Προς το περιεχόμενο

Slew Rate

Administrator
  • Αναρτήσεις

    304
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

Slew Rate ήταν Μέλος της ημέρας 3 Ιανουαρίου

Slew Rate είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

5 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

3.036 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Slew Rate

Musician

Musician (2/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare

Badges

88

Φήμη

  1. Όπως αναφέρθηκε, είναι απλά αδύνατο να υπάρχει έλεγχος από εμάς για κάθε αγγελία βάσει των φωτογραφιών και μόνο. Όσο και να θέλουμε να προστατέψουμε τους αγοραστές (που θέλουμε), απλά δεν έχουμε τρόπο να κρίνουμε κάθε προϊόν αν είναι αυθεντικό ή μη. Αυτό που μπορούμε (και κάνουμε στη νέα πλατφρόμα) είναι το "Seller solvency". Δηλαδή επί της ουσίας θα δείχνουμε τη "φερεγγυότητα" του κάθε μέλους, βάσει αλγορίθμου που βασίζεται σε διάφορα metrics. Αυτό με συνδιασμό της πιο κλειστής επικοινωνίας (όχι πια δημόσια email και τηλέφωνα) θα δίνει περισσότερο έλεγχο σε εμάς, ειδικά με τους απατεώνες που συστηματικά στέλνουν email. Αλλά -προς το παρόν- δεν υπάρχει οριστικός τρόπος να ξέρουμε αν ένα προϊόν είναι αυθεντικό ή όχι. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι αυτό που ειπώθηκε, να συνδιάζουμε feedback απο έμπειρα μάτια (δηλαδή μια ομάδα από έμπειρα μέλη) και αν μια αγγελία τείνει να έχει πολλές αναφορές για μούφα προϊόν, να είναι αρκετό για να κατεβάζουμε την αγγελία.
  2. αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν και οι carnivore. ότι μετά τη βιομηχανική επανάσταση, δεν έχει υπάρξει άλλη περίοδος που οποιοδήποτε είδος πάνω στο πλανήτη να έχει φάει τόσο ζάχαρη και υδατάνθρακα. Δηλαδή τα τελευταία 150 χρόνια, μπορείς σε ένα γεύμα να φας όσο υδατάνθρακα έτρωγε ο άνθρωπος κανονικά για μήνες ή χρόνια. Είναι τόσο πρόσφατο, 150 χρόνια στα εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, και το έχουμε σαν δεδομένο. υπάρχουν και αυτοί που το πάνε ακόμα παραπέρα, ότι είναι στοχευμένο και πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Τραβηγμένο κατά εμέ, δεν τα πάω καλά και με τις θεωρίες συνωμοσίας. Το "κακό" με τη carnivore είναι ότι δεν υπάρχουν επίσημες μελέτες. Οπότε το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να κάνει ένα πείραμα στον εαυτό του έστω για 2-3 μήνες και να δει τα αποτελέσματα.
  3. εγώ κάνω Carnivore. Από τότε που την άρχισα, το intermediate fasting ήρθε λίγο αυτόματα γιατί το πρωί δεν πεινάω (πια).
  4. Εδώ και χρόνια πήγα σε Studio One και με καλύπτει πλήρως. Πολύ optimized για ταχύτητα & workflow. Δεν του λείπει τίποτα.
  5. https://app.suno.ai/song/44e91634-ad6e-490e-86a3-6e69f70d82c4https://app.suno.ai/song/44e91634-ad6e-490e-86a3-6e69f70d82c4https://app.suno.ai/song/44e91634-ad6e-490e-86a3-6e69f70d82c4https://app.suno.ai/song/44e91634-ad6e-490e-86a3-6e69f70d82c4https://www.suno.ai/https://www.suno.ai/ Φτιάξτε κανα τραγούδι να τρολάρουμε
  6. τους είχα μάθει από συνέντευξη τους Andrew Scheps, που έλεγε πόσο του άρεσε η παραγωγή. φοβερός ήχος. you can't do this at home!
  7. Μάλλον στερεόφερτο είναι. τέτοια παλιά σπίτια δονούνται και εύκολα λόγω κατασκευής. η μόνωση θέλει μάζα και sealing. εχω δει παρόμοιο σπίτι και οι τοίχοι δεν ήταν όπως τους ξέρουμε, ένα σωρό κενά είχε.
  8. Ολοκληρώθηκε αναβάθμιση της ενότητας υποστήριξης στο: https://support.noiz.gr/ Περιλαμβάνει και ενότητα για ψήφους (upvote) σε προτάσεις για ιδέες λειτουργικότητας.
  9. Μια χαρά ερώτηση ειναι. Όχι, με τον τρόπο αυτό χρειάζεσαι drivers για την master μόνο. Η slave θα σώσει ότι έχεις κάνει (clock-routing) και θα χρησιμοποιείς το μπροστά interface της κάρτας για να ελέγχεις τα preamps.
  10. Ωραία, οπότε στο clock source του interface που διαλέγεις σαν slave, διάλεξε Word Clock. Λογικά σου εμφανίσει κάπως ότι παίρνει clock από την άλλη κάρτα. Όχι, αυτό είναι λάθος. Δεν υπάρχει επιλογή να διαλέγεις "bit". Οι κονβέρτορες είναι 24bit, αυτό δεν έχει να κάνει με το clocking. Sample rate (hz) είναι αυτό που πρέπει αυτόματα να αλλάζει στην slave, όταν το αλλάζεις στη master. Αν γίνεται αυτό το clocking είναι σωστό. Αφού το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις το routing. Να κάνεις route τα analog inputs της slave στο ADAT out. Με καλώδιο πάνε στο ADAT in της master, και από εκεί τα κάνεις route στα κανάλια "interface" (usb - firewire, ότι είναι) προς το PC. Btw το aggregate device (μόνο για mac) μπορεί να δουλέψει. Εγώ προσωπικά βρίσκω αυτόν τον τρόπο που προτείνω πιο σωστό.
  11. Γεια σου Μάριε, Πρέπει να κάνεις, όπως λες, master τη μία και slave την άλλη (και για το clock, αλλά σαν τοπολογία). Κατ αρχάς, έχεις μόνο adat καλώδιο; ή έχεις και word clock καλώδιο ; Alex
  12. Δεν ξέρω αν υπάρχει συσχέτιση με τη "ποιότητα χαρακτήρα". Πρώτα πρέπει να συμφωνήσουμε τι είναι η ποιότητα χαρακτήρα. Αλλά έγω έχω παρατηρήσει patterns. Δηλαδή νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι οι μεταλλάδες έχουν κάποια χαρακτηριστικά, οι trappers έχουν κάποια κτλ. Όπως και ότι άνθρωποι που ακούνε κλασική & jazz έχουν κάποια χαρακτηριστικά. Άλλο pattern που έχω παρατηρήσει είναι ότι η ευφυΐα συχνά συνοδεύεται από περισσότερα ακούσματα. Δεν θεωρώ ότι τέτοια θέματα μπορούν ποτέ να κλείσουν. Δηλαδή δεν είναι μαθηματική εξίσωση που λύθηκε. μπορεί να ακούσουμε απόψεις που δεν έχουμε σκεφτεί καν.
  13. κι γώ! πέραν απ' τη πλάκα, έχουμε κόσμο που ακούνε PT. Ακόμα και η συναυλία του Wilson ήταν γεμάτη.
  14. δεν ξέρω αν μπορώ να συμφωνήσω με δαύτο. Όλοι οι μεγάλοι μουσικοί έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, να παίζουν "με" το κομμάτι και όχι πάνω του ας πούμε. Είναι κάτι που ΠΟΛΛΟΙ ντράμερ αγνοούν και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτο ακριβώς θα τους κάνει καλούς νταμερ. Να εξυπηρετήσουν το κομμάτι. Παράδειγμα του Weckle: Σίγουρα έχει "fusion" παίξιμο, έτσι είναι το στυλ του. Εμένα μου αρέσει. Ο Colaiuta είναι πιο flexible, ναι. Για αυτό και είναι απ' τους μεγαλύτερους session μουσικούς.
  15. Τρελό groove, τρελό feel. Οι αλλοι δύο πατήσαν σε ώμους γιγάντων. όπως όλοι μας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου