Προς το περιεχόμενο

harry

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    113
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή harry

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Α, έχω ένα γνήσιο 10'' των 45στρ. των Animals απο τα '60s Μήπως σε ενδιαφέρει ? ? ? ? ?
  2. Οκ. Ευχαριστώ, μπορείς να μου πεις ένα τέτοιο βιβλίο?
  3. Υπάρχει μαγαζί να εμπορευεται δίσκους βινυλίου........? Ποιά η τιμή των δίσκων........? Αξίζει η μεταπώληση (used items κυρίως των δεκαετιών '70 '80 '90 ) ή θα έπρεπε να τους κρατάμε, να τους βαλσαμώσουμε ξέρω γω?
  4. harry

    metal νομιζω

    YeaH MaN! Headbanger Ball Sallute
  5. Ωραίο κομμάτι, εντάξει πουθενά δεν θυμίζει ερασιτέχνη μουσικό που ασχολείται σπίτι του. Μου θύμισε 90΄ς sugarcubes δεν τους έλεγαν? Θα συμφωνήσω επίσης , ότι μου λείπαν οι δυνατές κιθάρες σε ένα σημείο που παρατήρησα τουλάχιστον εγώ, που πήγαινε να γίνει έκρηξη και , ότι μου έλειψε η συμβατική δομή των τραγουδιών, δηλδ θέμα-ρεφραίν-θέμα-ρεφραίν που, έδειχνε κάποιος σαν να ψαχνόταν με τις δυνατότητες του εξοπλισμού του αλλά και που θα μπέρδευε ,΄οταν το ρεπερτόριο αυξανόταν.
  6. Guys, ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι στιγμής αλλά έχω άλλη μία. Λοιπόν κάπου φαίνεται ότι κατάληξα: Κεφαλή Blackheart little giant 5w και καμπίνα epiphone valve junior 1x12 = 260e ? ή κεφαλή HB GA5H + καμπίνα epiphone valve junior 1x12 =187ε ? ή κεφαλή blackheart hand. devil 15w + η ίδια καμπίνα = 378ε :o ή οι παραπάνω επιλογές με καμπίνα blackheart 1x12 (όπου υπάρχει προσαύξηση κόστους κατά 24ε) ή ο combo blackheart handsome devil 15w = 325e ? ? ? ? ? ? ? ? ?
  7. harry

    AC/DC - Black Ice

    Some tings Rulezzzzz! Δεν μπορείς να πείς κάτι γι αυτούς που γράψαν ιστορία και τον καινούριο δίσκο δεν το έχω ακούσει αλλά είμαι σίγουρος ότι περιέχει κομματάρες. Μπορείς να περιμένεις όταν είσαι 23 κάποια εξέλιξη αλλά εσύ μπορεί να εξελιχτείς some tings οχι είναι σαν το παλιό σκωτσέζικο ουϊσκι απαράλαχτο 200 χρόνια κι όμως ..... ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!
  8. Πάντως για όποιον ψάχνεται με ήχους, βρήκα το site της boss, κατατοπιστικό με παρα πολλά εφφέ και samples, όπου μπορείτε να ακούσετε και να διαλέξετε το effe που σας ταιριάζει. www.bossus.com (πηγαίντε gear)
  9. οκ έγινε, αν και μάλλον θα ακούσουμε τα δικά σου πρώτα, υπέροχη μουσική φίλε σε έχω κάνει ήδη add στα favorites μου και θα μιλάσουμε σύντομα...!!!
  10. Jesus, ;D ;D ;D ;D RogerWaters15, ;D ;D ;D ;D ;D Dreampanos, That's it! Πολύ κοντά :D Μπορείς να μου πείς τι είναι αυτό το bit-crusher γιατί δεν το βρίσκω? Επίσης, το κομμάτι minor pain είναι ακόμα πιο κοντά σε αυτό που θέλω να κάνω, μπορείς να μου πείς κι εκεί τι εξοπλισμό χρησιμοποιείς ? ? ? ? Ευχαριστώ.
  11. Ok, δεν μπορεί να είναι μόνο αυτή η λήσυ, πρέπει να υπάρχει κ ι άλλος τρόπος ::) ::) ::) Το διάολο μου μέσα. Βασικά θέλω να βγάλω απο, απο κάποιο εξοπλισμό αναλογικό που έχω κάποιον ήχο σαν prodigy, που να κολάει με συγκροτήματα όπως aphex twin, red snapper, prodigy και παρόμοια. Αλλά δεν ξέρω πως θα πετύχω αυτόν τον ήχο, όσον αφορά το τεχνολογικό κομμάτι έχω δεί ότι κάποια κομμάτια όπως το τραγούδι, prince bilney τον red snapper ταιριάζει με αναλογικές κιθάρες άλλά όσον αφορά το τεχνολογικό κομάτι prodigy, αυτοί samplaroun mixaroyn klp που δεν νομίζω ότι θα το πετύχω με μια fender strato και μερικά πετάλια. Τι χρειάζομαι λοιπόν. ???
  12. τι είναι το τρανζίστορ πετάλι? μου εξηγείς γιατί δεν ξέρω και το Γουόρπ ποιο είναι ούτε αυτό το ξέρω μπορείς να μου στείλεις κάποια πληραφορία.
  13. και τα δύο, ενοείται να παίξω κάτι κι Αν μ΄αρέσει ο ήχος το γράφω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου