Προς το περιεχόμενο

Ευάγγελος Φουρτουλάκης

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Ευάγγελος Φουρτουλάκης

  1. Καλησπέρα στην ομάδα, γνωρίζω ότι δεν πρέπει να είμαι στο σωστό topic για την ερώτηση που θέλω να κάνω αλλά φυσικά μπορείται να με μεταφέρεται στο σωστό! Σχετικά με το θέμα που αναφέρω στον τίτλο θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όντας αρχάριος . Τελείως ερασιτεχνικά για προσωπική χρήση έχω στην κατοχή μου 2 ρομποτικά (https://www.skroutz.gr/s/18465943/Φωτορυθμικό-LED-DMX-με-Ρομποτική-Κεφαλή-DS-LED641AB-RGBW.html) και 2 απο αυτά (https://www.skroutz.gr/s/18411841/Φωτορυθμικό-LED-PAR-DMX-51080-54W-RGB.html) συνοδευόμενα με την κονσόλα (https://www.skroutz.gr/s/19446111/Ibiza-Sound-LC192DMX-MINI-DMX-Controller-Κονσόλα-Φωτισμού-με-192-Κανάλια-Ελέγχου.html#specs). Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να έχω έλεγχο απο το pc για τις σκηνές που επιθυμώ; Για να γίνω πιο κατανοητός, αν υπάρχει κάποιο "interface" που να συνδέει pc με τα φώτα και έτσι να μπορώ να τα διαχειριστώ με κάποιο software. Δεν θέλω να ξεφύγω χρηματικά , για ερασιτεχνική χρήση κυρίως αλλά όλες οι απόψεις φυσικά και είναι δεκτές. Σας ευχαριστώ πολύ!
  2. Να σας πω την αλήθεια μου θα ήθελε μικρόφωνο που θα μπορεί να το δώσει και στα παιδάκια για να απαντάνε σε παιχνίδια ή καραοκε κτλ. Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για την πρόταση πάντως!
  3. Καλησπέρα, Η γυναίκα μου είναι ανιματέρ και ψάχνω να της βρω κάτι αξιόλογο όπως προαναφέρω και στον τίτλο. Ψάχνω στην ουσία αυτοενισχυόμενο ηχείο, προπαντός μας ενδιαφέρει η φορητότητα (με ροδάκια) για να καλύπτει π.χ. πάρτυ με 20-30 παιδάκια και επίσης να συνοδεύεται με ένα μικρόφωνο που μας είναι χρήσιμο όσον αφορά τον συντονισμό των παιχνιδιών στα παιδάκια. Έχω δει κάποια που κυκλοφορούν του εμπορίου AKAI κ.τ.λ. αλλά θα ήθελα και μια γνώμη παραπάνω από κάποιον ειδήμων που να με προτρέψει σε μια αξιόλογη λύση. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Απλά μου το έδωσε φίλος...Και επειδή δεν έχει ιδέα πόσο μπορώ να τα δώσω τα συγκεκριμένα...γι αυτο ρώτησα ....αξίζουν; και πόσο θα λέγατε σαν τιμή; @digisilence
  5. Καλησπέρα παιδιά. Πρώτον αν τα συγκεκριμένα προϊόντα αφορούν άλλη κατηγορία επί του θέματος και φυσικά το μεταφέρετε οι γνώστες. Έχω αυτά τα δύο μηχανήματα φωτισμού. https://www.google.gr/search?sxsrf=ACYBGNQIMK4W0-RR50Y45MsrgRMdkevAzA%3A1572817283027&source=hp&ei=gkm_XffqPMuBk74P4em1yAI&q=contest+dmx+1216&oq=&gs_l=mobile-gws-wiz-hp.1.2.35i362i39l8.0.0..2373...1.0..0.0.0.......0...........8.iCND7dSCL00#imgrc=5XbA3MqiJ7LJuM: https://images.app.goo.gl/KwHuDVpsjbu5ZLYDA Η ερώτηση είναι η εξής: Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να τα πουλήσω; αν ναι σε τι τιμή θα μπορούσα να τα δώσω; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου