Προς το περιεχόμενο

Ev1

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Ev1 ήταν Μέλος της ημέρας 5 Ιουλίου 2020

Ev1 είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

479 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Ev1

2

Φήμη

  1. @manosxόντως, είναι πάρα πολύ πιο οικονομική αυτή η λύση. Μάλλον έτσι θα κινηθώ. Δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν να σετάρω μέσω midi τα pads ώστε να το μετατρέψω σε controller. Άλλωστε είχα στο παρελθόν mpd και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Δεν ανταποκρίνονταν καλά τα pads του και υπήρχε latency στην ηχογράφιση. Βέβαια για το δεύτερο λογικά ευθυνόταν ο υπολογιστής..
  2. συμφωνώ Στάθη. Αυτό που θέλω εγώ είναι απλώς να ηχογραφώ τα pads και να τα επεξεργάζομαι ελάχιστα στο pc. Προς το παρόν αυτό που κάνω, είναι να στέλνω τα stereo outputs σε ένα sp404sx και σε αυτό να βάζω compressor ή εφφέ. Όμως με αυτό τον τρόπο δεν μπορώ να επεξεργαστώ κάθε κανάλι ξεχωριστά.
  3. Χαίρετε! Έπεσε στα χέρια μου ένα mpc 2000xl sampler με 8 εξόδους και θέλω να το συνδέσω στο DAW (συγκεκριμένα στο reason 9 αν αυτό είναι εφικτό). Ξέρω ότι το MPC είναι παλιό εργαλείο και ότι έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να δουλέψει σε windows 10. Είχα κάνει virtualbox τα windows XP παλαιότερα ωστόσο κάποιο software (το MPCEditor που είναι κατάλληλο για να φτιάχνω programs στο mpc) δεν ανταποκρίνεται στα XP αλλά λειτουργεί στα Windows 10. Ποιό audio interface με 8 κανάλια line είναι κατάλληλο για αυτό που θέλω να κάνω;;; Μπορεί να λειτουργήσει σε Windows 10 ή όχι;;; Πρέπει να βρω κάποιο άλλο software για να ηχογραφίσω;;; Να στραφώ προς mixer;;;
  4. Μην γίνεστε εχθρικοί, ναι, πράγματι τα αγγλικά μου είναι φτωχά για αυτό ρώτησα. Για ποιούς λόγους να μην προτιμήσω από ιδιώτη; Μακάρι να μπορούσα να αγοράσω από το νοιζ αλλά το προϊόν που επιθυμώ να αγοράσω πουλήθηκε πριν λίγων μηνών εδώ (μάλιστα σε καλή τιμή) και δεν το βρίσκω μέσω noiz. Οπότε αναγκαστικά ψάχνω αλλού.
  5. Για να ρωτώ εδώ, κάποιον λόγο θα έχω...
  6. Καλησπέρα! Στο πεδίο sign in του reverb πρέπει να δώσω το mail του paypal ή μπορώ ένα άλλο και μετέπειτα το δίνω αφού ολοκληρώσω τον λογαριασμό;;; Ρωτάω γιατί επιθυμώ να συνομιλήσω με έναν πωλητή.
  7. Ev1

    Εγγραφή από turntable

    dokimi.mp3Εξ ου οι διαφορές. Στα πρώτα δευτερόλεπτα είναι η mp3 ηχογράφηση και από τη μέση και μετά είναι το mp3 κατεβασμένο από την σελίδα του καλλιτέχνη.
  8. Ev1

    Εγγραφή από turntable

    Το πικάπ που έχω δεν είναι καλό, είναι numark pt01 (η ποιότητα του ήχου είναι χειρότερη από mp3 διότι δεν έχει ούτε μπάσο), ωστόσο είμαι στο δήλημα να αγοράσω το audio technica lp-120x usb αν και διαβάζω ότι στραβώνει εύκολα η βελόνα. Υποθέτω όμως, ότι είναι λόγω λάθους ρύθμισης antiskating. σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  9. Ev1

    Εγγραφή από turntable

    Να το πάρω λίγο από την αρχή.. Εγώ π.χ. έχω ένα usb πικάπ με ενσωματομένο προενισχυτή και το θέμα μου είναι ότι οι ηχογραφήσεις δεν δίνουν μπάσο. Λογικά, αυτο διορθώνεται με phono stage και καλή βελόνα. Σωστά; Έχω μία συλλογή από δίσκους και θα ήθελα να το περάσω στο pc σε 24bit και πάνω από 48000hz... αν γίνεται..
  10. Ev1

    Εγγραφή από turntable

    προς το παρόν όχι...
  11. Ev1

    Εγγραφή από turntable

    Μπορείτε σας παρακαλώ, να μου πείτε πως γίνονται οι συνδέσεις (και με τι καλώδια) αναλυτικά από το πικάπ προς το pc;;; Δηλαδή, τι συνδέουμε αρχικά κτλ. (Οι περισσότεροι σχολιαστές του video μπερδεύτηκαν διότι δεν είπε κάτι για phono stage παρά μόνο για τις κάρτες ήχου.)
  12. Ev1

    Εγγραφή από turntable

    Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι ο συγκεκριμένος βάζει 2 κάρτες ήχου. Η κάρτα ήχου uca222 (η κόκκινη) δεν είναι amp. Την συνδέει με amp;;
  13. καλησπέρα! αυτά θα ακούσω τώρα.
  14. Ωραίο θέμα! Από πολύ μικρή ηλικία κάτι με τραβούσε να αναζητώ και να ακούω tracks που δεν είναι δημοφιλή. Μικρός άκουγα hip-hop μουσική και λόγω αυτής έκανα στροφή προς jazz και funk. Αν θέλεις να προτείνω και εγώ κάποιoυς δίσκους.
  15. Ev1

    Εγγραφή από turntable

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή τα αγγλικά μου είναι "φτωχά" πως γίνονται οι συνδέσεις και σε ποιό interface πρέπει να είναι τα +48v στο on;;; Ποιόν θεωρείς καλύτερο τρόπο για να ηχογραφίσεις στο pc σε 24bit 192000 από πικάπ;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου