσπάθειες εκμάθησης ημιμαθών και αρχαρίων που ΔΕΝ έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι είναι ημιμαθείς και αρχάριοι. Τι σου είπανε ρε Σάκη και αρπάχτηκες; Ότι είσαι άσχετος. Ε, ναι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ και το χειρότερο είναι ότι συμπεριφέρεσαι και σαν ΑΣΧΕΤΟΣ. Είναι πουθενά γραμμένο ότι πρέπει να καθόμαστε να εξηγούμε τι είναι VST (σιγά τη σπάνια πληροφορία, άμα δεν ήσουνα ΤΟΣΟ άσχετος θα ήξερες που να ψάξεις να τη βρεις αντί να ρωτάς) όταν πριν δύο εβδομάδες μας την έλεγες πάλι επειδή είχαμε το θράσος να σου λέμε ότι "φίλε, μη κουράζεσαι να ψάχνεις το τέλειο pc, δεν είναι σωστή αφετηρία για τη συζήτηση". Μήπως ήρθαμε σπίτι σου να σου τα πούμε; Εσύ δε ρώτησες; Που νομίζεις ότι ρωτάς, στο υπηρετικό σου προσωπικό που θα πρέπει στο πληθυντικό να απαντάνε στις βλακείες σου; Επειδή λοιπόν δεν είμαι υπάλληλος καμίας εταιρείας ώστε να σου ΧΡΩΣΤΑΩ οποιοδήποτε επίπεδο τεχνικών συμβουλών και υποστήριξης σου λέω ξεκάθαρα (και χωρίς κόκκινα γράμματα) ότι είσαι αγενής και ότι η συμπεριφορά σου είναι ανάρμοστη.[/quote'] Μην εξακολουθείς να γράφεις κατεβατά ολόκληρα ανευ σημασίας !!!! Δεν βοηθάς καθόλου και είσαι για άλλη μια φορά ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!!! Θέλεις να απαντήσεις τί είναι τα VST; Απάντησε! Δεν θέλεις να απαντήσεις; Μην απαντάς! Δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις! Το να απαντάς, όμως, λέγοντας τί ωραίο καιρό που έχει σήμερα, λυπάμαι, αλλά, μάλλον εμπίπτεις στην κατηγορία των ημιμαθών που το παίζουν ξερόλες. Ποτέ μου δεν είπα ότι τα ξέρω όλα, αντιθέτως είπα ότι ξεκινάω από το μηδέν. Δεν καταλαβαίνω την τάση που έχεις να μειώνεις με διάφορα κοσμητικά επίθετα κάποιον αρχάριο αποκαλώντας τον ΑΣΧΕΤΟ κλπ κλπ, κάτι που είσαι ο ΜΟΝΟΣ που το έχει κάνει ως σήμερα!!! Μάλλον χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσεις το σαβαρότητα πρόβλημα που έχεις. Μπορείς να γράψεις ό,τι άλλο θέλεις ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ θα απαντήσω. Αρκετά αναλώθηκα με άτομα που είναι πραγματικά ημιμαθή και άσχετα με τη Μουσική Τεχνολογία και ανήμπορα να βοηθήσουν κάποιον που ξεκινά τώρα. Τελεία και παύλα.
  8. sakis_music

    Αποχώρηση

    1. Ανήκει στην Κατηγορία των Αποχωρούντων. 2. Μακάρι να το ξανασκεφτεί και να μη χρειαστεί να αποχωρήσει. Τέτοια παιδιά τα χρειαζόμαστε. Αν φύγουν και κανα 2 ακόμα σαν τον Flipper' date=' είμαστε για να την κάνουμε όλοι μαζί μετά, ομαδικώς. 3. Και πολύ καλά έκανε!!! Έπρεπε να ανοιχτεί το συγκεκριμένο Θέμα. Πήξαμε στους Αοριστολόγους. Ρωτάς "πώς μπορώ να κάνω αυτό;" ή "τί είναι αυτό;" και η απάντησηπου παίρνεις είναι "σήμερα αγόρασα καινούριο αυτοκίνητο"!!![/b']
  9. sakis_music

    Αποχώρηση

    Τώρα αισθάνθηκες καλύτερα; Αισθάνθηκες «σωστός» και «κάποιος»; Εντάξει; ξεκα@λωσες; Γλυκιά η κατηφόρα, έτσι; Και να ήταν ο μόνος;;; Πάλι καλά!!! Περίμενε λίγο ακόμα. Υπάρχουν και άλλα τέτοια φυντάνια σαν τον elavd... Είναι πρωί ακόμα. Σε λίγο θα ξυπνήσουν.
  10. Δίκιο έχεις αλλά λες να δουλεύουμε και Cubase μέσα στο εργαλείο; :lol: :lol: :lol: :lol: Ασφαλώς' date=' αλλά μετά θα εμπίπτουμε στη θεματολογία του thread "Επιτέλους".[/quote'] Eyeprotocol και οι λοιποί, το Θέμα που άνοιξα έχει σχέση με τις LCD και TFT-LCD οθόνες. Sorry, αν ακούγομαι κάπως, αλλά, αν δεν έχετε να πείτε κάτι επί του Θέματος και δεν επιθυμείτε να βοηθήσετε, μην ποστάρετε, είναι πολύ απλό.
  11. sakis_music

    Αποχώρηση

    BRAVO ( με κεφαλαία ) και ξανά BRAVO ( πάλι με κεφαλαία ) !!! Παρόλο που είμαι σχετικά νέο μέλος του noiz, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα εδώ μέσα. Κάνεις μια ερώτηση συγκεκριμένη και αντί να πάρεις μια συγκεκριμένη απάντηση, είναι ικανοί να σου πουν ακόμα και το πώς θα φτιάξεις γεμιστά, παρά να σου δώσουν μια σαφέστατη απάντηση σε αυτό που ρώτησες! Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα, που πραγματικά δεν μπορούν να αντέξουν την κριτική για τη δουλειά τους ( ανόητη η δουλειά τους και άνευ αξίας και σημασίας τις περισσότερες φορές ). Δεν μπορούν να δεχτούν ότι υπάρχουν και έρχονται και άλλοι πολύ καλύτεροι από αυτούς. Αν λες καλά λόγια γι αυτούς, οκ, αν, τολμήσεις και πεις ο,τιδήποτε αρνητικό, μέχρι και delete θα σε κάνουν. Και δυστυχώς αυτό δεν ισχύει μόνο στο noiz, αλλά και αλλού. Το μοναδικό πράγμα που με κρατά εδώ μέσα είναι οι πραγματικά ελάχιστοι άνθρωποι που έχουν κοινά εδιαφέροντα με μένα και που πραγματικά όσες φορές έχω ρωτήσει κάτι ήταν απόλυτα κατατοπιστικοί και δεν μου έλεγαν τί ωραίο καιρό που έχει σήμερα όπως οι υπόλοιποι ( η πλειοψηφία ). Flipper, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς. ¶νθρωποι εγωιστές, που μισούν την προκοπή του συνανθρώπου τους και δεν επιθυμούν την πρόοδό του υπάρχουν παντού, σε όποιο site και αν πας. Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό site όπου να μην υπάρχουν κακόβουλοι, εγωιστές και παράλληλα ατάλαντοι που το παίζουν ταλαντούχοι και ημιμαθείς που το παίζουν παντογνώστες.
  12. Lost_Highway, ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου και τα links σου. Ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός και δεν αναλώθηκες σε άλλα θέματα, όπως έκανε ο Eyeprotocol, πλην της ερώτησης που έκανα. Έτσι μου αρέσει να μου απαντούν. Εσύ έπρεπε να είσαι πωλητής. Ή μήπως είσαι ήδη; Σε ποιο κατάστημα είσαι; Σε ευχαριστώ και πάλι. :)
  13. Ρε παληκάρια... βάλτε μια τάξη στον όρο VST, για μας που τώρα μπαίνουμε στα χωράφια των PC. Τί σημαίνουν τα αρχικά VST; Πόσων ειδών VST υπάρχουν ;;; Τί είναι τo/τα VST;;;
  14. Πόσα πράσινα διαθέτεις ;
  15. Για να καταλάβω, οι οθόνες TFT-LCD, είναι η εξέλιξη των απλών LCD; Επίσης, υπάρχουν οθόνες αφής LCD και TFT-LCD και παράλληλα υπάρχουν οθόνες μή αφής ( απλές ) LCD και TFT-LCD αντίστοιχα; Όσον αφορά την ευχρηστία των Οθονών Αφής ( Touch Screens ) είναι δεδομένη. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να δουλεύει σε οθόνη που δεν είναι Touch Screen, απίστευτη ευχρηστία και συντόμευση της όλης διαδικασίας ηχογράφησης, μίξης, παραγωγής! Είχα πάρει δοκιμαστικά ένα Music Workstation που δεν είχε Οθόνη Αφής και μόνο από το παράθυρο δεν το πέταξα. Το παράτησα σε λιγότερο από 2 ώρες.
  16. Βασικά, να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Οι οθόνες LCD είναι οι οθόνες αφής που λέμε; Είπα ότι είναι πιο εύχρηστες, θεωρώντας ότι οι LCD είναι οθόνες αφής, ενώ οι TFT όχι. Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, τότε, ναι, οι LCD είναι πολύ πιο εύχρηστες σε μουσικές εφαρμογές, μιας και αντί να πατάς ένα κάρο κουμπιά στο πληκτρολόγιο ή να κάνεις πολλές βόλτες με το ποντίκι, πατάς κατευθείαν πάνω στην οθόνη την εντολή που θέλεις και τελείωσες! Tί ακριβώς ισχύει;;;
  17. LCD = Lyquid Crystal Display = Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων TFT = ? ? ? = ? ? ? Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους, πέρα από το γεγονός ότι οι LCD είναι πάρα πολύ πιο εύχρηστες από τις TFT ;
  18. Αυτό που με στενοχωρεί είναι η κατάντια του Έλληνα να προσπαθεί να αποκτήσει αυτό για το οποίο δούλεψαν και έχυσαν ιδρώτα κάποιοι άλλοι, χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ. Εσένα θα σου άρεσε να πηγαίνεις στη δουλειά και το αφεντικό σου να μη σε πληρώνει; Το πραγματικό αφεντικό του κάθε μουσικού δεν είναι ούτε ο διευθυντής της Χ εταιρίας, ούτε ο Χ manager, αλλά, ο κόσμος. Και όταν ο κόσμος δεν πληρώνει, αυτός πώς θα ζήσει και πώς θα ξαναβγάλει δίσκο; Ειλικρινά έχω φτάσει σε σημείο που πραγματικά χαίρομαι όταν η όποια Βίσση και ο όποιος Σφακιανάκης χτυπάνε στα ύψη τις τιμές στα μαγαζιά όπου εμφανίζονται. Καλά τους κάνουν τους Έλληνες, που δεν πληρώνουν με άλλο τρόπο. Ε, εκεί στο μαγαζί θα τα πληρώσουν όλα ( και το CD που δεν αγόρασαν νόμιμα κλπ κλπ ) και μάλιστα με το παραπάνω. Κι αν όχι στο μαγαζί, σε κάποια συναυλιούλα των 2 ωρών σίγουρα. Τελικά, υπάρχει και Θεός.
  19. Μισό λεπτό... εγώ δεν ταυτίζομαι με τις απόψεις του sakis_music. Είμαι κατά της πειρατείας αλλά δεν πιστεύω στην αστυνόμευση. Πιστεύω στη καλή κουβέντα και αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στην αστυνόμευση του τύπου που προτείνει ο sakis_music και στις απόψεις του arpegios θα ήμουν με τον arpegios. Ευτυχώς αυτό το δίλλημα δεν υπάρχει. Όταν μερικοί από εμάς ( ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί ) πάψουν να συμπεριφέρονται σαν ανεγκέφαλα όντα - κοινώς σαν ζώα - και καταλάβουν ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς χρήματα και για όλες τις υπηρεσίες που μας παρέχονται θα πρέπει να πληρώνουμε, τότε και μόνο τότε η αστυνόμευση θα είναι περιττή. Προς το παρόν κρίνεται άκρως απαραίτητη η αστυνόμευση για τον Έλληνα, που δυστυχώς - και ντρέπομαι που το λέω - προς το παρόν δεν έχει συνείδηση. Ας ελπίσουμε η νέα γενιά των Ελλήνων να είναι διαφορετική.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου