Προς το περιεχόμενο

billpap7

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Style
    Acoustic
    Alt. Rock
    Ambient
    Blues
    Classical
    Classic Rock
    Country
    Electro
    Έντεχνο
    Ελληνικό ροκ
    Funk
    Fusion
    Hard Rock
    Instrumental
    Jazz
    Λαϊκά
    Λαϊκοποπ
    Latin
    Metal
    Pop
    Punk
    R&B
    Rap - Hip hop
    Reggae
    Ρεμπέτικο
    Rock
    Rockabilly
    Soul
    Παραδοσιακά
    World
  • Day job
    e-shop administrator
  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή billpap7

0

Φήμη

  1. Έχω συνδέσει ένα synthesizer kawai k1 του 85. Δεν έχει ηχεία από μόνο του, Θέλει ενισχυτή, ακουστικά ή PC. Τα βύσματα τα έχω συνδέσει ανάποδα. Το βύσμα midi in στο midi out του synthesizer και το βύσμα midi out στο midi in του synthesizer. Το manual του midi υπάρχει εδώ : https://kawaius.com/wp-content/uploads/2019/04/Kawai-K1-Synthesizer-Manual.pdf Από την σελίδα 39 και κάτω έχει κάποιες ρυθμίσεις. Το έψαξα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε πια ρύθμιση αναφέρεστε. Σας ευχαριστώ πολύ!
  2. Kαλημέρα και καλή χρονιά! Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος ή κάποια, σε ένα θέμα που έχω. Έχω συνδέσει ένα midi στο pc και στο fl studio 20. Όταν παίζω ταυτόχρονα πάνω από 2 νότες μαζί (π.χ : συγχορδία) παράγει τον ήχο 2 φορές. Δηλαδή, παράγει τον ήχο όταν πατάω τα πλήκτρα, και τον παράγει ξανά Δεύτερη φορά όταν τα απελευθερώνω... Μερικές φορές απελευθερώνοντας τα πλήκτρα παράγει τον ήχο μόνο από τη μία νότα(ένα από τα πλήκτρα που είχα πατήσει). Στο πιάνο για παράδειγμα ή σε ένα drum ακούω τον ήχο και στο πάτημα και στο σήκωμα του χεριού. Σαν να δίνει ξανά το σήμα. Σαν πληροφορία να σας πω οτι, έχω συνδέσει το midi με ένα ανταπτορα που από τα δυο midi βύσματα βγάζει σε usb. Λειτουργεί κανονικά, αλλά μου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ πολύ!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου