Προς το περιεχόμενο

Νικολαος Παυλής

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

271 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Νικολαος Παυλής

3

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. Ειναι σημαντικά..
  2. Νικολαος Παυλής

    New Hope

    Αυτό ειναι ενα κομμάτι για corporate χρήση, Διαφημίσεις, επαγγελματικές παρουσιάσεις κτλ. Βέβαια, ως δημιουργός του, μπορεί να είχα τέτοιες προθέσεις αλλά τα πράγματα ξέφυγαν στην πορεία και το κομμάτι στην άποψη μου στάθηκε ανάμεσα στο corporate και στο pop. Ήθελα να το μοιραστώ με την παρέα σας. GEAR CUBASE 11 ABSOLUTE 5 BBCSO core
  3. Πολύ καλό, Ωραία μπαλάντα με καλό πιάνο, ατμοσφαιρα και chord progressions. Ηθελα να ακουσω μια κορύφωση.. πνευστά.. κρουστα ορχηστρικά.. εστω ενα finale.. Δεν μ αρεσε τοσο ο στιχος. Αλλά η μουσική τον υπηρετεί σωστά..
  4. Πολύ καλό.. Σε συνέπεια ο στίχος με την μουσική.. Πιστό στο ύφος του και πλήρες... Δεν εχω πολλά πρόσφατα ακούσματα απο το είδος, αλλά το άκουσα ευχάριστα ολόκληρο και ξύπνησε μέσα μου κάποια φαντάσματα.. Very well done..
  5. Έχεις δίκιο φίλε μου, όντως έτσι είναι όπως τα λες.. Δοκίμασα να βάλω κάποια πράγματα για να το αναπτύξω - εξελίξω αλλά δεν κατάφερα κάτι καλό.. έτσι έμεινε στο συρτάρι.. Το τελευταίο καιρό εκεί που σκάλιζα τα αρχεία έπεσα πάνω σε αυτό.. Το σκεπτικό ήταν να γίνει τραγούδι, αλλά ποτέ δεν έγινε.. έριξα λίγο κόψε ράψε κοίταξα τον ήχο και είπα.. αα γκρουβάρει.. και το έκλεισα.. έχεις δίκιο όμως στο ότι δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία.. Το κομμάτι προέκυψε απο μια συνεργασία με τον φίλο Πάνο.. Ο Πάνος έπαιζε το ριφφάκι το οποίο προορίζονταν για κομμάτι.. Δεν καταφέραμε ομως να κάνουμε πολλά.. μαζί και έτσι το έπιασα μόνος μου.. Η δουλειά έγινε στο Cubase Pro (10.0 ή 10.5) αν θυμάμαι καλά.. Το ρυθμικό μέρος ανήκει στο Loopmash και το οποίο εκείνη την ημέρα που προέκυψε μάθαινα πως δουλεύει.. Η κιθάρα γράφτηκε με BiasFx και η κιθάρα είναι η Variax που έχω χρόνια. Το μπάσσο είναι ενας ήχος από το Halion.. Δεν ξέρω αν ειναι μινιμαλιστικό ή απλά μονότονο γιατί πατάει σε μια συγχορδία και δεν αλλάζει καθόλου.. Κατέληξε έτσι ως μια μουσική υπόκρουση σε παρουσιάσεις ή videos ή διαφημιστικά σποτακια.. Μάλλον εκεί δικαιολογώ την μονοτονία του. Δεν το ξαναέπιασα αν και κάπου αν θυμάμαι έχω το αρχείο.. Χαίρομαι που γράφω σήμερα για αυτό απευθυνόμενος σε μουσικούς και σας ευχαριστώ και για τα θετικά σχόλια και για τις παρατηρήσεις αλλά κυρίως για την ακρόαση σας.
  6. Γεια σου Δημήτρη μου, θέλω να ξέρεις ότι εκτιμώ που μου έγραψες αυτά τα σχόλια και δεν το λέω γιατί είναι θετικά. 2ο το noiz είναι όσο παλιό όσο και το facebook και μπράβο του, και εγώ ήμουν μέλος του με το nickname not_guilty τον καιρό εκείνο. Για λόγους που δεν σχετίζονται με το noiz το οποίο εξελίχθηκε και με έχει αφήσει άφωνο, να τα λέμε και αυτά, επέλεξα όταν είχα κάποιο υλικό που θα ήθελα να το μοιραστώ να επιλέξω τo noiz, και πραγματικά η ομάδα του έχει προχωρήσει πολύ και πραγματικά χαίρομαι που ξανασυμετέχω. Μονο καλές αναμνήσεις έχω απο την παρέα του noiz. Θα μου επιτρέψεις μόνο να αναφερθώ σε αυτά σε αυτο το post και να επανέλθω ξανά με λεπτομέρειες για το κομμάτι. Σ'ευχαριστώ απο καρδιάς. Πραγματικά ... Supetfunk γνωριζόμαστε χρόνια, πριν χρόνια όμως εγώ σαν not_guilty. Είχες και έχεις τον σεβασμό μου γιατί διαχρονικά όπως τοποθετούμε προσφέρεις στην μουσική κοινότητα και η άποψη σου έχει βάρος που εγώ το νιώθω Σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου... Είσαι και παραμένεις γαμάτος. (Με την καλή έννοια)
  7. Νικολαος Παυλής

    Masks

    Αργεί λίγο να πάρει μπρος...
  8. Στα ξεκινήματα της ενασχόλησης μου με την ορχηστρική μουσική προέκυψε αυτό το κομμάτι.. Ελπίζω να σας αρέσει..
  9. Για μουσικές που ντύνουν Εικόνες και Βίντεο.. 

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου