Προς το περιεχόμενο

Steve_Vai06

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    127
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Ιωάννινα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Steve_Vai06

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Superfunk δεν με βοηθάς! ??? Εγώ ρωτάω για συγκεκριμένο μαγαζί αν ξέρει κάποιος?
  2. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ φθηνές Ernie Ball RPS 9 από Internet? Ενδιαφέρομαι για πολλά set πχ. Δωδεκάδα και πάνω. Ευχαριστώ.
  3. Θέλω να αλλάξω τα tremolo blocks στις δυο Ibanez που έχω. Μια Jem7vwh και μια RG2570. Kαι οι δυο κιθάρες έχουνε το Ibanez Edge Pro. To μονο site που βρήκα tremolo blocks είναι το www.floydupgrades.com αλλά δεν βλέπω να έχει για αυτό το tremolo. Ξέρετε αν υπάρχουν aftermarket blocks για αυτό το tremolo?
  4. Ορίστε και οι φωτογραφίες που ζητήσατε! Προσοχή μην μου την ματιάσετε!!!!
  5. Aν προλάβω θα ανεβάσω σε καμια ώρα. Αλλιώς αύριο!
  6. Ηλία κάποια στιγμή θα την πάω στο Σταύρο να μου τη μονώσει, οπότε σε παίρνει ο Σταύρος ένα τηλ. να την ακούσεις. ;)
  7. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η κιθάρα μου ολοκληρώθηκε! Οι μαγνήτες που της φόρεσα είναι οι DiMarzio Area 58' Neck & Middle και Area 61' Bridge. (Με συνδεσμολογία για Tone στο Bridge μαγνήτη.) Επίσης της έβγαλα το Warmoth Nut (Πλαστικούρα) και της έβαλα ένα της Graphtech. Έγινε μια κούκλα και παίζει υπέροχα. Χορδές της έβαλα 10' Elixir. To μόνο που θέλει είναι λίγο πειραματισμός με το ύψος των μαγνητών και να μονωθεί το σώμα από μέσα. Την συναρμολόγηση έκανε ο Σταύρος Ντούκας. (Thanks Σταύρο!) Σύντομα φωτογραφίες!
  8. Σασί εννοείς την μια επαφή του Jack? Σωστά?
  9. Και τα καλώδια γείωσης από τους μαγνήτες, το Jack κ.λ.π. τι τα κάνω αφού δεν θα γειώσω τα ποτενσιόμετρα?
  10. Help!!!!! Τα ποτενσιόμετρα από την πίσω μεριά είναι πλαστικά. Πως τα γειώνω???
  11. Όπως σερφάριζα έπεσα πάνω σε αυτό:http://news.hitsquad.com/Accessories/Limited_edition_EVH_Frankenstein_Relic_humbuckers_announced/ Και μετά είδα οτι βγαίνουνε δύο εκδόσεις: H relic που έχει και υπογραφή από τον ίδιο τον Eddie! http://accessories.musiciansfriend.com/product/EVH-Frankenstein-Relic-Humbucker-LTD-Signed?sku=580301 και η απλή έκδοση http://accessories.musiciansfriend.com/product/EVH-Frankenstein-Humbucker?sku=580302. Για να δούμε τι άλλο θα βγάλει ο θείος Eddie αντί να βγάλει κανα δίσκο????
  12. Για να παίζω από blues, fusion μέχρι hard rock το πολύ. Σκέφτείτε ήχο Thomas Blug, Jeff Beck, Scott Henderson.
  13. Ανάμεσα σε αυτούς που ανέφερα ποιούς θεωρείτε καλύτερους?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου