Προς το περιεχόμενο

ΣΩΤΗΡΗΣ84

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τραγούδι
  • Style
    Classic Rock
    Έντεχνο
    Ελληνικό ροκ
    Λαϊκά
    Ρεμπέτικο
  • Day job
    ιδ υπαλληλος
  • Τόπος
    πειραιας

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ΣΩΤΗΡΗΣ84

1

Φήμη

  1. Καλη σου μερα κ σ ευχαριστω πολυ!Δεν πολυσκαμπαζω απο ορους,db,watt,rms κλπ,γι αυτο κ δν πολυκαταλαβα!!σ ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου ξανα!!Μολις ειμαι ετοιμος για αγορα,θα επικοινωνισω ξανα να παρω την βοηθεια σας!!
  2. Κατ'αρχην σε ευχαριστω που ασχοληθηκες τοσο ωστε να μου απαντησεις ολο αυτο!!Χρονια πολλα κ καλη χρονια!Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα κ πολλα αλλα καταλαβα την ουσια νομιζω!Ο υπολογιστης ειναι 2πυρηνος με 3 gb ram..Εχει μια καρτα 5.1 οπως προειπα 15ετιας..Το πρωτο λοιπον που θελω να κανω ειναι να παρω την καρτα ηχου.2 ερωτησεις λοιπον..Ο ενισχυτης κ το μικροφωνο πανε στην καρτα ηχου η οποια ειναι με USB?Οποτε αποφευγω το minijack!Κ δευτερη ερωτηση..Οταν με το καλο παρουμε PC,τι πρεπει να προσεξω ωστε να μας καλυπτει το περισσοτερο δυνατο,με βαση τα υπολοιπα που εχουμε?Ευχαριστω κ παλο για το ενδιαφερον!!
  3. Τοτε θα τα ξαναπουμε συντομα!Σας υπερευχαριστω για τις πληροφοριες!Να στε ολοι καλα κ καλη χρονια να εχουμε!!
  4. Και ενα μεσω ορο σε τιμη για κατι ικανοποιητικο,που να υπολογιζω?
  5. Αυτο σκεφτομαι κ εγω..Αλλα απο καρτες ηχου δν εχω την παραμικρη ιδεα!!!εχω ψαξει λιγο στο ιντερνετ αλλα δεν καταλαβαινω ουτε τι ειναι αυτο που βλεπω..
  6. Σ ευχαριστω κ καλη χροβια!Τα ηχεια ειναι KEF350 κ κοστιζαν περιπου 600€ κ ειναι καινουρια,ο ενισχυτης ουτε ξερω τι ειναι αλλα κ αυτος καινουργιος της ταξης των 180€.Ο μικτης υπαρχει ξεκαθαρα για να συνδεεται το μικροφωνο καπου κ οι ρυθμισεις του ειναι τυχεες γιατι δεν εχουμε ιδεα να τον χειριστουμε κ ανετα θα τον βγαζαμε εκτος!Ο υπολογιστης εχει μια απλη καρτα 5.1 κ εκει ειναι κουμπωμενο το minijack του μικτη.Δεν σκεφτομαι να μην κανω καθολου εξοδα φυσικα,ουτως ή αλλως θα αγοραστει υπολογιστης σε καποια φαση αλλα δεν ξερω σε τι να δωσω εμφαση,και επισης θεωρω πως χρειαζομαι κατι σε καρτα ηχου εξωτερικη,χωρις φυσικα να ειμαι βεβαιος.. ναι αυτος πρεπει να ναι!
  7. Ευχαριστω για την απαντηση καταρχην κ καλησπερα!Περισσοτερο youtube για καραοκε.Ο ηχος ειναι χαμηλος αρκετα.Τον ενισχυτη τον εχουμε στο 60-65% περιπου της μεγιστης εντασης.Μετα μικροφωνιζει κατευθειαν..αλλα σκεψου και σε ταινιες ακομα που χρησιμοποιηται μονο ο ηχος κ οχιβτο μικροφωνο(μεσω μικτη,ενισχυτη) ο ηχος ειναι κακος..αλλα μας απασχολει κυριως για τις προβες της συντροφου..
  8. Καλησπερα σας παιδια!Εχω αυτα τα μηχανιματα συνδεδεμενα σε ενα desktop της κακιας ωρας!Με mini-jack.Δηλαδη Desktop-με mini-jack σε rca στο μικτακι,το οποιο εχει πανω του με midi το μικροφωνο,κ απ το μικτακι με rca-rca στον ενισχυτη κ απο κει στα ηχεια.Εχω αθλιο ηχο ομως..Τι χρειαζεται να αλλαξω-αγορασω-διορθωσω για να εχω εναν περισσοτερο υποφερτο ηχο,δεν χρειαζομαι την αριστη ποιοτητα,ουτε υπαρχουν τα κονδυλια που χρειαζονται για να φτιαξω κατι τελειο!Η χρηση που κανουμε με τη συντροφο μου ειναι για προβες.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου