Προς το περιεχόμενο

MPal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    68
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MPal

0

Φήμη

  1. Φίλε το καλύτερo πρόγραμμα για timecode είναι το Serato, όπως προαναφέρθηκε. Το Traktor επίσης, αλλά πολύ ακριβότερο σαν λύση γιατί: Το timecode του Traktor, τουλάχιστον στην έκδοση 3 (γιατί τώρα βγήκε η σειρά "pro"), δεν συνεργαζόταν με όλες τις κάρτες ήχου, παρά μόνο με λίγες. Επίσης (πάλι για την έκδοση 3), το timecode στο Traktor, λειτουργούσε μόνο αν υπήρχε στον υπολογιστή εγκατεστημένο και το Traktor Scratch. Εάν θες να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε Traktor, προτείνω να στείλεις mail στη Native Instruments, για να σου ξεκαθαρίσει τα δύο παραπάνω θέματα (στη σελίδα τους δεν είναι πολύ ξεκάθαρα). Η δική μου πρόταση είναι: -- για super scratching, Traktor Scratch Pro (όλο το πακέτο) -- για πολύ καλή ποιότητα και αξιοπιστία, Serato Scratch Live -- για καλή και φθηνότερη λύση, MixVibes DVS, Deckadance, Virtual Dj, Torq ή djDecks για software, συν οποιαδήποτε κάρτα ήχου με 2in 2out (4in 4out για turntables και cd players ταυτόχρονα). Εννοείται πως χρειάζεσαι και μίκτη ή midi controller, για να έχεις crossfader. Εάν δεν έχεις μίκτη, υπάρχουν λύσεις μίκτης+κάρτα ήχου σε ένα. Δες στο link ορισμένους που λειτουργούν και με το Τraktor http://www.native-instruments.com/index.php?id=tscratchcertified&L=1 Τέλος, πρόσφατα κυκλοφόρησε και Serato IΤCH, διάδοχος του Serato Scratch Live.
  2. MPal

    Laser Harp

    http://www.youtube.com/watch?v=TpDZ3WotLXY ;D
  3. Μου απάντησαν από το μαγαζί και όντως θέλουν εκτυπωμένη από τον αγοραστή, τη σελίδα που δίχνει ποια προϊόντα έχει κάνει register κσι με ποιο serial number. Λογικά το ελέγχουν μετά, γιατί το photoshop κάνει θαύματα. ;D
  4. Bouka thanks και πάλι..Στο site που θα κάνω την αγορά, λέει για το πακέτο: "for registered users only (confirmation of registration needed)". Για να είσαι registered user, πρέπει να έχεις δηλώσει σε σχετική φόρμα το s/n. Εγώ είμαι registered user, αλλά δεν έχω κάποιο confirmation (πχ. σε έντυπο, σε mail...). Τι να κάνω να τυπώσω τη φόρμα στο site, που με δίχνει registered. :D Θα στείλω και στο μαγαζί, να δω τι ακριβώς εννοούν..αν κάποιος έχει καμία ιδέα ή έχει κάνει παρόμοιο upgrade ας μου πει μια γνώμη.
  5. Bouka ευχαριστώ για την απάντηση! Το serial number του LE, το έβαλα όταν το έκανα register και το πήρε κανονικά. Μέσα από μία φόρμα του λογαριαμού μου, φένεται να είναι όντως registered. Θέλω όμως ένα confirmation, καθώς το ζητάει το upgrade πακέτο με την αγορά. Στο forum της steinberg, ρώτησα εχθές αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Όσο για το αν γίνεται upgrade από LE σε 4, υπάρχει τέτοιο πακέτο σε γνωστά sites (LE μία έκδοση είναι και νομίζω πάει (πήγαινε) πάντα πακέτο με hardware).
  6. Καλησπέρα, έκανα πριν μία εβδομάδα online register το Cubase LE, που ήταν πακέτο με τη κάρτα ήχου (έγινε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα). Θέλω να πάρω το upgrade σε Cubase 4. Για την αγορά χρειάζεται ένα registration confirmation, για το LE. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βρω αυτό το confirmation; Όταν έκανα register, δεν μου ήρθε κάποιο επιβεβαιωτικό mail. Επίσης, όσον αφορά το Cubase 4 σε PC (+τα τελευταία updates), τι εμπειρίες έχετε σχετικά με: --τη μεταφορά των projects, από SX3 σε 4 --την σωστή υποστήριξη όλων των vst-i που υποστήριζε και το SX3 (αν όχι όλων, ποια είναι αυτά που δεν υποστηρίζονται (ακόμα)) ;;
  7. Thanx Paris_K. Όπως είπα δεν θα είναι μόνο για τη δική μου φωνή αλλά και για άλλες (γυναικίες και αντρικές). Μου λες πως από θέμα ουδετερότητας να προτιμήσω Rode NT1a? Για αυτά: RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 ποια η γνώμη σου?
  8. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 Ποιο από αυτά "κοντράρει" περισσότερο το Rode NT1a?
  9. Καλησπέρα noizers, ψάχνω το πρώτο μου μικρόφωνο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Μιλάω για αγορά πυκνωτικού μικροφώνου, το οποίο θα χρησιμοποιώ μόνο για ηχογράφηση φωνής (κάθε είδους). Ξέρω πως δεν υπάρχει μικρόφωνο που να είναι το ίδιο καλό για όλες τις φωνές, όμως ψάχνω ένα τέτοιο :o που να κοστίζει μέχρι 270 ευρώ. Από τα παρακάτω υποψήφια, τα υπογραμμισμένα είναι αυτά που προτιμώ χωρίς να έχω καταλήξει σε κάποιο. RED5AUDIO RV8 = 133 OKTAVA MK 319 = 139 AKG PERCEPTION 200 = 155 RODE NT-1A = 179 STUDIO PROJECTS C1 MK II = 198 RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 SE ELECTRONICS SE 2200 A = 259 SONTRONICS STC-2 = 269
  10. Δες και τα Outputs στο Devices-->VST Connections.. Το bus με τα main outs που έχει ή έχεις φτιάξει, θα πρέπει να το επιλέξεις και εκεί που λέει οut, στον inspector του audio καναλιού που θες να ακούσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου