Προς το περιεχόμενο

fragrance

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
    Μπάσο
    Τραγούδι
    Ηχολήπτης
    Παραγωγός
  • Day job
    Μουσικη
  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή fragrance

0

Φήμη

  1. Φίλε kpeyos .. Kοίτα, τόσο καλό χώρο ,όχι δεν έχω . στούντιο δε πάω ,γιατί μ αρέσει να πειραματίζομαι με τον ήχο.θέλω να δοκιμάσω ήχους διάφορους ,θέση μικροφώνου κτλ κτλ ..πάνω σε κάποια στάνταρ reference που έχω στο μυαλό μου και επίσης είμαι απο τους τύπους που θα του έρθει μια ιδέα και θα θέλει να το κάνει εκείνη την ώρα και να ασχοληθεί. είναι η απόλαυσή μου όλη!! :)) drums βέβαια μη φανταστείς ένα σεταπ υπεραπλό θέλω για ιντι και lofi σαν αισθητική playing και ήχου. Αλήθεια , έχεις να μου προτείνεις κάποιο σετ ? -(γύρω στα 400 με 500 όχι πιο πάνω )
  2. Καλησπέρα ! Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση ! Φίλε Χναρακη, δεν είπα ότι θέλω να αφήσω το ‘’pc’’. Ίσως μάλλον να μη το έθεσα σωστά εγω.. Θα χρησιμοποιήσω τη φράση του φίλου Superfunk για να κάνω διευκρίνιση : μου αρέσει ο ζεστός χαρακτήρας του αναλογικού και αυτό θέλω προσδώσω στις ηχογραφήσεις μου μέσα από αναλογικό hardware. —— κάπου εδώ , σκέφτηκα αν μπορεί να αποδώσει ‘’κάτι’’ μια μικρή αναλογική κονσόλα μίξης . Αν έχει νόημα, με την ιδέα να μπορώ να ηχογραφήσω τύμπανα με 3-4 mic (το πολύ) Και κάπου εδώ να συμπυκνώσω το ζήτημα : ..επειδή πρόκειται να πάρω και άλλο σταφ από analog gear , Με ποιον τρόπο θα έχω τη δυνατότητα να μπορώ να τα προσθέσω συνδεσμολογικά ,με την κάρτα ήχου που ήδη έχω (Apollo twin x) ? ———με την δυνατότητα πάντα να τα χρησιμοποιήσω σαν chain (μιας και γράφω mono και ένα ένα τα όργανα - μπάσο,κιθάρες ,κρουστό ,ντέφι etc etc..) αλλά και μεμονωμένα (τύπου γράφω το μπάσο και θέλω να το περάσω μετά μέσα από ένα gear ) Φιλε manosx , οκ, σε πιάνω ..και εν συνεχεία με την απάντηση του φίλου fusion gtr & Slew Rate : Να πάρω μια rms και ένα patchbay να κοτσαρω και 4 preamp ή την βγάζω καθαρή με μια focusrite σαν extension πάνω στη δική μου ?
  3. Γεία σας! Χαιρετώ την παρέα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας !! --- (το έχω κάνει εικόνα και σας το έχω επισυνάψει .για να μη χαθείτε στο κείμενο) Θα πω δύο λόγια πρώτα.. Είμαι μουσικός ηχογραφώ , κάνω μίξεις etc etc.. και στήνω κάτι σαν home studio. Οι ηχογραφήσεις που κάνω είναι κυρίως με φυσικά όργανα. Με κερδίζει όλο και περισσότερο ο αναλογικός ήχος..και για όσους θα ξέρετε ήδη είναι μια μαύρη τρύπα που όλο σε ρουφάει ..και τη τσέπη σου !!!!! Έχω έναν άλφα εξοπλισμό ήδη, όπως θα δείτε στην εικόνα, τα υπέρ απαραίτητα δηλαδή. Όσο ασχολούμαι με τις ηχογραφήσεις τόσο μου δημιουργούνται ανάγκες, και επειδή δεν θέλω να ξοδεύω σε πράγματα που ίσως να μην χρειάζομαι, ζητάω τη βοήθεια σας! Είμαι σε ένα σημείο που χρειάζεται να επενδύσω κάπου (στην εικόνα θα καταλάβετε που) ..εδώ θα ήθελα τα πολύτιμα φώτα σας !! Δε θα πώ άλλα ,να μην κουράζω. Οποιαδήποτε πληροφορία , είναι πολύτιμη ! Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου