Προς το περιεχόμενο

LeonidasKik

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    44
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Acoustic
    Classic Rock
    Έντεχνο
    Ελληνικό ροκ
  • Day job
    Α.Π.Ε.
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή LeonidasKik

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Ζω στην Αθήνα και ψάχνω να βρω κάποιον τεχνικό που να γνωρίζει να δουλεύει καλά με εμπειρία και με ασφάλεια κιθάρες Martin! Ιδανικά να είναι πιστοποιημένος πάνω στις Martin κιθάρες. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ!!
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις!! Τελικά απλά την παρήγγειλα καινούργια μέσω Νάκα και μετά το 15Αύγουστο θα ανεβάσω προς πώληση στο Noiz την Polar White. Εύχομαι καλή Παναγιά σε όλους σας και στις οικογένειές σας με υγεία!!
  3. Καλησπέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι να πουλήσω την strat μου η οποία είναι Fender Player Series, Polar White, SSS, 2021 μοντέλο. Κυριολεκτικά έχω παίξει 4-5 φορές από 30'. Είναι ολοκαίνουργια. Θέλω να πάρω ακριβώς την ίδια σε buttercream χρώμα (σας παρακαλώ όσοι έχετε σκοπό να αρχίσετε να λέτε ή να χλευάζετε ότι αυτό είναι ανόητο και άλλη είναι η ουσία σας παρακαλώ μην ξεκινήσετε δεν υπάρχει λόγος... Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί στο τέλος εφόσον δεν το κάνει εις βάρος κάποιου άλλου..). Απλά για να ξεμπερδεύω θα ήθελα να τη δώσω σε κάποιο μαγαζί μουσικών οργάνων, να μου δώσει μία τιμή και να παραγγείλω τη καινούργια και να πληρώσω τη διαφορά. (Για να προλάβω πάλι κάποιους το γνωρίζω ότι αν τη πουλήσω μόνος μου θα σώσω περισσότερα χρήματα, δε διαφωνώ, και πάλι είναι όμως επιλογή μου). Πήρα Νάκα και Ζαρανίκα αλλά δεν λειτουργούν κατ' αυτό το τρόπο. Γνωρίζει κάποιος φίλος κάποιο κατάστημα στην Αθήνα, που εκτός του να πουλάει καινούργιες κιθάρες, να αγοράζει κιόλας μεταχειρισμένες ηλεκτρικές σε καλές τιμες? Ευχαριστώ!
  4. Σίγουρα όμως για τα λεφτά τους αξίζει κάποιος να τους δει αν θέλει λάμπα.
  5. Μπορείς να δεις τους λαμπάτους της Harley Benton. Τον TUBE5 Celestion 5W (144eur από Thomann) ή τον αντίστοιχο σε 15W (1x12'' στα 259eur) πάλι από Thomann. Είναι αστέρια λένε όλοι και fenterίζει o ήχος τους πάρα πολύ και σε εξωπραγματική τιμή. Από κάτω σου έχω τα links από Thomann και ένα review (για τον 15W. Ο ίδιος τύπος έχει review και για τον 5W αν το ψάξεις) από youtube: https://www.thomann.de/gr/harley_benton_tube5_celestion.htm https://www.thomann.de/gr/harley_benton_tube15_celestion.htm Και το review για τον 5W:
  6. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!!! Να είσαι καλά!! Το θέλημα του Θεού να γίνει αυτό είναι το καλύτερο, όποιο και αν είναι αυτό! Εγώ με τη σειρά μου εύχομαι υγεία σε σένα και την οικογένειά σου αλλά και σε όλο το κόσμο!! Υγεία πάνω απ' όλα!! Αν την έχουμε αυτή, συνεχίζουμε να παλεύουμε να ονειρευόμαστε και να κατακτάμε και στόχους άλλοτε μικρούς άλλοτε μεγαλύτερους! Υγεία πάνω απ' όλα για όλο το κόσμο!!
  7. Έτσι όπως το είπες!! Χωρίς συνεννόηση με το ταίρι.. ούτε πένα δε θα πάρω!! Happy wife - happy life!! :)
  8. Πιο πολύ λόγω των συνθηκών του προσωρινού χώρου ίσως είναι νωρίς για αποφασιστικό βήμα.. διότι θα είναι κρίμα να έχω μπροστά μου κάτι πολύ καλό το οποίο θα το έχω κοιμισμένο χωρίς να το αξιοποιώ... Για τον εξοπλισμό έχεις δίκιο αλλά δεν είναι λόγω προτίμησης...Αλλά λόγω ετών... Από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να γνωρίζω και τον κόσμο της ηλεκτρικής, το ίδιο με κέρδισε και με το ίδιο commitment for a lifetime το νιώθω.. Απλά στο παρελθόν δεν είχαν τύχει οι συγκυρίες... Απο πλευράς του τι θέλω είναι ξεκάθαρο... Ήχος classic clean και classic crunch blues της Fender... Χρόνια τώρα αυτά είναι τα ακούσματά μου! Χαχα καθόλου!! Ευχαριστώ πολύ το αντίθετο! Όπως λέω και λίγο παραπάνω ο ήχος που θέλω (χρόνια αυτά είναι τα ακούσματά μου) είναι classic clean και classic crunch blues των Fender..Οπότε προς τα εκεί θέλω να κινηθώ ότι amp τελικά και αν πάρω... o thr ας πούμε (γι αυτό που είναι και εξυπηρετεί δεν τον συγκρίνω προφανώς με λάμπα) προς αυτή την κατεύθυνση τον έχουν μοντελοποιήσει.. Από λάμπα 1Watt σε τέτοιους ήχους έχεις στο μυαλό σου κάτι από την εμπειρία σου? Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου!! Μα έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το σίγουρο ότι θα κάνω όπως πάντα έκανα και κάνω όταν πρόκειται να αγοράσω μία κιθάρα (από μικρό παιδάκι). Και δεν είναι λίγες οι φορές που μία λιγότερο ακριβή είτε μία λιγότερο ονομαστή κιθάρα τελικά ήταν καλύτερη από μία άλλη ακριβότερη είτε με ανώτερο brand name που είχα εξ αρχής στο μυαλό μου... Υποθέτω κάτι παρόμοιο ισχύει και με τους amps... απλά επειδή είμαι πολύ λιγότερο έμπειρος (μόλις 3 χρόνια ασχολούμαι με ηλεκτρικες) με τον ηλεκτρικό ήχο σε σχέση με τον ακουστικό που αχολούμαι μια ζωή... Ρωτάω εδώ στο φόρουμ ανθρώπους όπως εσείς που το τρέχετε το άθλημα πιο πολλά χρόνια!! Από παντού παίρνω πληροφορίες αλλά στο τέλος σίγουρα τα αυτιά μου θα κρίνουν! :) Φυσικά και να ρωτήσεις!! :) Το απάντησα λίγο πριν σε ένα comment μου και στον Γιώργο. Ο Katana mini είναι τρομερός (γι αυτό που είναι και εξυπηρετεί...) με μόλις 95 ευρώ... Το θέμα μου είναι ότι έχει αυτόν το κλασικό digital ήχο της Boss (στα cleans του) που εγώ δεν το μπορώ καθόλου... Τα ακούσματά μου από παιδί είναι ξεκάθαρα ta classic cleans και classic crunch blues των Fender... ε και από desktop amps (εφόσον λόγω χώρου κοιτάω αυτό προς το παρόν) εκείνον που έχουν κατασκευάσει - μοντελοποιήσει προς αυτή τη κατεύθυνση είναι ο THR της Yamaha.. Φυσικά και θα δοκιμάσω και solid state!! Δεν πρόκειται να κάνω καμία βιαστική κίνηση, όποια και αν είναι αυτή, αν δεν είμαι σίγουρος πρώτα..
  9. Σωστά μιλάς φίλε μου! Και πίστεψέ με στη μουσική και τα γύρω από αυτή είμαι full old school άνθρωπος απ' όπου και αν με πιάσεις. Απλά είναι θέμα χώρου ξεκάθαρα και τίποτα παραπάνω... Η επιθυμία μου ξεκάθαρα είναι λάμπα... Αλλά ίσως θα πρέπει να πάω πίσω λίγο γι αυτή τη περίοδο για να είμαστε με το χώρο και τα db όλοι happy στο σπίτι ως που να πάμε σε ένα μεγαλύτερο και να είμαι πιο απομονωμένος να παίζω όπως θέλω!! Αλλά σίγουρα θα δω και τον 20 V3!! Δεν θα βιαστώ να κάνω καμία κίνηση γιατί ότι κι αν πάρω τώρα θα δοθούν χρήματα, οπότε με τις δεδομένες συνθήκες θέλω να πάρω τη καλύτερη δυνατή απόφαση! Γιώργο στο νετ τον katana mini δεν τον συγκρίνουν με τον thr30ii αλλά με τους πιο μικρούς thr! και διαβάζω και ακούω ότι ο 30ii έχει διαφορά με τους υπόλοιπους της σειράς και σε ένταση.. Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα μου... Δεν πρόκειται να βιαστώ, θα το ψάξω καλά ως που να κάνω την οποιαδήποτε κίνηση διότι ότι και αν πάρω τώρα (είτε προσωρινά thr είτε κατευθείαν λάμπα) θα δοθούν λεφτά...οπότε θέλω να κάνω τη καλύτερη δυνατή κίνηση δεδομένου των συνθηκών... Ο mini δεν είναι καθόλου κακός γι αυτό που έχει φτιαχτεί να υπηρετεί... Το κάθε άλλο... Και κοστίζει μόλις 95 ευρώ... Τα cleans του έχουν αυτόν τον χαρακτηριστικό digital ηλεκτρονικό ήχο της Boss, που εγώ δε τη παλεύω καθόλου με αυτό... Είχα και τον Katana 100W...Τον πούλησα..πέρα από τον χώρο, δεν με κέρδισε ποτέ... Τουλάχιστον ο thr τουλάχιστον από το net, που ακούω στα cleans του θυμίζει (όσο γίνεται..) τα cleans της λάμπας fender που αυτό λατρεύω αν με ρωτάς! Θα τα λάβω όμως όλα πολύ σοβαρά υπόψη μου όπως είπα και θα πράξω ανάλογα δεδομένου των συνθηκών.. Λένε ότι έχει με τον 30ii και σε πολύ μεγάλο βαθμό... αν και δε το πολύ καταλαβαίνω καθώς τα ηχεία τους έχουν μικρή διαφορά στο μέγεθος... Αγάπη μόνο!!!! Σε μία φωτό μου έχεις τις 2 αγαπημένες μου μάρκες (στο είδος του κάθε ενός φυσικά)..
  10. Εννοείς εξ εμπειρίας με τον συγκεκριμένο amp ή γενικότερα με αυτού του είδους τους ενισχυτές? Είχα ένα Boss Katana 100 MKii αλλά λόγω έλλειψης χώρου τον πούλησα και τώρα παλεύω με ένα Boss Katana Mini που δεν παλεύεται.... Σε επίπεδο desktop amp υπάρχει κάτι καλύτερο από τον THR30ii που θα μπορούσες να μου προτείνεις? Αν ναι εννοείται ότι είμαι πάντα ανοικτός στις γνώμες, ακούγοντας μαθαίνεις πάντα!! :)
  11. Έτσι ακριβώς όπως τα λες Γιώργο! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σημαντική σου καθοδήγηση (και όλων των υπόλοιπων παιδιών φυσικά!) στο κομμάτι του ενισχυτή!!
  12. Χαχα από αύριο γιατί με έχει πεθάνει η δισκοκήλη μου σήμερα!! Προς το παρόν πάρε μία που έχω στο κινητό από άλλη μέρα με τις Fender (με τις ζελατίνες στο pickguard είναι ακόμα για να καταλάβεις, της strat της το έβγαλα χθες να φανταστείς) και θα σου ανεβάσω αύριο και με τη Gibson!! Την έχω αριστερά στη hard case στο έπιπλο με τις πολλές στις από πάνω φωτό. Και τέρμα αριστερά εκτός θήκης είναι η Squier.
  13. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη προσπάθεια! Δεν πειράζει!!
  14. Η Martin HD-28V την έχω έξω όπως βλέπεις έπαιζα μέχρι και τώρα. Η Taylor επίσης. Στο έπιπλο όλες μου οι ηλεκτρικές και η Eastcoast G-1S. Μέσα στη ντουλάπα η Martin - 00028. H Epiphone και οι 2 κλασσικές είναι στο πατρικό μου γιατί δε χωράνε όλες εδώ. Τις κάνω αλλαγές ανά περιόδους όταν κάποια από αυτές μου λείπει και θέλω να παίξω. Δε τη παλεύω να στις βγάλω τώρα μία μία να στις δείχνω όλες, είμαι και σε περίοδο έξαρσης με τη δισκοκήλη που έχω στη μέση μου :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου