Προς το περιεχόμενο

Xristos Bratsos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Xristos Bratsos

  1. Για μεταχειρισμενο δε κοιταω γτ θα κοπει τιμολογιο. Ο katana ισως ειναι η πιο safe επιλογη γτ θα εχω και τα εφε να πειραματιστω λιγο και να μη μπλεξω για αρχη με πεταλακια κτλ. Απο περιεργεια εσυ τι εχεις φιλε?
  2. Στο σπίτι θέλω νορμάλ ένταση. Δε ψήνομαι να με διώξουν απο τη γειτονία. Επειδή όμως θα πηγαινω για κανενα τζαμάρισμα σε μέρος που δε μας πειράζει τοσο η ένταση θέλω να μπορεί να δώσει λίγο. Σκεφτόμουν για παραδειγμα τον blackstar ht-5r που και σε ενταση λογικα με καλυπτει και ειναι και μεσα στο budget. Εκτος αν ειναι υπερβολη για τη χρηση αυτη και παω σε boss katana η blackstar id core 40 και μου μενουν και τα λεφτα.
  3. Μετά απο χρόνια αποφάσισα να ξαναπιάσω τη κιθάρα. Για ενα εξτρα κίνητρο σκέφτομαι να πάρω εναν καινούριο ενισχυτή. Oποτε εχω τις εξης απορίες: -Τώρα εχω εναν marshall avt 50. Είναι σχεδόν αδούλευτος. Εχετε ιδέα αν και ποσο μπορώ να τον πουλήσω? -Θέλω κατι κυρίως για σπίτι και με έμφαση σε πιο metal ήχο. Ιδανικά μεχρι 500 αλλα αν κατι αξιζει πολυ ανεβαινουμε κι αλλο. Επισης θα προτιμουσα λαμπα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου