Προς το περιεχόμενο

aeroman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    37
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από aeroman

  1. καλησπερα και παλι παιδια! Εχω βρει αυτο το πενταλ TAMA HP200B. Το εχει χρησιμοποιησει ποτε κανεισ?Σε γενικες γραμμες διαθετω εως 100 ευρω για αγορα πεταλιου.Εχετε κατι να μου προτεινετε?
  2. καλησπερα! Αν καταλαβα καλα ψαχνεις για ηλεκτρονικο drums set με εγκεφαλο? αν ναι εγω εχω τα pintech.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Check this out http://www.pintech.biz/shop/index.php?currency=EUR&main_page=index&cPath=1&sort=20a&zenid=5bcba4758ce7547c1c71548489208350 Εγω εχω το E Jam. Αν ενδιαφερεσαι να σου πω που τα πηρα κτλ. ;)
  3. Επισης ριξτε ενα βλεφαρο στο http://www.therockradio.com οπου ακους με wnmp real itune και win σε δυο ποιοτητες ηχου (ο,τι αντεχει η γραμμη σου) 128κ και 32κ. Το κανεις ενα save playlist στο wnmp και το μονο που κανεις για να ακουσεις ραδιο ειναι διπλο κλικ στο playlist εικονιδιο. (αυτο βεβαια μαλλον γινεται με ολους τους σταθμους που ανοιγουν με wnmp)
  4. ok guyz, σας ευχαριστω πολυ! θα το ψαξω λιγο το θεμα!
  5. Καλησπερα παιδια! Υπαρχει προγραμμα που να κανει παραμορφωση για να παιξει κανεις κιθαρα στο pc του με μια απλη καρτα ηχου?Ενα προγραμμα να δημιουργει παραμορφωση στο pc.Η καρτα ηχου ειναι μια απλη 5.1 onboard.
  6. Αν καποιος εχει βρει το live γιατι δεν το ανεβαζει στο e-mule?
  7. Παιδια κι εγω ενδιαφερομαι για το mp3. Καμμια ιδεα που θα το βρω?
  8. Απλα μου κανει εντυπωση που γραφει επανω "Pintech-licensed from Roland corporation" Sorry για τυχον λαθος πληροφορηση...
  9. ok θα το checkaρω. Thanks παντως
  10. Στ. Σαράφη 27 - 122 41 Αιγάλεω τηλ. 210 5698171 κοιτα και εδω για pintech. Θυγατρικη roland.πολυ φθηνοτερα με τρομερη αισθηση και ηχο.αν θες τα συνδυαζεις και με εγκεφαλο pintech ή roland!
  11. Για ριξε ενα βλεφαρο κι εδω Στ. Σαράφη 27 - 122 41 Αιγάλεω τηλ. 210 5698171. φερνει τα pintech που ουσιαστικα ειναι θυγατρικη της roland (licensed).πολυ καλυτερες τιμες και φαντασου οτι ειναι οα με διχτακι! Προσφατα αγορασα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...
  12. Γεια σε ολους! Μετα την αγορα ηλεκτρονικων (αναγκαστικα) drums ηρθε η ωρα για σκαμπο. Γενικα διαθετω απο 50 ωσ 80 mαx ευρω. Καμμια προταση? Να παρω τυπου σελας ή στρογγυλο οπως ενα παλιο που ειχα? Τι να προσεξω?
  13. 'κοβει' επειδη μοιαζει με παυση στην πραξη.αλλα τωρα νομιζω το καταλαβα.ευχαριστω πολυ παιδια!
  14. :roll: καλησπερα παιδια!Μιας και ειμαι στα πρωτα μαθηματα drums εχω κολλησει λιγο με το παρεστιγμενο.Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι 'κοβει'.στο τεταρτο,ογδοο 16εκτο ολοκληρο μισο κτλ...Αν μπορει να με βοηθεισει λιγο καποιος... thankz :idea:
  15. Ο ian paice των purple καποτε δηλωσε οτι το πιο δυσκολο πραγμα που αντιμετωπιζε ωσ νεος τοτε drummer δεν ηταν η κουραση των live ουτε η ενταση ή κατι τετοιο...Ηταν ο ιδρωτας που επεφτε στα ματια του και που φυσικα δεν ειχε την δυνατοτητα να σκουπισει!!! Σε επομενες συναυλιες θα παρατηρησεις οτι φοραει μπαντανα στο κεφαλι.Think about it...ισως σε βοηθησει κατι τετοιο. 8O
  16. Συμφωνω μαζι σου αλλα τι εννοεις ''Όσο για τις τιμές εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι δεν είναι αυτές, από τα site των αντιπροσώπων. "" με αυτο?
  17. Καλησπερα φιλε grohl! λοιπον το σετ ειναι το pintech e-gig με ενα εξτρα τομ.Εχει δηλαδη 2 tom 1 snare 2 cymbals 1 hihat με πεταλι 1 μποτα 1 βαθυ. Χωρις πεταλι μποτας. Ο δε εγκεφαλος ειναι της pintech ΕΖ2. Ξεκινωντας με τον σκελετο ειναι πολυ γερος και ελαφρυς. Οταν παιζω ειναι σταθερος χωρις πολλα κουνηματα. Τα pads εχουν ολα ποτενσιομετρο ρυθμισης volume αν και ολα αυτα τα πειραζεις και μεσα απο τον εγκεφαλο. Μετα απο μια μικρη ρυθμιση και λιγο πειραματισμο φερνεις πολυ καλο και αξιοπιστο ηχο στα pads. Τα διχτακια εχουν πολυ καλη αισθηση και πολυ καλη επαναφορα. Σιγουρα χρειαζεται ενα μικρο χαλακι οπως παντα απο κατω για να σταθεροποιησεις τα πεταλια σου.Απο ηχους του εγκεφαλου ειναι πολοι (καμμια 40αρια) αλλα εγω χρησιμοποιω κυριως το hard rock με μερικες προσθετες ρυθμισεις οπως ελεγα και πριν. Γενικοτερα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το σετ και το προτεινο σιγουρα. Το κοστος ειναι στα 1550 ευρω,super τιμη αν αναλογιστεις οτι τα αντιστοιχα rolland εχουν γυρω στα 2000αρικα... Η pintech ειναι θυγατρικη της rolland γιαυτο και πουλαει πιο φτηνα. Η ποιοτητα ομως ειναι η ιδια. Και πιο καλη αν σκεφτεις οτι στην ερευνα που εκανα πριν τα παρω επαιξα σε εγκεφαλο τd3 rolland και στον pintech ez2 και ο ez2 ειναι πολυ καλυτερος στους ηχους!Κλεινοντας, θα συνοψισω λεγοντας οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την pintech αλλα και τον αντιπροσωπο στην Ελλαδα που ηταν πολυ ευγενικος και ασχοληθηκε πραγματικα μαζι μου!Σπανιο πραγμα για ελληνικη αγορα.Η αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ειναι η TELESOUND στο Αιγαλεω. http://pintechworld.com/
  18. Δεν ξερω για το πεταλι της rolland αλλα στο αντιστοιχο της pintech(θυγατρικη rolland) εχει επανω του ενα κουμπακι.Στην μια θεση ειναι ανοικτο και στην αλλη θεση κλειστο hihat. Check it out.
  19. Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις ιδεες σας και για τις συμβουλες σας για την αγορα e-drums!Με βοηθησατε πολυ και εμαθα πολλα χρησιμα πραγματα.Τελικα κατεληξα στα pintech με εγκεφαλο roland td6. Καλη συνεχεια και Καλο Πασχα. Keep on drummin'!
  20. Καλησπερα παιδια! Ειμαι σχετικα νεος στον χωρο του μπασου και θελω να αγορασω ενα που να παιζει στα 300 περιπου ευρω. Επισης ψαχνω και για ενισχυτη καμμια 50 αρια W καμμια αποψη? ΙΖΖΥ
  21. Μου εχουν πει οτι το λαστιχο στα παδσ ειναι λιγο πιο σκληρο απο το διχτυ με αποτελεσμα σε μακροχρονια χρηση να 'πιανεται' ο καρπος.Το διχτακι λενε οτι εχει πιο καλη επαναφορα και ειναι σαν αισθηση σαν να χτυπας κανονικο δερμα. Ειναι οντως ετσι?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου