Προς το περιεχόμενο

Dixie

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    80
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Acoustic
    Blues
    Classical
    Classic Rock
    Ρεμπέτικο
  • Day job
    Miracle Worker
  • Τόπος
    Μακεδονία

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Dixie

Artist

Artist (1/4)

8

Φήμη

  1. Το ολοκαίνουργιο τραγούδι των Σουηδών "Blues PIlls" από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.
  2. https://www.musicradar.com/news/epiphone-gibson-custom-shop-electric-acoustic-guitars
  3. Ολοκαίνουργια συνεργασία Joe Satriani και Steve Vai και ιδού το αποτέλεσμα...
  4. Είδα λίγο φευγαλέα σήμερα το πρωί ένα κλιπ που ανέβηκε στην «Ιστορία» του ΝΑΚΑ στο Facebook με «χτύπημα» για Mesa Boogie. Εάν δεν κάνω λάθος μέχρι σήμερα ο ΝΑΚΑΣ δεν είχε τη συγκεκριμένη εταιρεία υπό τη σκέπη του. Από εκεί λοιπόν που κάποτε ο ΝΑΚΑΣ διαφήμιζε διαρκώς το αποκλειστικό ντιλ με τη YAMAHA, τη Samick και τη Washburn, τα τελευταία 10 χρόνια τα έχει πάρει όλα αμπάριζα με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε Γίγαντας, ενώ οι υπόλοιποι μεγάλοι εγχώριοι έγιναν νάνοι. Αυτή η επεκτατική-στρατηγική πολιτική του ΝΑΚΑ είναι προς όφελος των μουσικών και της ελληνικής αγοράς ή όχι; Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη επιχείρηση.
  5. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Είμαι λίγο μπερδεμένος. Λατρεύω Blackmore, Beck, Gallagher, Clapton, Knopfler, Hendrix, αλλά όταν βλέπω μια Les Paul σε σύγκριση με μια Stratocaster νιώθω διαφορετικά, και στο παίξιμο (π.χ. είχα πάει στον Ζάχο παλιότερα στη Θεσσαλονίκη και δοκίμασα Strat, αλλά δεν...). Από την άλλη οι μεγάλες μου αγάπες, BB KING, Freddie King, Alvin Lee, Albert King έπαιζαν με humbuckers εάν δεν κάνω λάθος, όπως και ο κορυφαίος, κατ' εμέ, Peter Green. Σας ευχαριστώ και πάλι.
  6. Ωραίος. Κι εγώ προς κάτι τέτοιο προσανατολιζόμουν.
  7. Έχω έναν λαμπάτο, Laney VC15, κι έναν BOSS KATANA. Μέχρι 1500 ευρώ.
  8. Σαν άλλος «Μαγκάιβερ» (οι κάτω των 40 ας γκουγκλάρουν), ψάχνω μία κιθάρα-«πολυεργαλείο». Να έχει δηλαδή «γεμάτο» μπλουζ-ροκ ήχο, αλλά και μελωδικό, δηλαδή εάν μπορεί να είναι και les paul και strat, ανάλογα με τη περίσταση, αυτό θα ήταν το ιδανικό. Η κιθάρα που έχω τώρα είναι μία Gibson Les Paul με P 90's, αλλά θέλω κάτι περισσότερο κυρίως ως προς το "fat sound". Καμιά ιδέα;
  9. Συγχαρητήρια! Ταξίδεψα πολλά χρόνια πίσω. Καλοκαίρι...κατασκήνωση!
  10. Buddy Guy “(I’m Your) Hoochie Coochie Man” by Muddy Waters, in collaboration with Christone "Kingfish" Ingram.
  11. Το "MoonDial" αποτελεί το πρώτο καινούργιο κομμάτι από τον επερχόμενο νέο ομώνυμο δίσκο του σπουδαίου Pat Metheny (κυκλοφορεί στις 26 Ιουλίου).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου