Προς το περιεχόμενο

panagiotis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.296
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από panagiotis

  1. Ακριβώς. Είπαμε, πάμε για νέες εμπειρίες. :) Αυτή τη στιγμή στο εμπόριο πού παίζουν long scale SG δηλαδή;
  2. Καλησπέρα μάγκες. Ψήνομαι να δώσω το Stingray και να πάω για νέες εμπειρίες, και δη προς Gibson μεριά. Συγκεκριμένα εμφανισιακά με ψήνουν τα SG και το Ripper. Ρωτώ λοιπόν όντας άσχετος: Όλα τα SG και EB είναι short scale? Ripper βρίσκω πλέον μόνο από ebay και τα συναφή; Τι θα συνιστούσατε για μπάτζετ μέχρι 1200-1300€ το πολύ; Υπόψιν θα παίζει σχεδόν μόνιμα με ελαφρύ drive και ενίοτε με τίγκα βρώμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Καλημέρα! Όσοι βρίσκεστε Αθήνα μπορείτε να προμηθευτείτε τον δίσκο στα εξής δισκοπωλεία: 1. Anazitisi Records Στουρνάρα 4 - πλατεία Ανάκασας Άγιοι Ανάργυροι τηλ. 2102626555 2. "Το δισκάδικο" Κηφισίας 88 Αμπελόκηποι τηλ. 2106983804 3. Mr. Vinylios Ηφαίστου 24 Μοναστηράκι τηλ. 2103312813 Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση με νέα σημεία πώλησης.
  4. Καλησπέρα! Πρόσφατα ανεβάσαμε άλλο ένα βιντεάκι μας από μια live εκτέλεση του "Σ'αφήνω γεια" του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Τσεκάρετε και πείτε τη γνώμη σας.
  5. Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου. Με μια συνολική ματιά εκ των υστέρων, μπορώ να σου πω πως συμφωνούμε με πολλά απ' αυτά που αναφέρεις. Αλλά καταλήγουμε στο ότι, δεδομένων των συνθηκών (που δε λέει και δε χρειάζεται να αναλύσουμε), το τελικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό. Θα χαρούμε πολύ να τσεκάρεις το lp ώστε να έχεις και να μας δώσεις ολοκληρωμένη άποψη. :)
  6. Ο πρώτος δίσκος των DiZZY DiZIGN έχει τίτλο Dizality. Κυκλοφορεί, πλέον, ανάμεσά μας και είναι διαθέσιμος σε περιορισμένη LP έκδοση, 250 αντιτύπων. Το tracklist έχει ως εξής: πλευρά A: 1. Ida's Steam Cake 2. Ecstasy as the “Queen of the 11th Night” πλευρά B: 3. AtorTola 4. Trust the Vintage Πρόκειται για μια συλλογή συνθέσεων με χρονική αφετηρία την άνοιξη του 2006, που συνεχώς εξελίσσονταν μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Κινούνται στα πλαίσια των επιρροών της μπάντας από την γενικότερη προοδευτική κίνηση του rock που σημάδεψε την δεκαετία του 70' και επαναπροσδιορίστηκε στα 90's. Πέρα από τα παραπάνω, η μπάντα ζητούσε συνεχώς αφορμές για νέες ιδέες από τους χώρους της jazz, της avant-garde και των εγχώριων μουσικών παραδόσεων. Το Dizality επεξεργάζεται στιχουργικά και εικαστικά τα αιώνια θέματα της προσωπικής και συλλογικής αναζήτησης της ελευθερίας, μέσα από μια πορεία συνεχών σκαμπανεβασμάτων στην επικοινωνία με τον εαυτό μας και στις σχέση με τον συνάνθρωπο. Οι DiZZY DiZIGN εδρεύουν στην Κυπαρισσία (Μεσσηνία), όπου έλαβε χώρα το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργικής διαδικασίας. Οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering έγιναν στο NoiseBox Studio (noiseboxstudio.com), στην Πάτρα από τον Δεκέμβριο του 2009 ως τον Ιούλιο του 2010 από τον Σάκη Μπάστα. Οι κιθάρες ηχογραφήθηκαν από τον Σπύρο Χαρμάνη (spyros-charmanis.com) στο home studio του, στην Πάτρα, τον Μάρτιο του 2010. Η φωτογράφιση της μπάντας έγινε από τον Δημήτρη Σταύρου, στην Κυπαρισσία, τον Αύγουστο του 2011. Η κοπή και οι εκτυπώσεις έγιναν στο Kent της Αγγλίας και στην Πάτρα, το φθινόπωρο του 2011. Όλες οι δραστηριότητες μέχρι την ολοκλήρωση του Dizality ήταν, ως επί το πλείστον, αυτοχρηματοδοτούμενες, μέσα από μια βαθιά πίστη για την αλήθεια δύο πραγμάτων: (α) της ανεξάρτητης μουσικής πορείας μακριά από το ασφυκτικό εμπορικό κατεστημένο των εταιριών-χωνευτηρίων και (β) της αυθόρμητης ανταλλαγής μουσικών εμπειριών μέσα από την φυσική συνάντηση των μουσικών με τους φίλους-ακροατές-συνοδοιπόρους τους. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Για όλα τα νέα μας: http://www.facebook.com/pages/DiZZY-DiZIGN/162300260455649 --------- Για την αγορά του "Dizality" ηλεκτρονικά, στέλνετε 15.00€ μέσω PayPal στο [email protected]. Τα μεταφορικά είναι μέσα στην τιμή, οπότε δεν πληρώνετε κάτι επιπλέον. Παραλαμβάνετε ό,τι βλέπετε στην εικόνα.
  7. Πριν μερικούς μήνες ένας τύπος ανέβασε ολόκληρο το live των Crimson σε γαλλική εκπομπή το 1974, μέρη του οποίου είχαν από καιρό διαρρεύσει στο youtube σε μέτρια ποιότητα. Διαρκεί περίπου μισή ώρα και εμφανίζονται με το line-up του Red (+David Cross σε βιολί και πλήκτρα). Παίζουν τα Larκ's tongues in aspic pt.2, The Night Watch, Lament και Starless. Μεταξύ Lark's tongues και Night Watch παρεμβάλλεται κι ένα μέρος που μου θύμισε το Trio απ' το Starless and Bible black. Ωραίο ντοκουμέντο για fans και μη, μιας και πρόκειται για φοβερή εμφάνιση απ' όλους... King Crimson - Live Melody 1974 (complete)
  8. Φυσικά και Μπίλης Καρράς στα καλά του... 8) (όπως και το Μετανιώνω επίσης απ' την τεράστια ταινία "Ας περιμένουν οι γυναίκες") Vasilis Karras Me rwtas an xatheis
  9. Δεν το λες και ένοχη απόλαυση, αλλά αγαπάω Τερλέγκα. Τέλος. ;D
  10. Μην ανησυχείς, οι γάτες φυσικά και κάνουν ηλιοθεραπεία. Συνέχισε να μην πιστεύεις :)
  11. Οι Primus επιστρέφουν στη δισκογραφία και δίνουν στη δημοσιότητα το πρώτο κομμάτι απ' τον νέο τους δίσκο ονόματι "Green Naugahyde". http://www.spin.com/articles/exclusive-primus-return-first-new-song Πιστεύω, αν κρίνω απ' το πρώτο δείγμα, πως πρόκειται για πολλά υποσχόμενο come-back... ίδωμεν!
  12. Ενδιαφέρουσες απόψεις φίλε Βαγγέλη. Τροφή για σκέψη και προβληματισμό για οποιονδήποτε ανερχόμενο και όχι μόνο. Να 'σαι καλά για τον χρόνο σου!
  13. Να 'σαι καλά φίλε! Περιμένουμε σχόλιά σας παιδιά, παρ' όλη την μέτρια ποιότητα του vid βέβαια...
  14. Δείτε και ακούστε πλάνα από live και πρόβες μας μ' ένα καινούριο μας κομμάτι σε σχετικά πρώιμη μορφή. Στο live υπάρχει και η ανάλογη φασαρία βέβαια και γενικά δεν είναι εντάξει ο ήχος, αλλά όλο και κάτι θα πιάσετε. :) Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
  15. JAM Dynassor --> JAM Boomster --> T-Rex Bass juice --> EHX Nano Bassballs Dynassor και boomster πάντα ανοιχτά. Είχα κάποτε και το JAM Fuzz Phrase στην έκδοση για μπάσο το οποίο πούλησα. Επίσης ένα digidelay το οποίο τα 'φτυσε για κάποιο λόγο, όπως και ένα flanger της DOD. Θα 'θελα κάποια στιγμή ένα αναλογικό delay και δη το Llama του JAM. Κατά τ' άλλα είμαι υπερκαλυμμένος...
  16. Πολύ ωραία τοποθέτηση. Συνυπογράφω. Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε ερέθισμα μπορεί να επιδράσει στη δημιουργία σου. Έστω και υποσυνείδητα πιστεύω.
  17. Το EZ-Pass είναι άρρωστο κομμάτι. Εξωγήινοι, παιχταράδες όλοι.. Απ' τα αγαπημένα μου κι αυτο:
  18. Επεσα απο σποντα στο θεμα. Ο Παναγιωτης Ανδρεου ψηφιστηκε καλυτερος jazz μπασιστας στην Αμερικη για το 2010 Στα βιντεο του συντακτη ειναι με τους Now vs. Now του Jason Lindner στο διεθνες jazz φεστιβαλ Καλαματας το περασμενο καλοκαιρι. Ενας κι ενας ολοι τους, παιχταραδες. Ιδου μερικα videos: Now Vs. Now - "Big Pump" (Official Video) Ψαξτε και για τους New York All star Gypsy, το αλλο group του Παναγιωτη με το οποιο δραστηριοποιειται αυτο τον καιρο.
  19. Ναι, μάλλον σωστή η υπόδειξή σου. Μήπως θα ήταν πιο βολικό ένα καινούριο section για αυτό τον σκοπό; Όπου σε κάθε θέμα θα βάζουμε myspace, fb και κάποιο clip ίσως για προώθηση της δουλειάς μας...
  20. Ανοίγω ουσιαστικά ένα παρόμοιο thread μ' αυτό με τα myspace, μιας και πλέον είναι αρκετά διαδεδομένος τρόπος προώθησης των μπαντών μας οι σελίδες στο facebook. Οπότε ας βάζουμε εδώ τις σελίδες των group μας στο facebook για να τσεκάρει όποιος θέλει και να κάνει like επίσης όποιος θέλει.. :P Ξεκινάω με Dizzy Dizign :) http://www.facebook.com/pages/DiZZY-DiZIGN/162300260455649 Τσεκάρετε πληροφορίες, φωτογραφίες και κάντε like για ενημερώσεις περί κυκλοφοριών και συναυλιών μας. :-* Προωθείτε αν θέλετε βεβαίως βεβαίως.
  21. Κι εγώ κυρίως αυτά τα 2 κυρίως. Flip top για πιο jazz/funk καταστάσεις και concert 810 για τα υπόλοιπα. Α με βολεύει και το session για σλαπ κλπ. :) Κι έχω πάντα ενεργοποιημένο το shape βασικά. Δεν ξέρω, από όργανο σε όργανο διαφέρουν τα πάντα...
  22. Εγώ με γυμναστήριο (βάρη και αερόβιο) 2 χρόνια περίπου δεν έχω πρόβλημα. Ίσα ίσα, μιας και παίζω μπάσο, καλό μου έκανε. Και ρε σεις εδώ δεν έχει πρόβλημα η ντουλάπα (πλέον) ο Petrucci, τι να λέμε τώρα; ;D ψέμα απλά :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου