Προς το περιεχόμενο

Toupaul

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    ηχοληπτης
  • Τόπος
    αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Toupaul

1

Φήμη

  1. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    Φιλε npap ησουν πληρως διαφωτιστικος και σε ευχαριστω πολυ! Μου δωθηκε η ευκαιρια να κανω επαγγελμα κατι που γουσταρα και γουσταρω τρελα ! Δεν με κουραζουν οι ατελειωτες ωρες δουλειας γιατι για εμενα δεν ειναι δουλεια, ειναι το μερακι μου! Συνεχεια προσπαθω να παιρνω καινουριες πληροφοριες και να εξελισωμαι ! Απλα η εκμεταλευση δεν μου αρεσει οπως και σε κανεναν πιστευω! Σε ευχαριστω πολυ και παλι για τον χρονο σου!
  2. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    φυσικα και εχεις δικιο δεν αντιλεγω! δεν λεω οτι ειμαι ο ηχοληπταρας που θα ζητησει 200 και 300 για να κανει μονο ηχο χωρις να ακουμησει καλωδιο! εχω το γνωθεις εαυτον και δεν παραλογιζομε (θελω να πιστευω) απλα θελω να αμοιβομαι σωστα για την δουλεια που προσφερω!
  3. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    ναι συγνωμη! την ημερα ηθελα να πω! οχι την ωρα! ( το 8ωρο)
  4. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    ναι οκ και σου απαντησα ! αλλα θα ηθελα και την δικη σου αποψη αν επιτρεπετε σε οτι εχω αναφερει στην κουβεντα μας!
  5. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    αν δεν κανω λαθος νομιζω ειναι κοντα στα 23 ευρω την ωρα + το ενσημο για το 8ωρο! αλλα στην δουλεια αυτη δεν υπαρχει 8ωρο οπως θα ξερεις, θα ξεκινησεις το πρωι ή στην καλυτερη το μεσημερη αναλογα την δουλεια και τον ογκο πραγματων που πρεπει να στησεις και θα γυρισεις... ουτε και εσυ ξερεις ποτε! γιατι αν ας πουμε το live τελειωσει στις 5-6 το πρωι δεν χρειαζεσε και ενα δυωρο να μαζεψεις?
  6. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    γεια σου φιλε superfunk! Μετα απο ποσα χρονια πανω στην δουλεια αυτη θα θεωρουσες τον εαυτο σου ειδικευμενο και οχι ανειδικευτο? Μετα απο 9 χρονια πανω στο αντικειμενο πως θα με χαρακτηριζες? να τονισω οτι δεν μπηκα ουρανοκατεβατος, δεν ημουν μπετατζης και ειπα να το γυρισω! ειμαι και ημουν μουσικος πριν ασχοληθω με αυτη τη δουλεια ,ή μηπως θεωρεις οτι μονο αυτοι που εχουν βγαλει τη σχολη και εχουν ενα χαρτι ειναι ικανοι να τα βγαλουν περα? Η γνωση ερχετε και με την εμπειρια (τα χιλιομετρα ) που εχεις πανω σε ενα αντικειμενο δουλειας ,την τριβη και τα προβληματα που μπορει να αντιμετωπισεις και θα πρεπει να λυσεις on the fly ! οσο για το ποσο θα πρεπει να παιρνει ενας ανειδικευτος εργατης (ο κουβαλητης με λιγα λογια για αυτη τη δουλεια) πιστευω ενα 30αρι μπορει να το παρει(αναλογα βεβαια και ποσες ωρες απασχολητε απο τον εργοδοτη) . αν κανω λαθος καπου ευχαριστως να ακουσω την αποψη σου!
  7. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    σε ευχαριστω πολυ σπυρο για τις πληροφοριες και τον χρονο σου! ηδη ειμαι σε αναζητηση σχολης για τον λογο που ειπες, οχι τοσο για το χαρτι αλλα για τα πραγματα που θα μαθω περα απο αυτα που ξερω! οσο για τον "καημο" μου να μαθω τα μεροκαματα που παιζουν στην αγορα ειναι απλα για να εχω ενα μετρο στο τι μπορω να ζητησω απο τον εργοδοτη χωρις να φανω υπερβολικος! νομιζω ειναι λογικο να θελω να πληρωνομαι για αυτο που προσφερω! πιστευω οτι 40 & 50 ευρω ειναι λιγα για 17 ωρες δουλειας( ισως κανω και λαθος για αυτο ανοιξα και αυτο το θεμα εδω) σε ευχαριστω πολυ γιωργο! επεσες και στα τρια μεσα!
  8. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    δυστιχως φιλε Σπυρο δεν μου εκοψε οταν ειχα την ευκαιρια να παω σε μια σχολη ηχοληψιας, το μονο χαρτι που εχω ειναι η αδεια ασκησεως επαγγελματος ηλεκτροτεχνιτη( ηλεκτρονικος με λιγα λογια,κοντινη ειδικοτητα αλλα οχι χαρτι ηχοληπτη) ! λογο του οτι παιζω και μουσικη, ξεκινησα πριν 9 χρονια και μπηκα στον χωρο απο μερακι και ουσιαστικα οτι εχω μαθει ειναι απο προσωπικο ψαξιμο και διαβασμα! δεν εχω ουτε ενα ενσημο οποτε και μηδεν προηπηρεσια στα χαρτια ,ολα μαυρα! και η ερωτηση που εκανα ειναι ουσιαστικα για να εχω μια εικονα στο τι μεροκαματα παιζουν στην αγορα! γεια σου φιλε σταυρο! αναφερομε σε δουλειες στις οποιες θα πας ας πουμε στις 12 το πρωι να φορτωσεις θα εισαι ο main ηχοληπτης του event και θα γυρισεις στις 8 το πρωι να ξεφορτωσεις συμπεριλαμβανομενου του στησηματος και soundchek πριν το event!
  9. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    γεια σου βαγγελη! αναφερομαι σε συναυλια ή πανηγηρη μεγαλου ή μικρου ονοματος ή σε οποιαδηποτε δουλεια που πας στηνεις παιζεις και μετα τα ξαναμαζευεις και πας σπιτι σου! για μια δουλεια που θα σου παρει απο 12 εως και 18 ωρες στο ποδι!
  10. Toupaul

    Αμοιβη ηχοληπτη

    γεια χαρα σε ολους! μια ερωτηση εχω να κανω αν μου επιτρεπετε για να με διαφωτησετε! δουλευω σε εταιρια η οποια κανει ηχητικες καλυψεις τα τελευταια 3 χρονια part time και αλλα περιπου 5 σε μια αλλη! ξεκινησα φυσικα ως απλος κουβαλητης και σιγα σιγα προχωρησα στην ηχοληψια! συνεχιζω να κανω ολο το κουβαλημα - στησημο - καλωδιωμα στο stage κ.τ.λ και στη συνεχεια soundcheck και play ως foh ηχοληπτης!( και φυσικα μαζεμα κ.τ.λ ,κ.τ.λ!) μια εταιρια αυτου του αντικειμενου τι χρηματα θα εδινε σε εναν ανθρωπο για να κανει αυτη τη δουλεια για εκεινη τη μερα?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου