Προς το περιεχόμενο

Steve_Vai06

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    127
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Steve_Vai06

  1. Superfunk δεν με βοηθάς! ??? Εγώ ρωτάω για συγκεκριμένο μαγαζί αν ξέρει κάποιος?
  2. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ φθηνές Ernie Ball RPS 9 από Internet? Ενδιαφέρομαι για πολλά set πχ. Δωδεκάδα και πάνω. Ευχαριστώ.
  3. Θέλω να αλλάξω τα tremolo blocks στις δυο Ibanez που έχω. Μια Jem7vwh και μια RG2570. Kαι οι δυο κιθάρες έχουνε το Ibanez Edge Pro. To μονο site που βρήκα tremolo blocks είναι το www.floydupgrades.com αλλά δεν βλέπω να έχει για αυτό το tremolo. Ξέρετε αν υπάρχουν aftermarket blocks για αυτό το tremolo?
  4. Ορίστε και οι φωτογραφίες που ζητήσατε! Προσοχή μην μου την ματιάσετε!!!!
  5. Aν προλάβω θα ανεβάσω σε καμια ώρα. Αλλιώς αύριο!
  6. Ηλία κάποια στιγμή θα την πάω στο Σταύρο να μου τη μονώσει, οπότε σε παίρνει ο Σταύρος ένα τηλ. να την ακούσεις. ;)
  7. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η κιθάρα μου ολοκληρώθηκε! Οι μαγνήτες που της φόρεσα είναι οι DiMarzio Area 58' Neck & Middle και Area 61' Bridge. (Με συνδεσμολογία για Tone στο Bridge μαγνήτη.) Επίσης της έβγαλα το Warmoth Nut (Πλαστικούρα) και της έβαλα ένα της Graphtech. Έγινε μια κούκλα και παίζει υπέροχα. Χορδές της έβαλα 10' Elixir. To μόνο που θέλει είναι λίγο πειραματισμός με το ύψος των μαγνητών και να μονωθεί το σώμα από μέσα. Την συναρμολόγηση έκανε ο Σταύρος Ντούκας. (Thanks Σταύρο!) Σύντομα φωτογραφίες!
  8. Σασί εννοείς την μια επαφή του Jack? Σωστά?
  9. Και τα καλώδια γείωσης από τους μαγνήτες, το Jack κ.λ.π. τι τα κάνω αφού δεν θα γειώσω τα ποτενσιόμετρα?
  10. Help!!!!! Τα ποτενσιόμετρα από την πίσω μεριά είναι πλαστικά. Πως τα γειώνω???
  11. Όπως σερφάριζα έπεσα πάνω σε αυτό:http://news.hitsquad.com/Accessories/Limited_edition_EVH_Frankenstein_Relic_humbuckers_announced/ Και μετά είδα οτι βγαίνουνε δύο εκδόσεις: H relic που έχει και υπογραφή από τον ίδιο τον Eddie! http://accessories.musiciansfriend.com/product/EVH-Frankenstein-Relic-Humbucker-LTD-Signed?sku=580301 και η απλή έκδοση http://accessories.musiciansfriend.com/product/EVH-Frankenstein-Humbucker?sku=580302. Για να δούμε τι άλλο θα βγάλει ο θείος Eddie αντί να βγάλει κανα δίσκο????
  12. Για να παίζω από blues, fusion μέχρι hard rock το πολύ. Σκέφτείτε ήχο Thomas Blug, Jeff Beck, Scott Henderson.
  13. Ανάμεσα σε αυτούς που ανέφερα ποιούς θεωρείτε καλύτερους?
  14. Αγαπητοί συμforumίτες ψάχνω μαγνήτες για την νέα μου Stratocaster http://www.noiz.gr/index.php?topic=165476.0 Εγώ σκέφτομαι τους John Suhr V60 ή V60LP ή Fletcher-Landau ή τους Dimarzio Area 61'. Όποιος έχει ακούσει κάποιον από τους παραπάνω, θα ήθελα να ακούσω την αποψή του. Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιους άλλους ευχαρίστως.
  15. Εγώ επειδή ακούω αρκετή Smooth Jazz (Ξέρετε αυτή που βάζουνε στα lobby των ξενοδοχείων!) ;D Θα σου αναφέρω μερικούς που μου αρέσουνε πολύ. Oι περισσότεροι παίζουνε Smooth Jazz. Πρώτος και καλύτερος ο πασίγνωστος Kenny G Jeff Kashiwa - Ο αρχικός σαξοφωνίστας της αγαπημένης μου Smooth Jazz μπάντας, των Rippingtons! Dave Koz - τον συγκρίνουνε με τον David Sanborn Eric Marienthal - φανταστικός σαξοφωνίστας (Και αυτός έχει περάσει από τους Rippingtons) Jay Beckenstein (Spyro Gyra) που προανέφερε και ο Thanocaster Ο Αδικοχαμένος Michael Brecker - Θεωρείται ως ο πλέον influential tenor σαξοφωνίστας μετά τον John Coltrane Michael Lington - Ο πιο νέος της παρέας, αλλά με πολύ μέλλον Αυτά από εμένα! Ελπίζω να σε βοήθησα!
  16. Μόλις έλαβα την ειδοποίηση οτι το πακέτο ταχυδρομήθηκε. Περίπου πόσες μέρες κάνουνε τα δέματα από Αγγλία με απλό airmail?
  17. Μόλις μου ήρθε mail! "Stock allocated - to be picked" Οπότε η παραγγελία προχωράει!
  18. Τα χαρακτηριστικά τα έχει στο pdf. Πώς τα είδες?
  19. Πρίν δύο μέρες παρήγγειλα κάποια parts από Allparts. Μεταξύ αυτών και τρία ποτενσιόμετρα Bourns. Απ' ότι διάβασα θεωρούνται πολύ καλά pots και φαίνονται επίσης πολύ καλά κατασκευαστικά! Λίγο ακριβά αλλά πιστεύω οτι είναι καλά. Η νέα EVH Wolfgang φοράει τέτοια pots. Εγώ παρήγγειλα τα Bourns Premium 500 250K Split-Shaft. http://www.beyondeleven.com/Bourns-250K-Split-Shaft-Audio-Taper-Potentiometer-p/bourns-250k-audio-taper-pot-b.htm http://www.bourns.com/pdfs/95.pdf Πώς τα βλέπεται? Τα ξέρει κανένας?
  20. Thanks superfunk! Οπότε αναμένω νέα τους. Για να δούμε!!!!! Το συνηθισμένο μαγαζί αργεί συνήθως?
  21. Τhanks για την γρήγορη απάντηση. Τους έστειλα mail αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Αυτό το "Invoice has not yet been raised for this order" τι ακριβώς είναι?
  22. Εδώ και δυο μέρες έχω κάνει μια παραγγελία για κάποια parts που χρειάζομαι στο Allparts UK. Στο status μου γράφει Invoice has not yet been raised for this order. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν έχει προχωρήσει η παραγγελία. Όλα τα parts ήτανε ετοιμοπαράδοτα στο status τους... Έχετε παρατηρήσει και εσείς παρόμοια προβλήματα στο συγκεκριμένο site? Πρώτη φορά παραγγέλνω από αυτούς και δεν ξέρω τι ρόλο "βαράνε"???? Thanks!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου