Προς το περιεχόμενο

dtramp

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    DJ - MC
  • Style
    World
  • Gear List
    dj
  • My Band(s)
    dj
  • Day job
    dj
  • Τόπος
    greece

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή dtramp

0

Φήμη

  1. Κατ αρχήν να ευχαριστήσω για την προθυμία σας να βοηθήσετε. Κάνω μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου και μπασκετ και στο τελος του αγώνα πηγαίνει ο ρεπορτερ με το μικρόφωνο να παρει δηλώσεις live απο παίχτες και προπονητές και εκείνη την ώρα γίνεται χαμός μέσα στον αγωνιστικό χώρο (εννοείται από τους νικητές).
  2. Το μικρόφωνο δεν επιδέχεται καποια παρέμβαση, πχ προσθήκη καποιας μορφής ενισχυτικής κεραίας;
  3. Το AKG Ασύρματο Δυναμικό Μικρόφωνο WMS 40 MINI VOCAL.
  4. Εναλλακτική λύση υπάρχει;
  5. Γεια σας με ενδιαφέρει να καλύπτω αθλητικές διοργανώσεις με ένα ασύρματο μικρόφωνο. Εχω πάει ένα ασύρματο που μου δινει εμφέρεια 50 μέτρα αλλά οταν έχει κόσμο η εμβέλεια δεν πάει περισσότερο από 10 μέτρα. Θέλω να καλύτπω αποστάσεις ως και 100 μέτρων ή και παραπάνω από την βάση του μικροφώνου. Υπάρχει καποια λύση; Ευχαριστω.
  6. OK Ευχαριστω για την βοήθεια. Υπάρχει και ένα άλλο το voicemeter αλλά δεν βρίσκω επιλογή για talkover και αυτό μου χρειάζεται πολύ. Στο virtualdj με διευκολύνει γιατί αν κωδικοποιήσεις με ένα πλήκτρο το talkover π.χ.το πλήκτρο Μ τότε ανοιγοκλείνει το μικρόφωνο κανονικά.
  7. Καλημέρα μια ακόμη βοήθεια, γα το virtualdj, δεν βρίσκω τρόπο να παίζει συνεχώς η λίστα,πρέπει να πατήσω play σε ένα από τα δύο deck, μόλις τελειώσει το τραγούδι σταματά, δεν πάει στο επόμενο από την λίστα AUTOMIX. Και επιπλέον αν υπάρχει δυνατότητα για fade out-in ώστε να μην μεσολαβεί κενό ανάμεσα στα τραγούδια. Ευχαριστω για την βοήθεια.
  8. Θα το κάνω αλλά πες μου για το mic in πως θα το κάνω συμβατό χωρίς θόρυβο (φύσηγμα) το δυναμικό μικρόφωνο; Κι αν θέλεις ενημέρωσε με αν και τι ρόλο παίζει στην ευαισθησία του μικροφώνου η εσωτερικη του αντίσταση; Ευχαριστω
  9. Γεια σας καλή χρονιά σε όλους. Συχνά κάνω ζωντανές εκπομπές μέσω ίντερνετ αλλά κάθε φορά είμαι υποχρεωμένος να παίρνω μαζί μου και μια κονσόλα ήχου, η πιο μικρή είναι υπερβολικά μεγάλη να χωράει στην τσάντα του laptop. Υπάρχει λύση με το ίδιο το laptop να έχω μια εικονική κονσόλα ήχου και να παίζω τα τραγούδια που υπάρχουν σε φάκελο του υπολογιστή ενώ να μπορώ να κάνω μίξη με το μικρόφωνο συνδεδεμένο στο mic in; Που προβληματίζομαι; Αφενός να κάνω μίξη μουσικής και μικροφώνου με talk over και αφετέρου να κλείνει το μικρόφωνο όταν δεν μιλάω. Έχω δοκιμάσει το VirtualDJ 2018 αλλά δεν με καλύπτει στα παραπάνω.... Τέλος θα ήθελα μια πρόταση για δυναμικό μικρόφωνο, για να αποφύγω τροφοδοτικά κλπ και να κόβω λιγάκι ήχους περιβάλλοντος,αλλά να είναι συμβατό με την είσοδο της εσωτερικής κάρτας του laptop γιατί ένα που δοκίμασα και μάλιστα καλό μικρόφωνο ,το rode procaster βγάζει φύσηγμα, δεν ξέρω αν είναι θέμα εσωτερικής αντίστασης , έχει 300 Ohm Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου