Προς το περιεχόμενο

cooltzi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή cooltzi

0

Φήμη

  1. Το βιβλίο είναι απίστευτο.Την ταινία απο τη μέση και μετά δεν άντεξα να τη δω,πολύ χάλια σκηνοθεσία.
  2. Συγνώμμη για το post παιδιά.Το βρήκα.Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Καλησπέρα.Λίγη βοήθεια απο όσους μπορούν.Ψάχνω τον τρόπο για να ηχογραφώ το EzDrummer μέσα απο το Sonar.Παιδεύομαι αρκετή ώρα και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Το ίδιο και εγώ όταν αγόρασα την κονσόλα μου. harisexp δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.Είναι εξωφρενικό.
  5. Ένα απο τα χειρότερα είναι να προσπαθείς να πιείς με μέτρο γιατί κάνεις τα φωνητικά και παίζει να γίνεις ρεζίλι και δίπλα σου να βλέπεις τον κιθαρίστα στην ηλεκτρική να κατεβάζει τ' αντερά του.....!! :)
  6. Φίλε μου περίμενε λίγο ακόμη που ο @##$ΟΤΕ δεν θα είναι απαραίτητος πάροχος για να πάρεις ιντερνετ και τηλεφωνία και ΞΥΛΩΣΤΕ τη γραμμή του με τα ίδια σας τα χέρια!! :evil: :evil:
  7. Ο γρηγορότερος ντράμμερ είναι το PC μου! Δεκτή κάθε πρόκληση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  8. Έχεις δίκιο ρε Ottomo.Ειλικρινά συμφωνώ απόλυτα.Μιλάμε όμως για περιπτώσεις που την ώρα της πληρωμής δεν γίνεται ο,τι (προ)συμφωνήθηκε.Αυτό είναι το πρόβλημα πολλές φορές.Δεν είναι θέμα συμφωνίας,είναι θέμα ΚΑΜΜΕΝΟΥ μαγαζάτορα:evil: :evil:.Αρχίζουν και κλαίνε σα γατιά με φράσεις "δε δουλέψαμε πολύ","ε να παιδιά...","τα είδατε και 'σεις.." και εσύ το μόνο που είδες είναι τον κόσμο να τα σπάει και την γκαρσόνα να μην προλαβαίνει να βγάζει το δίσκο απ' το μπαρ! Φιλικά πάντα. :)
  9. Φυσικά και θα υπάρχουν τα cd τα οποία θα αποστέλλονται στους ενδιαφερόμενους απο την μπάντα ταχυδρομικά.Γνωρίζετε οτι πολλές δισκογραφικές υποχρεώνουν τα σχήματα να αγοράσουν τα πρώτα 2000 αντίτυπα;(Δε θέλω να αναφέρω ονόματα σε καμία περίπτωση).Μάλιστα κύριοι!Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή!
  10. Σε πολύ λίγο καιρό οι καλλιτέχνες και τα γκρουπ θα σηκώνουν τα τραγουδάκια τους στην προσωπική ιστοσελίδα τους και θα τα κατεβάζεις νόμιμα σε πολύ χαμηλές τιμές ανα τραγούδι(κάτω απο μισό ευρώ).Ήδη άρχισε να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις.Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε 1000 φορές τον κάθε έναν που νομίζει οτι έχει δικαιώματα σε εναν δίσκο και οι μπάντες να πεινάνε και να μην πέρνουν φράγκο.Η μπάντα θα πληρώνει 1 φορά όποιον δούλεψε γι' αυτήν(στούντια,ηχολήπτες κλπ.) και μετά μένει ο καλλιτέχνης και ο κόσμος.Δίκαια πράγματα δηλαδή! :D
  11. Γεία χαρά παίκτες....Για πείτε πίνουμε τίποτα πρίν τα live(?)...χάνουμε κανένα ακόρντο,καμιά λέξη ή κάνα σολάκι; :D
  12. Χρήματα χρειαζόμαστε για τις χορδές μας,τα μουσικά μας όργανα,τις μεταφορές μας και τα μηχανήματα μας.Η μουσική δεν πληρώνεται με χρηματικό αντίτιμο.Πληρώνεται με αυτό που νιώθεις όταν παίζεις.Αυτή τη λεπτή γραμμή δεν καταλαβαίνουν οι μαγαζάτορες.
  13. Πας την επόμενη μέρα το πρωί έξω απ το μαγαζί του μπροστά στα τζάμια,στήνεις έναν εξοπλισμό για live όπως αυτός του woodstock και τραβάς μια ατελείωτη,ανελέητη ΠΕΝΙΑ...!!! :D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου