Προς το περιεχόμενο

Angelito

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Angelito

  1. Δεν είναι δύσκολη η μετατροπή, μην το φοβάσαι. Μετα θα πάρεις φόρα και θα θες να κάνεις και πιο πολύπλοκα πράγματα :) Ίσως να σε βοηθήσει αυτό σχετικά με τις αντιστοιχίες των καλωδίων http://www.guitarelectronics.com/category/wiringresources.wiring_faqs.pickup_color_codes/ Το διάγραμμα που θα χρησιμποιήσεις είναι αυτό http://www.guitarelectronics.com/product/WD2HH3T22_00/Guitar_Wiring_Diagam_w_2_Humbuckers3Way_Toggle_Switch2_Volumes2_Tones.html γενικά σε αυτό το site http://www.guitarelectronics.com/ θα βρεις πολύ πράμα. Καλή συνέχεια!
  2. Α, ναι, ελληνικά! ....Σορρυ! :D
  3. Xaxaxa! Ta hagstrom! Plakitsa, epeidi kserw oti o ozmo paizei KAI stoner rock. Paizei malista se ena poly kalo kai elpidoforo sygkrotima! 8)
  4. Ayta ta mpassa mporoun na boithisoun kapoion na ginei o apolytos stoner rock mpassistas? ;D
  5. Μη με πορώνεις τώρα και ήμουν έτοιμος να παρατήσω την ιδέα και να γλιτώσω καμιά 350άρα €!! ;D ;D
  6. Μήπως να κανονίσουμε κανένα Power Buy?
  7. Παιδιά αν παραγγείλει κανείς, ας γράψει μια κριτική. Εγω το σκέφτομαι και για μπασάκι. ;D Πάντως μια κριτική που διάβασα ήταν κάπως αποκαρδιωτική... Θα μου πείτε, για τέτοια ποσά που μιλάμε.... http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Groove/Les+Paul/10/1
  8. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Πολύ ενδιαφέρουσες και οι φτηνές από internet που πρότεινε ο metalmike. Τις δει κανείς από κοντά για μια γνώμη για την ποιότητα κατασκευής τους? βέβαια είναι τοσο φτηνές (100ε) που σχεδόν δεν έχει σημασια :) Όσο για τις μεταχειρισμένες, δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω μια μεταχειρισμένη Epiphone, γιατί απ'ότι βλέπω από κριτικές, οι Samick, οι οποίες κοστίζουν καινούριες όσο μια μεταχειρισμένη Epiphone αξίζουν τα λεφτά τους. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να βρω μια μεταχειρισμένη Samick LP style ;D
  9. Για πες, τι προβλημα θα προέκυπτε σε semi-hollow? Δεν ειχα ποτέ και δεν ξερω...
  10. Καλημέρα! Μου έχουν ξεμείνει από διάφορες μετατροπές και ανταλλαγές ένα ζευγάρι emg active 81-85. Μιας και γουστάρω Zakk Wylde, σκέφτομαι να αγοράσω μια φτηνή κιθάρα (τύπου Les Paul μάλλον) για να τους τοποθετήσω. Με ενδιαφέρει λοιπόν μια φτηνή κιθάρα με καλή σχετικά κατασκευή, ενώ αδιαφορώ εντελώς για μαγνήτες και ηλεκτρολογικά. Έχετε καμία πρόταση? Μία που σκεφτόμουν εγώ είναι η AV3 της Samick: http://www.gregbennettguitars.com/av3.html Επίσης, αν και καμία σχέση με Les Paul, ίσως να είχε ενδιαφέρον η τοποθέτησή τους στην RL4 της Samick, για την οποία κατά καιρούς έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια. http://www.gregbennettguitars.com/rl4.html Τι λέτε?
  11. Νομίζω ότι ο ενισχυτής είναι "εξωγενής" παράγοντας κα δε θα έπρεπε να είναι στις επιλογές... Δηλαδή να πούμε έστω ότι μιλάμε για κιθάρα συνδεδεμένη σε συγκεκριμένο ενισχυτή και στην οποία κάθε φορά αλλάζουμε τους μαγνήτες ή το nut ή τη γέφυρα κτλ. Αλλά anyway!
  12. Πάνω απ'ολα να είσαι καλό παιδί και τα πετάλια και η πεταλιέρα θα έρθουν από μόνα τους. :)
  13. Septic flesh - Summerian Daemons Rotting Christ - Non Serviam Τρύπες - (Τρύπες) Socrates - (Socrates Drank the Conium) Παύλος Σιδηρόπουλος κ Απροσάρμοστοι - Εν λευκώ Εξόριστοι - (Εξόριστοι)
  14. Άντε να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη, γιατί είμαι έτοιμος να κάνω επενδύσεις σε φτηνιάρικες κιθάρες με καλούς μαγνήτες...
  15. Κατ'αρχήν με λένε Άγγελο. Σε ενα μουσείο στην Κούβα, κοντά στον εξοπλισμό του Comandante Che Guevara, υπήρχε ο εξοπλισμός κάποιου Comandante Angelito. Ε, μου το κολλήσανε... Όχι ότι δε μου άρεσε δηλαδή. :)
  16. Μια Marina αγορασμένη από το Λιόλιο, στη Θεσ/νίκη! Μια χαρά για την εποχη που την πήρα. Τολμώ να πω ότι η ταστιέρα της με βολεύει περισσότερο από την κιθάρα που χρησιμοποιώ τώρα (Jackson DXMG), οπότε την χρησιμοποιώ ακόμα καμιά φορά... Τώρα θα αρχίσω να την "πειράζω" (μαγνήτες, βάψιμο κτλ) ώστε να μάθω καποια πράγματα από πρώτο χέρι ;)
  17. Για AUTOCAD 2007 παντως, ειδικα αν θες να δουλεψεις 3D πρεπει να βαλεις 256 καρτα γραφικων και τουλαχιστον 1gb ram.
  18. Ευχαριστω για ολες τις γνωμες! Με DiMarzio εχει τυχει να παιξω και ειναι πραγματι πολυ καλοι. Anyway, θα δω τι θα κανω τελικα!
  19. Ok! Kati allo. Pou tha mou systinate na ti dwsw gia na mou tous allaksoun? Athina menw.
  20. Γενικα θα ηθελα ο ηχος να φερνει και προς Slash... Αν εχετε καποια αλλη προταση, πειτε μου!
  21. Κατ' αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις! Παιζω γυρω στα 10 χρονια αλλα μονο για την πλακα, ποτε δεν εκανα μαθηματα. Την dxmg την πηρα πριν 5 χρονια, οταν επαιζα σε ενα thrash συγκροτημα. Τωρα παιζω σε μια stoner-garage μπαντα και ο ηχος μας μοιαζει με queens of the stone age, ισως καπως πιο heavy σε μερικα σημεια.
  22. Geia sas! Exw mia Jackson DXMG (2 diploi EMG magnites) http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2910103544 kai skeftomai na tis balw tous eksis magnites: SEYMOUR DUNCAN SAPH-1 ALNICO II CHROME http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_saph_1_alnico_ii_chrome.htm SEYMOUR DUNCAN SH-11B4C BLK http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sh11b.htm Epeidi eimai arxarios se ayta ta themata, ithela na mathw an ginetai ayti i allagi i mipws den ginetai na mpoun oi Seymour Duncan sti thesi twn EMG logw tou sximatos pou exoun.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου