Προς το περιεχόμενο

tuxdrum

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    261
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από tuxdrum

  1. 2 για την ακρίβεια, οσο για τη θολούρα, εσυ φταις που είσαι ο καλύτερος :) :) @harilatron: παρά το σύστημα/κουμπί Zanussi , η στρατ ήταν φοβερή :) Εύγε στον yameth και σε όσους βοήθησαν στην οργάνωση, ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Ελπίζω ένα τέτοιο event να επαναληφθεί σύντομα :) :)
  2. Αν και δε λέω όχι (γούστα είναι αυτα)... επιμένω περισσότερο στο φυσικό ήχο του οργάνου. Το καλύτερο ηχογραφημένο μπουζούκι που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια είναι στο δίσκο της Ε.Αρβανιτάκη - Όλα στο φώς στο κομμάτι : Πάω να πιάσω ουρανό. Πολύ θα ήθελα να μάθω πως ηχογραφήθηκε.
  3. Σωστόοοος, είναι και πιο αλάνικο όργανο, βγάζει αλητεία ;D ;)
  4. Και είναι ανάγκη να την λένε σε Dm7 ? Καλύτερα το μινοράκι (έστω και 7ης), που έχει και μια γλύκα,πες ότι κάνεις chil-out.Φαντάσου να ήταν σε *5 (όπου *=το ακόρντο της αρεσκείας σου)με κάμποσο distortion...συνέχεια στην τσίτα θα ήσουν looool :)
  5. +10, χαλαρά....τώρα βέβαια, αν θα υποχωρήσω ή θα σπάσω κεφάλια(αν και στο 99,9% των περιπτώσεων είμαι κατά τις βίας) παίζεται... Μακριά από εμάς.. Όπα μαν , μη το βλέπεις έτσι, οι γυναίκες ΔΕΝ γκρινιάζουν...λένε απλά τη γνώμη τους ;D ;D ;D ;D
  6. Υπάρχει και αυτό εδώ: http://ejamming.com/ , που κατεβάζεις δωρεάν ένα πρόγραμμα και jamarεις επι τόπου. Βέβαια το πόσο καλό θα είναι το τζαμ από θέμα συγχρονισμού εξαρτάται και από τη γραμμή σου.Προσωπικά μόνο την εγκατάσταση έκανα και το χάζεψα λίγο. Πάντος το να πάρεις ένα CCNP και 1 phd στα μπαγεσιανά πεδία διαστρικών γαλαξιών και αντιύλης (lol ναι ξέρω δεν υφίσταται αυτό αλλά ακούγεται εντυπωσιακό lol) για να βελτιστοποιήσεις το latency της συνδεσής σου, ώστε να jammareis on-line, δε μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα. Μέχρι να σεταριστείς κλπ θα έχει φύγει η...καψούρα.
  7. Aποτι καταλαβα επειδη ειμαι αρκετα συχνος ακροατης της εκπομπης αυτα τα 100-150ε τα βαζει απτην τσεπη του Για να μην παρεξηγηθούμε,εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι ο άνθρωπος δεν τα βάζει από την τσέπη του, απλά απάντησα στο post του WrTsXxx :) Εχω ενα φιλο ραδιο-ηχοληπτη και μου χει πει γιαυτο το playlist οτι ειναι ημερησιο. Οτι παιζει δλδ καθε μερα το πετας σε ενα dvd mp3 και το στελνεις και προφανως τα δινεις ολα μαζι στο τελος καθε μηνα. Αλλα γιατι γινεται αυτο. Να ελενξουν τι?? Γιατί έτσι ελέγχουν το airplay των κομματιών για να δώσουν με τη σειρά τους τα χρήματα σε συνθέτες(αυτό το κάνει η ΑΕΠΙ)/μουσικούς/παραγωγούς(αυτό το κάνει η Grammo). Λεπτομέρειες ίσως μπορούν να σου δώσουν άλλα μέλη με περισσότερη εμπειρία από εμένα :)
  8. Πρέπει να πληρώνεις την AEΠΙ (ή την αντίστοιχη υπηρεσία της χώρας από την οποία βγάζεις το προγραμμα σου, καθώς και να της δίνεις το μηνιαίο σου playlist),τα χρήματα δεν είναι πολλά. Για το σέρβερ, αναλόγως την κίνηση που έχεις και την εταιρία που θα επιλέξεις να κάνεις το "hosting" σου και το streaming σου. Πάνω κάτω όμως τα χρήματα για τα παραπάνω ανέρχονται σε 100-150 ευρώ το μήνα (σε αρχικό στάδιο). Το χειρότερο όμως είναι ο σχεδιασμός...ο χρόνος που χρειάζεται για να τη στήσεις τη φάση, είναι απίστευτος... και τι εννοώ: jingles, spots, playlist, rotation que, το software που θα κάνει το broadcasting και πολλά άλλα. (σημ: τα παραπάνω προέρχονται από δική μου εμπειρία) ααα... ένα καλό είναι ότι , αν τελικά αποκτήσεις κίνηση-κόσμο κλπ, οπότε κλείσεις και καμιά διαφημιση , δεν είναι απαραίτητο το αγγελιόσημο (προς το παρόν)
  9. +1 :D :D ....τελικά δεν είμαι μόνο εγώ...βλαμμένος (με την καλή έννοια) :D :D
  10. tuxdrum

    σε χω κανει 8εο!!!

    Αμ πως, βάζεις κανά 2 βιολιά και μια σοπράνο και απογειώνεται το κομμάτι... (που λέει και ο Τζιμάρας) ;D ;D
  11. tuxdrum

    εσύ!

    clap clap clap πολύ καλό :D :D +1 ίσως να έπρεπε να είναι λίγο πιο πίσω. Yep...πολύ σωστή παρατήρηση. +1
  12. Συνάδελφε, με το συμπάθιο αλλά με 1800$ πάω στον ΩΡΛ και μετά ακούω το μπλιάχριγκερ σαν eventide ;D ;D
  13. tuxdrum

    Sustain

    Μη παίρνεις και όρκο φίλε μου: http://www.softube.com/acoustic_feedback.asp :) :)
  14. tuxdrum

    Sustain

    Καλημέρα, επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κρατήσεις τη νότα με τη βοήθεια του feedback. :)
  15. Η schecter αν θες παίζει και με floyd (δυστυχώς μόνο floyd). Επίσης οι schecter σπλιτάρουν από τη μαμάκα τους :D Μάλλον αυτή ίσως είναι και η πιο ισορροπημένη λύση :) ΥΓ: Άμα η ζειμπεκιά δεν έχει λίγο γκάζι και κανά μπουκοματάκι δεν είναι ζειμπεκιά ;D
  16. +1 για τη schecter. Τα όργανα πετάνε... (βλ. avatar ;D). Όμως δεδομένου ότι όλες οι schecter έχουν κλίση στο headstock (αλά gibson κλπ) σε περίπτωση πτώσης ή σύγκρουσης με γκαρσόνι, παίζει να πάρεις το headstock στο χέρι (δεν έχω σκοπό να το δοκιμάσω στη δικιά μου να δω τι θα γίνει) . Κατά τ'άλλα είναι πολύ στιβαρά όργανα με μπράτσο ρόπαλο, ωραίους μαγνήτες και σίγουρα ότι πλησιέστερο σε prs, θα σε βολέψει. Μόνο και μόνο για το θέμα headstock η classic player ίσως να είναι η καλύτερη λύση καθώς οι στρατ είναι τανκ. :)
  17. Τσέκαρε και το hardware compatiblity list της microsoft http://www.microsoft.com/whdc/hcl/default.mspx
  18. tuxdrum

    5 νότες

    Καταλαβαίνω τι θες να πεις.Αλλά από τη στιγμή που ως κομμάτι είναι, πολύ ωραίο, μπορείς να ασχοληθείς και με τη μίξη. Με άλλα λόγια, για να γίνω πιο σαφής, από τη στιγμή που ως κομμάτι έχει ουσία μπορείς να ασχοληθείς και με τη γαρνιτούρα(= μίξη κλπ) :) :) ;) +1 οι περισσότεροι πειραγμένοι είναι ;D ;D ;D
  19. tuxdrum

    5 νότες

    Μοδουλάτορα , ωραίος. Αν και πολύ...british για τα γούστα μου... μου άρεσε πολύ καλό. :) :) [κουφός mode on] Το μόνο που θα πείραζα λίγο είναι η τοποθέτηση των οργάνων. Πχ, τις ακουστικές λίγο πιο μπροστά, και με 2 layers παναρισμένα δεξιά και αριστερά. Το hi hat πιο off center. Στα σημεία που φορτώνει: 1. η κιθάρα που παίζει το κυρίως θέμα, ελάχιστα πιο πίσω. 2. λίγο ψάξιμο με το pan για να ξεκαθαρίσουν οι κιθάρες. [κουφός mode off] Ακούγεται πιο...ζωντανό, αλλά το hi hat σα να κουράζει λίγο.
  20. Άστα φίλε... θαμώνας ήμουν ειδικά όταν είχα πάσο...πλέον...άστα να πάνε...
  21. Ναι ρε κατάλαβα, αλλα για σκέψου... Για ποιό λόγο κλείσανε? Επειδή δεν ακούει σκυλάδικο πια ο κόσμος ή επειδή δεν έχει λεφτά ο κόσμος να πηγαίνει 5 μέρες τη βδομάδα μπουζούκια? Δεν είναι οι πίστες μόνο το κριτήριο. Δες τί γίνεται κ στα μπαράκια, στα κλαμπάκια, στ τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Μάλλον επειδή δε βρίσκει λόγο να τα σκάει κάθε βδομάδα για να βλέπει τα ίδια και τα ίδια με άλλους τίτλους..Αλλα όλα αυτά είναι απόψεις...η ιστορία θα μας δικαιώσει..... ;) 1.Προτιμά τα κουτούκια-ρεμπετοκαταστάσεις (μπουζούκι-κιθάρα κλπ) όπου θα πληρώσει τα ίδια λεφτά, θα φάει, θα χορέψει και θα ακούσει και κανένα τραγούδι της προκοπής. 2.Στις πίστες μετά τις 2-3 το πρωί ακούς σε όλες(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) το ίδιο πρόγραμμα, δηλαδή λαϊκά κομμάτια που γράφτηκαν πριν το '95 (τουλάχιστον)...οπότε έλεος πόσο να ακούσεις τα ίδια πράγματα κάθε π/σ/κ στο repeat. 3.Πλέον υπάρχει μια τάση προς τη "ροκ" άρα οι πίστες δεν θα την παλέψουν, εκτός και αν γίνουν "μουσικές σκηνές" δηλαδή...θεέ και κύριε. ;D ;D
  22. Πως το βλέπω αυτό ? Κοίταξε ΑΝ υπάρχει τέτοια επιλογή στο bios :) Δεν υπάρχει ......... και έδωσα και 1000 ευρώ για αυτό το pc ....... Για να έχει δυνατότητες ....... Ωραία..... Μπράβο μου ..... >:( Αν δεν έχει αυτή την επιλογή, τότε πολύ απλά την ταχύτηα την ελέγχει μόνο του. Δεν σημαίνει ότι το pc σου είναι για πέταμα. Βάλε τώρα και τους drivers της lexicon και κάνε μερικές δοκιμές.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου