Προς το περιεχόμενο

Δημητρης Κοροντζης

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    39
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.344 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Δημητρης Κοροντζης

29

Φήμη

  1. Δημητρης Κοροντζης

    Spring

    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ COYNTRY BLUES.
  2. Σ ευχαριστω πολυ!!! Το Flow ειναι Remix ,το original Flow ειναι απο τον πρωτο μου δισκο με τιτλο Empathy(2017) και ειναι solo ακουστικη κιθαρα ,σε αυτη την εκδοχη ενορχηστρωσα και εκανα edit στο κομματι προσθετοντας το σαξοφωνο του Τασου Φωτιου απο την ζωντανη παρουσιαση του δισκου στο The Zoo οπου το ειχαμε παιξει ντουετο.
  3. Αυτο ειναι το καινουριο μου single ,συμμετεχει στο βιολι ο Χρηστος Πετεβης, ολα τα υπολοιπα ειναι παιγμενα η προγραματισμενα απο εμενα ,σε οποιον αρεσει ας κανει εναν κοπο και να κανει subscribe στο YouTube η follow στο Spotify ,επισης μπορειτε να ακουσετε ολη τη μουσικη μου και στο Bandcamp Υou Tube https://www.youtube.com/channel/UCNsYudWyhoCyx-1eFjrUi-A https://www.youtube.com/channel/UCFHps2frSrsdcX6XNZJQ8lQ Spotify Bandcamp https://dimitriskorontzis.bandcamp.com/
  4. Δημητρης Κοροντζης

    Frozen

    Γεια σας αυτη ειναι η νεα μου δουλεια,νομιζω οτι το πιο ωραιο κομματι ειναι το Frozen οπου παιζω και τρομπετα.
  5. Δημητρης Κοροντζης

    Amelia

    ζωντανη ηχογραφηση απο το Zoo club παρεα με τους Tasos Fotiou Σαξοφωνο, Thanasis Gourounas Μπασο και Pavlos Logaras στα τυμπανα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου