Προς το περιεχόμενο

bassoter

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    64
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ΑΘΗΝΑ

Συμμετοχή bassoter

0

Φήμη

  1. Το Σεπτέμβρη άφησα τα παπιά μετά από 10 χρόνια και πήρα μια BMW F650 Funduro σε κόκκινο χρώμα. Φοράτε πάντα κράνος και καλό μπουφάν.
  2. bassoter

    Bela Fleck and the Flecktones

    πολύ μπασισταράς είναι ο wooten αλλά και οι άλλοι δεν πανε πίσω
  3. ψάχνω αρκετή ώρα στο site της cosmomusica και δεν μπορώ να βρώ τις ωρες λειτουργίας γαι αύριο συγκεκριμένα. Καμιά βοήθεια;
  4. Για να μπορώ να έχω έναν ήχο στα προβάδικα και σε μικρά κλαμπάκια αγόρασα τη boss GT6b πεταλιέρα για μπάσο. Μικρή, σχετικά ελαφριά και ευέλικτη. Κάνω τη δουλειά μου χωρίς να μου βγαίνει η μέση από το κουβάλημα.Σαφώς μια κεφαλή και ένα ηχείο θα σου δώσουν κάτι παρα΄πάνω αλλά πιστεύω οτι αξίζει μόνο αν κάνεις πρόβες σε σταθερό χώρο ή κάνεις συχνά live. Aξίζει πάντως να πάρεις καλά καλώδια γιατί όντως υπάρχει διαφορά στον ήχο. Εγώ χρησιμοποιώ George L's και είμαι ικανοποιημένος.
  5. Σαφώς και με έχεις βοηθήσει όπως και όλοι που έχουν εκφέρει τη δική τους άποψη. Μερικά απο τα ονόματα δεν τα ξέρω αλλά θα ψάξω και θα τους βρω. Ο Αντώνης Μαράτος είναι πάρα πολύ καλός μπασίστας και τον έχω φωτογραφίσει στο Κύτταρο φέτος τον χειμώνα. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι κάποιοι από αυτούς δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους μπασίστες που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Πολύ θετικό αυτό.
  6. Μα κανείς να μην αναφέρει το Βαβούρα... Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο πια; 8) μορφή μεγάλη
  7. υπάρχει μια νέα σειρά που λέγεται trekking of road όπου οι μάγκες έχουν κρατήσει τη διάμετρο στους τροχούς όποως στα αγωνιστικά 28 ίντσες δηλαδή και έχουν βάλει λάστιχα για χώμα. έχουν επίσης και ανάρτηση μπροστά και μαλακή σέλα για να μην πιάνεται ο ποπος μας. εγώ στην αρχή αγόρασα mountain bike αλλά γρήγορα κατάλβα ότι δεν ήταν για πόλη. και έτσι αγόρασα αυτό : http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=163
  8. όσοι έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα είναι όντως πολύ σημαντικοί μπασίστες και χαίρομαι που μου θυμίζετε καποιους όπως τον Καρρά και τον Πατεράκη. Σημαντικούς επίσης θεωρώ τον Αλέκο Αράπη (Σιδηρόπουλο,Πανούση,Πορτοκάλογλου, κ,ά), τον Γιάννη Γρηγορίου που πρόσφατα έμαθα ότι η συλλογή του από μπάσα ξεπέρασε τα 100!!!! (Περίδη, blues therapy κ,ά), τον Γιώργο Γεωργιάδη (session jazz bassist) και πολλοί άλλοι που θα μάθω από εσας.
  9. χαίρομαι που βλέπω ονόματα που δε γνώριζα εως τώρα.
  10. Πέρα από τη μουσική ασχολούμαι και με τη φωτογραφία. Τα τελευταία χρόνια φωτογραφίζω καλλιτέχνες στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Σκέφτομαι να κάνω ένα αφιέρωμα στους έλληνες μπασίστες. Ποιοί κατά τη γνώμη σας είναι οι "καλύτεροι", αυτοί με τις πιο πολλές ηχογραφίσεις στη δισκοφραφία, κ.ά. ευχαριστώ.
  11. την καλύτερη δουλειά έκανες. Είμαι φαν του ποδηλάτου αλλά εδώ στην Αθήνα το να χρησιμοποιείς το ποδήλατο για μεταφορικό μέσο είναι αρκετά επικίνδυνο. Παρόλο ταυτα το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και έχω βρει την υγειά μου. Σιγά σιγά θα βρεις τις ρυθμίσεις που σου κάνουν ώστε να μην σε κουράζει. Μην ξεχνάς και το κράνος. Απαραίτητο. Αν έρθεις ποτέ Αθήνα με το ποδήλατο, πάμε καμιά βόλτα; ;D
  12. Πολύ καλός μπασίστας, καλή τεχνική αλλά κουραστικό για τα δικά μου ακούσματα το σόλο του, δίχως να θέλω σε καμιά περίπτωση να μειώσω το καταπληκτικό του μουσικό επίπεδο. Όταν ακούω σολίστες μου αρέσει να βγαίνει συναίσθημα και όχι μόνο τεχνική. Μπράβο του που είναι και καλός δάσκαλος γιατί και εγώ άλλαξα πολλούς (και γνωστά ονόματα) μέχρι να βρω κάποιον που μπορούσε και ήθελε να μου 'ανοίξει' το μυαλό.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου