Προς το περιεχόμενο

Ritchie22

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    311
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Ritchie22

  1. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν :) Τελικά θέλω ή δεν θέλω monitor? Δεν έχω ιδέα από την αγορά ηχείων ξαναλέω. Γιαυτό και δεν ξέρω που πρέπει να προσανατολιστώ έστω και για να ψαχτώ απο εκεί και πέρα. ??? ??? ???
  2. Όντως... Παρέλειψα το σημαντικότερο... Το budget είναι το διπλάσιο απο αυτών των ηχείων τουλάχιστον. Μέχρι και το τριπλάσιο αν δω ότι πραγματικά αξίζει η διαφορά! δηλαδι 500-700 ευρώπουλα!
  3. Καλή χρονιά σε όλους! Θα ήθελα την βοηθειά σας. Ψάχνω για αυτοενισχυόμενα ηχεία για να τα συνδέσω με υπολογιστή για να ακούω μουσική. Αλλά δεν ξέρω καθόλου την αγορά ώστε να αρχίσω να ψάχνω κάτι. Δεν θέλω surround ήχο. Απλώς δύο καλά ηχεία για μουσική ακρόαση σε μικρό χώρο. Προτάσεις; Συμβουλές; Ιδεές; Να πάω σε λύσεις monitor ηχείων; Να κοιτάξω και για ενισχυτή και να αφήσω τα αυτοενισχυόμενα; Βοήθεια!! ??? ??? ??? ::)
  4. Σιγά σιγά έρχεται το καλοκαιράκι που επιστέφουμε (εμείς οι φοιτητές) σπίτια μας (δυστυχώς)! Ώρα να φορτωθούμε την κιθαρίτσα μας μαζί με τα άλλα πράγματα για όλο το καλοκαίρι και προσεχτικά προσεχτικά να την περάσουμε απο πλοια, λεοφωρεία και άλλα μέσα μεταφορας!!! Ε όχι δν πάει άλλο! Σκέφτομαι να χτυπήσω αυτήν και να πω να μου την στείλει στο πατρικό και να την παρατήσω εκει.... Φαντάζομαι να είναι οκ το κιθαρακι για τα λεφτά του ε; Καμμια άλλη πρόταση; http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_tele_mn_mr.htm
  5. Ritchie22

    Mastering κανεις;

    Το τι κάνει το mastering επιπλέον μπορούμε να το ακούσουμε και απο τα διάφορα remasters που βγαίνουν. Εκεί μάλιστα το μέτρο σύγκρισης είναι ήδη ένα mastered πρωτότυπο αλλά και πάλι κάποιες φορές είναι τεράστια οι διαφορά. Βέβαια δεν λείπουν και οι φορές που το remaster ακούγεται χείροτερα από την αυθεντική έκδοση... :?
  6. Ακουγα πρόσφατα άλλη μια φορά την δισκογραφία των maiden. Και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...: Γιατί ο harris εγκατέλειψε το υπέροχο ηχόχρομα που είχε στον 1ο δίσκο τους και κάθε album που περνάει γίνεται όλο και πιο "κλανγκα κλανγκα" ( :P :P ) ό ήχος του;;; :?
  7. Chorus κάποιες φορές και άλλες φορές fuzz σε ήπια settings....
  8. vrass ενα τηλ τη τυπισας; :P :P κατι τελοσπαντων; :P :P Αντε έστω καμμια φώτο ακόμα!!! :cry: :cry: Αντε Photoshop και παλι photoshop ρε γμτ! Με επεισες!! :wink:
  9. Πολύ photoshop ρε γμτ... τις πρωτιμώ με σπυράκια ρυτίδες και σημάδια παρά αυτό το πράμα :?
  10. Μια διευκρίνιση περί τον θέσεων μου.... Τον Scott Henderson δεν τον ξέρω. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για αυτόν Μπορεί να μου αρέσει τρελά... Μπορεί και να αρχίσω τα χασμουρητα... Δεν ξέρω. Απλα μου φαίνεται τρελό για τα δικά μου δεδομένα το "μελετησε να καταλάβεις τι παίζει και θα δεις" και γιαυτό postarw και εγώ σε αυτή την ενότητα. Δεν θα διαφωνήσω στο ότι με την τριβή σε οποιοδήποτε αντικείμενο καταλαβαίνεις καλύτερα κάποια πράγματα... Απόταν άρχισα να ασχολούμαι με τι μουσική ως οργανοπαίκτης και όχι ως ακροατής αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα κομμάτια και τις μελωδικές γραμμές... ΑΛΛΑ! Διαφορετικά όσον αφορά την ανάλυση που γίνεται πίσω στο μυαλό μου στο: τι παίζει ο τύπος τώρα άραγε; Επίσης έχω μεγαλύτερη δυνατότητα να ακολουθώ με το μυαλό μου τις μελωδίες και να παρακολουθώ όλα τα όργανα (εκτος απο τα drums ρε γμτ :( )Θα ήταν όμως παράλογο να υποστηρίξω ότι τώρα που μπορώ να βρω τι παίζει και ίσως να το βγάλω και εγώ ότι το αισθάνομαι περισσότερο!! Η ότι επειδή παρακολουθώ την ρυθμική κιθάρα ταυτόχρονα με το σόλο ότι αισθάνομαι περισσότερο το κομμάτι. Επιπλέον ούτε άλλαξαν τα μουσικά μου γούστα... Θα μπορούσα να γράψω κιάλλα αλλά αυτή είναι μέσες άκρες η άποψη μου για το θέμα και σόρυ για το ειρωνικό στυλάκι μερικών απαντήσεων μου σε αυτό το thread... :roll:
  11. Ακόμα δεν καταλαβαίνω.... Αφού κάτι είναι δύσκολο και ευπεπτό γιατί σώνει και καλά να παλεύεις να το ακούσεις και να μην ακούσεις κατι άλλο; Για να πεις ωωωωωωωω ο άλλος παίζει παπάδες ηα για κάποιον άλλο λόγο που μου διαφεύγει;
  12. Αυτό καταλαβαίνω και απο εσένα... :? Για εξηγήστε μου... (Δεν ειρωνεύομαι... ρωτάω)
  13. Ritchie22

    This video has been removed...

    Λεωνίδας; Ο Γιάννης είμαι :P Εσύ ποιός :?:
  14. Ritchie22

    This video has been removed...

    εχω δει βίντεο στο youtube πού δεν πρόκειτε να το δώ ποτέ σε dvd....(όχι για οικονομικούς λόγους....) Έχω αγοράσει dvd που είδα στο youtube που δεν πρόκειτε να αγόραζα ποτέ σε dvd.... Έχω γλυτώσει από την αγορά πατατών dvd λόγω του youtube...Δεν ξέρω τι σχέση έχει με την δημιουργία του καλλιτέχνη η θόλη εικόνα και ο υποτοιπώδης ήχος αυτής της μηχανής αναζήτησης... Αυτή είναι η γνώμη μοτ για το θέμα....
  15. Ζητώωωωωωωωωωωω. Σας ευχαριστω ολους!!!!! :o :o :o :o Όοποιους μουσικούς δεν μπορώ να εκτιμήσω σήμερα θα καθήσω να μελετήσω τι κλίμακες παίζουν σε τί ακόρντα θα πάρω και ένα πτυχίο φούγκας και μετά θα με πορώνουν άσχημα και θα αρχίσω της μετάνοιες :o :o :o Ρε τι μαθαίνει κανείς απο 1 απλό thread. Για να σου λέει κάτι η μουσική πρέπει να την μελετήσεις πρώτα... 8O 8O 8O 8O 8O Και έλεγα γιατί είναι τόσο μούφα το σόλο του comfortably numb!!!! ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ γιατί είναι σε χιλιοπαιγμένη βαρετή 5τονική 8O 8O 8O 8O ¶σε ακομα και εγώ που δεν έχω κάνει καμμία σπουδή έπιασα με το αυτί τα ακόρντα του κομματιού και την κλίμμακα.... Πολυ πρόχειρο κομματι... Δεν ήθελε καθόλου μελετη!!! :? :? :? :? :? 8O 8O 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :roll:
  16. Είπα εγώ τίποτα τέτοιο; Δεν υπάρχει σύγκριση!!! Για να καταλάβεις τι ενοώ.... Μπες εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Metallica_Discography και δες τις πωλήσεις. Ακόμα και οι δίσκοι μέχρι το black album πολλά εκατομύρια!!! Ενοώ ότι είχαν βγάλει και 4 γαμάτους δίσκους μέχρι το black album που πώροσαν τον κόσμο να τους ψάξει και δεν ήταν αυτό η αιτία που έγιναν πολύ γνωστοι αλλά ή αφορμή! Όσο για το St. Anger 2 φορες το εχω ακούσει όλες κι όλες. Δεν μου άρεσε. Αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα τους να βγάλουν ότι θέλουν χώρις εμένα απο κάτω να βρίζω! Είχανε νευράκια και βγάλανε το St. Anger να ξεδώσουν. Ωραία. Εγω συνεχίζω να ακούω το ride the lightning...
  17. Λοιπόν ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Θα συνεχίσω να ακούω μουσική όπως τα τελευταία 2 χρόνια και όταν μπορέσω να διαθέσω (όοταν) 6,7 κατοστάρικα (κάτι καλούτσικο δεν θα παίρνω με τόσα η μπά; ) θα πάρω 2 καλά μόνιτορ να διαβάζω με όση λεπτομέρεια θέλω :) Καλό θα ήταν να έχω την λέπτομέρεια των ακουστικών αλλά θα επιβιώσω!
  18. Οκ οι metallica έγιναν γνωστοι με το black album και τις συνέχειες που όπως λένε μερικοί ξεπουλήθηκαν και έγιναν πιο εμπορικοί.. Πιστεύετε όμως ότι αν δεν είχαν το υπόβαθρο των υπόλοιπων 4 άλμπουμ να τους στηρίξει ότι θα κάναμε και έμεις και τόσοι ακόμα τόσο λόγο για την πάρτη τους την σήμερον ημέρα; Όχι οι metallica ούτε πουλήθηκαν ούτε τους προωθήσανε και έγιναν γνωστοί. Το δουλεύανε 10 χρόνια για να φτάσουν στη διασημότητα!! Α και κάτι άλλο... Επιτρέψτε σε τύπους που είναι 40-50 χρονών να μήν συνθέτουν thrash αν δεν γουστάρουν σε αυτές τις ηλικίες... (ΟΚ για τα drums του ulrich στον τελευταίο δίσκο πείτε ότι θέλετε :? )
  19. Granule θα σου ήταν εύκολο να το αναλύσεις λίγο αυτό που λες; Wow! τα ηχεία που έχω πρέπει να έχουν τωρινή τιμή γύρω στα 400. Για ακουστικά δεν δίνω με τίποτα τοσα!!! Πέρνω νέα κιθάρα η φτηνά μόνιτορ... η τον tiny terror Που μου έχει γυαλίσει καιρό :)
  20. Σπεράαα. Ο μικρός ritchie έχει απορία :) :) Το θέμα έχει ως εξής... Ακούω μουσική από τα gigaworks της creative τα 7.1. Για το κόστος τους ικανοποιητικός ήχος σε μεγάλο φάσμα συχνοτήτων αλλά σίγουρα μακριά από τον χαρακτηρισμό σωστός η πολύ καλός. Σκεφτόμουν όμως πως θα ήταν να έχω και ένα ζευγάρι καλά ακουστικά ώστε να "διαβάζω" προσεκτικά όποτε θέλω κάποιο άλμπουμ... Πρόβλημα με ένταση και τέτοια δεν έχω. Απλά σκεφτόμουν για πιο καθαρή στερεοφονική εικόνα για να γλυτώνω προβλήματα λόγο κακής ακουστικής του χόρου και για μεγαλύτερη "ανάλυση" στον ήχο. Αν και το κυριότερο κόλλημα είναι ότι θα χάνω τις δονήσεις του sub που γίνονται αντιλιπτές όχι μόνο απο τα αυτιά. Τέλοσπαντων. Και πιο συγκεκριμένες ερωτησεις... Κάνουν ακουστικά για ακρόαση μουσικής ή όχι; Τα ακουστικά καλής ποιότητας είναι ξεκούραστα στο αυτί ή σε κουράζουν και σου ζεσταίνουν τα αυτιά μετά από μισή ώρα; Αν κάνουν για μουσική τα ακουστικά σε τι τιμές πρέπει να κυμανθώ για ένα καλό ηχητικό αποτέλεσμα; Υ.Γ: Έχω μαύρα μεσάνυχτα απο θέματα ακουστικών Υ.Γ. Νο.2 Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  21. Οι μετάλικα αλλάζουν στυλάκι ανα cd οι maiden ανα 10ετία... :oops: :oops: :oops:
  22. Παραθέτω από wikipedia τον λόγο του γιατί να τα παίξει μόνος του καθώς και τα διάφορα Lineup του cd... Line-up Due to the shake-up in the band following Criss's death, the line-ups were somewhat unclear at the time. Drummer Steve Wacholz left the band but is pictured in the album to maintain a more "classic" Savatage line-up but did not play. Bassist Middleton was apparently still very much in shock about Criss to go into the studio but toured for the album. [edit] Credited line-up * Zak Stevens - vocals * Alex Skolnick - guitar * Johnny Lee Middleton - bass * Steve Wacholz - drums [edit] Actual line-up * Zachary Stevens - vocals * Alex Skolnick - lead guitar * Jon Oliva - majority of rhythm guitar, bass guitar, keyboards, drums [edit] Touring line-up: * Zachary Stevens - lead vocals * Alex Skolnick - lead guitar * Jon Oliva - rhythm guitar, keyboards and vocals * Johnny Lee Middleton - bass * Jeff Plate - drums
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου