Προς το περιεχόμενο

Ecobeutto

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    39
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Ecobeutto

0

Φήμη

  1. Eλα οι μαγκιες στα forum! Aμα η ηχογραφηση επρεπε να γινει σε ενα χωρο που υπαρχει μονο το imac... και ολη η παραγωγη καπου που εχω μονο cubase πως αλλιως θα μπορουσα να δουλεψω??? Τεσπα ευχαριστω για την βοηθεια και αμα δεν εχετε κατι ουσιαστικο να γραψετε γιατι μπαινετε στον κοπο καν?? Δεν εχω υποψη το melodyne θα το ψαξω..
  2. Ξερεις πολυ καλα οτι εννουσα γιατι πρεπει να μεταφερω απο τον ενα υπολογιστη στον αλλο να μην το ψαξουμε και οχι να μην ψαξουμε το προβλημα αλλα αμα εσυ αυτο καταλαβες και επρεπε να πεις εξυπναδα οκ.. Παμε παρακατω..
  3. Λοιπον λεω επιγον επειδη πρεπει να λυσω αυτο το προβλημα οσο πιο γρηγορα αλλιως τιην εβαψα.... Λοιπον ηχογραφω σπιτι μου το πρωτο μας promo cd ως συγκροτημα.. drums, guitars - bass- vocals. Xρησιμοποιω για recodrings: saffire pro 40, , rode nt1a, sm 57, e604, randall amps κλπ ηχογραφω στο imac Η διαδικασια που ακολουθω ειναι η εξης: Hχογραφω στο computer με cubase 5 windows 7... με μετρονομο μια κιθαρα για reference track για να μπορω να ηχογραφησω τα drums.. Mετα κανω export την κιθαρα την βαζω στο Garage Band και imac.. και ακουγωντας την γραφω το track των drums... Ξανα export απο Garage band πισω στο cubase επεξεργασια και μετα πισω στο garage band για να ακουνε οι κιθαρες το complete drum track και να γραψουν στο σωστο bpm και feeling.. Λοιπον μολις τελειωσα σημερα οοοολες τις κιθαρες και μπασο.. Τα κανω import στο cubase και μολις αντιληθηκα οτι δεν συνχρονιζονται με τα τυμπανα....... ??? εχω πελαγωσει... ειναι 1-2 bpm διαφορα....το cubase το γνωριζω αρκετα καλα... Mπας και μου κανε καμια λαδια το garage band στο export.... δεν εχω ιδεα.... ps: το γιατι γινετε ολη αυτη η διαδικασια μην το ψαχνετε δεν υπαρχει αλλη επιλογη.. ps1: σε 2 μερες πρεπει να παραδωσω γιατι πρεπει να βγουν οι κοπιες των cd.. ps2: ελπιζω να ειναι κατανοητα οπως τα εγραψα Οποιαφηποτε βοηθεια ειμαι ολος αυτια... βασικα ματια... :)
  4. Φιλε Cyclops εσυ δουλευεις την saffire pro 40 στο laptop? Αν ναι ποιο μοντελο ακριβως? Σημερα το πολυ αυριο παω για αγορα καινουριου laptop γιατι αυτο http://www.informatique.nl/661950/toshiba-satellite-pro-l300-29g.html‏ δεν μου εκατσε με την συγκεκριμενη καρτα.. Μου εκανε συνεχεια dropouts.. Eιχε παρα πολυ ψηλο latency
  5. Παιδια λειτουργει κανενας την saffire pro 40 με laptop?Αν ναι με ποιο μοντελο ρε παιδια.. Γυρευω ενα με build in firewire γυρω στα 700 ευρω
  6. Ναι φιλε μου αυτο λεω οτι χρησιμοποιησα ηδη 2 firewire express card adapter αλλα τζιφος... Κατι πρεπει να παιζει με τον υπολογιστη δεν γινετε..
  7. Λοιπον, χαιρετε καταρχην. Ειμαι κατοχος της Pro 40 εδω και λιγο καιρο και ακομη δεν μου εκατσε.... Με τιποτα δεν μπορω να την κανω να δουλεψει στο λαπτοπ ( toshiba satelite pro L300 ) χωρις να εχει συνεχη dropouts ( αναβοσβηνει το FIREWIRE led ) To κομπιουτερ δεν εχει build in firewire αλλα express slot.. Εχω δοκιμασει 2 express cards http://www.gigaparts.com/store.php?action=profile&sku=PC0054 και καλα προτεινομενη... και μιαν αλλη made in china που δεν την βρισκω τωρα online... EXp CL κατι.... Μου δουλεψε μονο για 10 λεπτα στην αρχη αμεσως που εκανα το εξης http://www.focusrite.com/answerbase/en/article.php?id=1030 αλλα μετα το restart ξεκινησαν τα dropouts παλι.Ξανακανω το ιδιο βημα αλλα τιποτα.. Σημ. το παραπανω το εκανα με XP και δουλεψε. Δοκιμαστηκε ακομα με Vista, Xp και Windows 7..αλλα τιποτα.. Δοκιμαστηκε με αλλο μοντελο toshiba satelite pro και με HP και με τις 2 καρτες αλλα τιποτα.. Σημ. σε ολα τα λαπτοπ δουλεψε οταν εκανα update to texas firewire instrument οπως ανεφερα πιο πανω αλλα μεχρι που εγινε restart και μετα παλι dropouts. Στις καρτες εβαλα και external power supply... Ακομη εκανα disable στο device manager μια προς μια συσκευες που μπορει να επηρεαζουν και να ανεβαζουν το latency του λαπτοπ.. Eβαλα ολα τα drivers που χρειαζουνταν οι καρτες.. και εχο το τελευταιο softoware της saffire 1.8... Δεν θυμαμε τωρα ακριβως τι αλλο εκανα απλα τα ειπα για να μην μου προτεινετε οτιδηποτε απο αυτα... Δεν νομιζω να ειναι οι συγκεκριμενες καρτες το προβλημα αλλα καποιο software conflict που για ανεξηγητο λογο συμβαινει... Λοιπον κανεις???????? PS ειχα και επαφη με το support της saffire που απλα μου ελεγαν να κανω τα πιο πανω και να τους στελνω screen shots...
  8. Μιλω για το cubase sx3 και vista home premium. Δεν ξερω αν ειναι 32 η 64bit (δεν ειναι δικο μου το laptop θα μαθω το βραδυ)
  9. Ο τιτλος τα λεει ολα. Λειτουργησε κανεις το Cubase SX με τα Vista? Προσπαθησα αλλα μετα το instalation οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει error και δεν ανοιγει. Btw στα Windows 7 δουλευει μια χαρα.
  10. Αυτο με προβληματιζει και εμενα...Εχω το SM58 που το εχω τεσταρει στον τραγουδιστη μας (brutal vocals) και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος... Τον βολευε κιολας να το κραταει σχεδον απ την καψα και σχεδον να το καταπινει...(κατι που δεν θα μπορει να κανει με condenser mic) Παντως θα παραγειλω το Rode ΝT1 να το τεσταρω και αυτο και θα δω ποιο ειναι καλυτερο... Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις!
  11. Eυχαριστω πολυ για τα δειγματα... ωραιος. Μ αρεσε η δουλεια σου αν και μεσα στα τραγουδια σας ακουγοντε πολυ πιο δεμενα και ζωντανα (λογικο ειναι, αφου ειναι και τα υπολοιπα οργανα , μπασα κλπ) Το μονο που δεν ακουσα σχεδον καθολου ειναι toms.... Με προβληματισες τωρα, αν πρεπει να μικροφωνησω τα παντα η να παω με minimal τεχνικη σαν την δικη σου.... Σιγουρα υπαρχουν πλεονεκτημα στο να βαζεις πολλα μικροφωνα αλλα και μειονεκτηματα... θελεις να αναφερεις καποια μεσω τις πειρας σου?
  12. Ο ντραμμερ μου ειμαι εγω... :P, δεν ξερω κατα ποσο θα του κατσει του ηχοληπτη μου (δηλαδη εμενα) το παιξιμο μου αλλα θα λαβω σοβαρα υποψη τις παρατηρησεις του!! και ο ηχος σου ειναι αυτος που ακουσα στο myspace? impressive! μπορεις να μου στειλεις sample να ακουσω το αποτελεσμα με 3 μικροφωνα? θα ειμουν ευγνωμον.. το εργαλειο που θα χρησιμοποιησω ειναι αυτο http://www.thomann.de/gr/focusrite_saffire_pro_40.htm ?? PS:Το παραπανω post γραφτηκε ακουγωντας το "Ηρθες παλι" απο τους ΖΗΜΙΑΑ :P
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου